Xls medical

XLS Medical betreft een afslankcapsule. Doormiddel van de vezels in de capsules wordt de darmwerking en vetopname positief beïnvloed. De producten van XLS Medical zijn erop gericht om niet alleen gewicht te verliezen maar ook te voorkomen dat je te dik wordt. Het zijn ondersteunende producten waarbij het eveneens mogelijk is om de hulp in te schakelen van diëtist. Met dit artikel geven wij je objectieve informatie over de producten van XLS Medical en hoe de producten werken.

XLS Medical Vetbinder

Onderstaande informatie is gebaseerd op informatie vanuit de producent. Later in dit artikel deel ik wat gebruikerservaringen zodat er een objectiever beeld rondom dit product ontstaat.

Het absolute topproduct van XLS Medical is de Vetbinder. De XLS Medical vetbinder kunt u gebruiken als preventief middel (voorkomen overgewicht) maar ook als afslankproduct.

Je verliest drie keer meer gewicht dan wanneer je alleen gezonder/beter zou eten en meer gaat bewegen. Het product geeft je dus een flinke duw in de rug tijdens de strijd tegen de kilo’s. Het is een medisch hulpmiddel voor gewichtsbeheersing en is gecertificeerd.

XLS Medical geheim

Het geheim van XLS Medical Vetbinder

Het geheim van XLS Medical Vetbinder is dat het overgewicht op drie terreinen gelijktijdig aanpakt. Je gaat namelijk de vetbinder gebruiken, gezonder eten en meer bewegen. Dit is een gouden combinatie waarmee veel mensen al succesvol zijn afgevallen.

Door de tabletten in te nemen wordt de vetopname vermindert met ruim 27%. Dit gebeurt doordat dit vet niet in uw lichaam wordt opgeslagen maar op natuurlijke wijze wordt uitgescheiden. Het product bevordert dus uw stoelgang.

Gezond eten (1)

Afvallen en ongezond eten gaan niet samen. Wilt u echt afvallen en op gewicht blijven dan is gezonde voeding noodzakelijk. We hoeven u niet uit te leggen dat gezonde voeding uw lichaam ook gezond maakt waardoor u zich prettig voelt.

Om af te vallen is het noodzakelijk om dagelijks minder calorieen te eten dan u dagelijks nodig heeft, dit is ook het uitgangspunt van XLS Medical. Hierdoor gaat uw lichaam haar reserves aanspreken en gaat u gewicht/vet verliezen. Het eetprogramma is er op gericht dat u dagelijks 500 calorieen (kcal) minder eet dan uw dagelijkse behoefte. Normaliter zou u dan een honger gevoel ervaren maar XLS Medical gaat dit tegen waardoor het goed vol te houden is.

Meer bewegen (2)

Om dagelijks een calorisch tekort (minder calorieen consumeren dan uw lichaam verbrandt) te realiseren is het verstandig om meer te gaan bewegen. Door te bewegen verbrandt u calorieen en dit zorg ervoor dat u gaat afvallen. Bijkomstig voordeel is dat u zich er (op den duur) fitter door gaat voelen en u spiermassa opbouwt. Spiermassa is ook goed voor de vetverbranding.

Afvallen door te sporten kan op velerlei manieren worden vorgegeven. Denk aan wandelen, fietsen, hardlopen, kettlebell workouts, specifieke buik verbrand oefeningen  en ga zo maar door. Sluit vooral aan op je eigen interesse gebied. Pas daarbij ook de intensiteit aan op je eigen situatie.

XLS Medical (3)

Door XLS Medical te combineren met gezonde voeding en meer bewegen vliegen de kilo’s ervan af. U neemt 3 keer per dag 2 tabletten. Dit doet u na het ontbijt, na de lunch en na het avond eten). Door deze tabletten daalt de vetopname met ruim 27%.

XLS Medical stelt een online diëtiste beschikbaar (4)

Om alles in goede banen te leiden en u te ondersteunen stelt XLS Medical een diëtiste beschikbaar die online te benaderen is. Zij kan u helpen met het optimaliseren van uw voeding en beweegschema. Dit om te voorkomen dat u straks een jojo effect gaat ervaren. U wilt op gewicht blijven en dit is ook de insteek van XLS Medical.

Het programma is erop gericht om in 12 weken u streefgewicht te bereiken. Ook na de 12 weken mag u gewoon doorgaan met het gebruik van XLS Medical.

XLS Medical Ervaringen

De werking van XLS Medical is bewezen in velerlei klinische onderzoeken/studies. Als we daarvan uitgaan dan is de effectieve werking aangetoond zo je zeggen. Echter kun je wel vragen stellen bij de omvang van de studie en of de resultaten statistisch gezien wel hout snijden. Ook is de studie niet in een wetenschappelijk tijdschrift o.i.d. gepubliceerd.

Het is echter ook belangrijk om naar de ervaringen van XLS Medical gebruikers te luisteren. En deze ervaringen zijn niet echt positief.

Net als eigenlijk bij alle afslankproducten komen we positieve en negatieve reacties tegen over XLS Medical. Een aantal mensen geeft aan veel kilo’s te zijn afgevallen. Anderen zijn niets afgevallen en balen ervan dat ze geld hebben uitgegeven aan de producten. Feit is dat niet te achterhalen valt waarom het voor sommige mensen niet werkt.

Wij weten, gezien de algemene afdronk van de reacties en de uitgevoerde studies, niet zeker dat dit product wel de moeite waard is om te proberen. Er zijn goede alternatieve voorhanden die effectiever lijken. Zo kun je met een juiste aanpak ook effectief en snel afvallen met shakes.

Om op een gezond gewicht te komen en te blijven is gezonde voeding erg belangrijk. Het is een basis voorwaarde voor een gezond gewicht. Veel mensen kampen met overtollig buikvet. In een artikel over afvallen buik vind je veel informatie op welke manier jij buikvet kunt aanpakken. Ook vind je er tips en trucs over goede producten die je daarbij kunnen ondersteunen.

Alternatieve aanpak voor XLS Medical

Gezien voorgaande hebben wij besloten om geen verwijzing naar de verkopende partij op te nemen. Hoewel het waarschijnlijk is dat je wel iets zult afvallen is het geen wondermiddel. Uiteindelijk ligt de basis voor een gezond gewicht in het aspect voeding en beweging. Los van specifieke gezondheidssituaties. Daarom is het aan te bevelen je hierop te richten. Lees op welke manier jij gezond en snel kunt afvallen op onze homepage.

 

Dit artikel is voor het laatst gecontroleerd en bijgewerkt op 20 februari 2020.

Leave a Reply