Zeewier eiwitshake

Je wilt snel afvallen en bent benieuwd of de zeewier eiwitshake wat voor jou is? Hoe werkt de zeewier eiwitshake, wat zit er precies in en hoe kunt je de zeewier eiwitshake gebruiken. Op deze pagina geef ik actuele productinformatie over de zeewier eiwitshake. Ook bestaat de mogelijkheid om de shake direct te bestellen.

De idee achter de Zeewier eiwitshake

Zeewier eiwitshake
De Zeewier eiwitshake wordt geproduceerd door Mattison. Officieel heet het product dan ook erg verrassend de Mattison Zeewier Eiwit supershake. Het is volgens de producent een nieuwe visie op snel afvallen. Op het zich is er volgens mij overigens niets nieuws aan.

Bij de Zeewier eiwitshake gaat het erom dat je relatief veel eiwitten eet en de koolhydraten en vetten zoveel mogelijk links laat liggen. Hierin faciliteert de zeewier eiwitshake u. Je gaat snel afvallen door 1 of 2 maaltijden per dag te vervangen door een zeewier eiwitshake.

Indien je leef- en eetgewoonten hetzelfde blijven als voordat je de Zeewier dieetshake gebruikt dan zult je gegarandeerd snel afvallen.

Je gaat gegarandeerd snel afvallen omdat je een afgemeten beperkte hoeveelheid kcal binnenkrijgt. Doordat je minder kcal binnenkrijgt creëer je een dagelijks calorisch deficit, wat niets anders betekent dan dat je minder kcal binnenkrijgt dan jou lichaam op een dag verbrand.

Je lichaam moet dus interen op de vetreserves waardoor je (buikvet) gaat afvallen.

Waarin onderscheid de zeewier shake zich?

De zeewier eiwitshake onderscheidt zich van andere dieetshakes doordat het specifieke ingrediënten bevat. Namelijk zeewier en algen. Deze stoffen bevorderen je stofwisseling waardoor je nog sneller gaat afvallen.

De shake is rijk aan Chlorella. Deze stof heeft een reinigende werking voor je lichaam. Verder zit er Spirulina in, deze stof geeft je lichaam extra energie.

Om het hongergevoel te onderdrukken bevat de shake naast eiwitten ook Kelp en Undaria. Deze laatste twee stoffen hebben eveneens een positief effect op de stofwisseling.

Zeewier is een hele gezonde voedingsstof. Het bevat jodium, ijzer, kalk, vitamines en mineralen. Ook bevat het veel vitamine B12. Deze vitaminesoort vind je eigenlijk alleen in dierlijke producten.

Jodium is erg belangrijk voor het lichaam als je niet genoeg vis of brood eet. Verder blijkt uit recente onderzoeken dat zeewier je cholesterol kan verlagen.

Hoe de zeewier shake te gebruiken?

Aangeraden wordt om 1 a 2 maaltijden door een shake te vervangen. Dit levert al voldoende afval resultaten op. Bent u niet tevreden dan mag u ook drie maaltijden vervangen of u kunt meer gaan bewegen om extra kcal te verbranden.

Je maakt een shake door 200 milliliter water, magere melk of yoghurt te vermengen met 1 afgestreken maatschep van het shakepoeder. Je kunt hiervoor een glas of een speciale shakebaker gebruiken. Even goed roeren en de shake is klaar voor gebruik. Afgeraden wordt dit product tijdens een zwangerschap te gebruiken. Ook als je gevoelig bent voor 1 van de ingrediënten is het product niet aan te bevelen. De shake is verkrijgbaar in de Vanille smaak.

Natusor zeewier eiwitshake

Een shake gestoeld op hetzelfde principe en vergelijkbare prijs is de Natusor Zeewier eiwitshake. Je kunt deze shake eenvoudig bestellen via bijgaande onderstaande knop:

 

Terug naar de afvallen met shakes kennisbank.

Leave a Reply