Xenical zijn op recept verkrijgbare capsules die gebruikt worden om af te vallen. Het medicijn is specifiek bedoeld voor mensen met zwaar overgewicht. De grens voor zwaar overgewicht is voor Xenical bepaald op een BMI van boven de 28. Orlistat wordt vaak in één adem genoemd met Xenical. Dit komt doordat Orlistat het meest belangrijke ingrediënt is in de capsules. Orlistat is de werkzame stof in het medicijn Xenical. Hieronder vind je meer informatie over het product Xenical en kun je Xenical online kopen.

In dit artikel lees je:

Hoe werkt Xenical en wat is het precies?

Xenical kopenZoals gezegd is Xenical bedoeld voor mensen met zwaar overgewicht. Zwaar overgewicht betekent een Body Mass Index (BMI) van 28 of hoger. Met onze BMI rekentool is het mogelijk om eenvoudig je eigen BMI te berekenen.

Het is ook mogelijk om Xenical voorgeschreven te krijgen bij een BMI van 27 en hoger in combinatie met een aandoening als gevolg van overgewicht. Denk hierbij aan aandoeningen zoals hart- en vaatziekten alsmede diabetes type 2.

Xenical bevat de werkzame stof Orlistat. Dit middel zorgt er voor dat het lichaam minder vet opneemt uit voeding.

Orlistat is het enige medische middel dat in Nederland erkend is als afslankmiddel. De Orlistat transporteert de voeding rechtstreeks naar de darmen. Hierdoor neemt het lichaam minder vet op. Een verminderde vetopname betekent dat je gaat afvallen.

Dit komt doordat de capsules de lipasen in de darmen hinderen het voedingsvet af te breken. Als het vet niet wordt afgebroken kan het ook niet opgenomen worden in het lichaam.

Xenical bevat 120 miligram Orlistat. Dit is twee keer zoveel als in een ander medisch verantwoord afslankmiddel genaamd Alli (60 mg).

Hoe moet ik Xenical gebruiken?

Gebruik Xenical het beste in combinatie met een calorie beperkt dieet. Een voorbeeld van een dergelijk dieet vind je gratis op onze website (gratis dieet). Dit neemt niet weg dat de Xenical capsules ook in combinatie met een ander dieet gebruikt kunnen worden. Dit omdat Xenical er voor zorgt dat er minder vet in jouw lichaam opgeslagen wordt.

Zelf ben ik van mening dat een streng calorisch dieet niet de beste oplossing is. Het lichaam went dan namelijk aan minder calorieën (vertraging stofwisseling). Als je stopt met het dieet en weer meer gaat eten dan is de kans groot dat de kilo’s er snel weer aankomen.

Probeer gezond te eten (niet meer calorieën dan jouw dagelijkse energiebehoefte) en combineer dit met Xenical en je zult goede en blijvende resultaten boeken.

De gebruiksinstructies (bijsluiter) bevat alle informatie over het gebruik van Xenical. De aanbevolen dosering is 3  capsules per dag. Neem een capsule in voorafgaand aan het ontbijt, lunch en avondeten. Bij voorkeur een uur voorafgaand aan het eetmoment. Drie keer per dag dus. Neem de capsules in met water in.

Dat je snel, verantwoord en gegarandeerd zult afvallen met Xenical staat vast. Zo is er namelijk veel wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Wetenschappers concluderen dat Xenical bijdraagt aan gewichtsverlies. Daarnaast concluderen de wetenschappers dat het medicijn ook helpt om op een gezond gewicht te blijven.

Verder verbetert de glucosehuishouding (suikerspiegel) en cholesterol. Zo resulteert gebruik van Xenical in een betere verhouding tussen het HDL en LDL cholesterol. Niet voor niets is dit een medisch erkend afslankproduct in Nederland en de EU en wordt het door artsen voorgeschreven.

Xenical ervaringen

De trustpilot laat een score zien van 8,8 op een schaal van 10. Dit op basis van 249 reviews. Ik heb voor jou de reviews bekeken. De xenical ervaring zijn overwegend erg positief. Klanten zijn tevreden over de snelle levering en duidelijke informatie. Ook bij vragen geven de klanten aan goed geholpen te worden. Het online bestelproces inclusief consult wordt als prettig en eenvoudig ervaren.

Negatieve ervaringen zijn vooral de bijwerkingen die soms optreden. Hoewel onschuldig van aard kan het wel vervelend zijn. Je kunt dit verminderen door zo min mogelijk vet te eten.

Xenical voordelen

 • Snel afvallen op een medisch verantwoorde manier;
 • Bewezen effectief;
 • Geen gevaarlijke bijwerkingen;
 • Geen honger. Je hoeft niet streng te diëten omdat Xenical 30% van de vetten blokkeert voor opname;
 • Bijwerkingen zijn onschuldig;
 • Niemand hoeft te weten dat je aan het afvallen bent.

Xenical bijwerkingen

Omdat jouw lichaam het vet niet afbreekt en opneemt zit je vaker op het toilet. Het kan voor komen dat de ontlasting wat dunner wordt of dat je zelfs diarree krijgt. Ook ervaringen als borrelende darmen en winderigheid komen voor. Hoe minder vet je eet hoe minder de bijwerkingen in het algemeen zullen zijn.

Wil je meer weten en advies over gezonde voeding? Wellicht kom je een stap verder met de informatie die je kunt vinden in onze speciale blog sectie. Daar heb ik in detail beschreven wat gezond eten precies is en hoe je dat vorm kunt geven.

De bijwerkingen zijn te onderscheiden naar zeer vaak voorkomend, vaak voorkomend, en overige bijwerkingen.

 • Zeer vaak voorkomende bijwerkingen (10% van de gebruikers):
 • Hoofd- en buikpijn
 • Onaangenaam gevoel in de buik
 • Meer ontlastingsdrang
 • Winderigheid
 • Dunnere ontlasting (olie- of vetachtig, vloeibaar)
 • lage bloedsuiker

Bijwerkingen die vaak voorkomen (1% van de gebruikers):

 • Pijnlijke rectum
 • zachte poep
 • verminderde controle over de ontlasting
 • opgeblazen gevoel
 • tand(vlees)aandoening
 • onregelmatige menstruatie
 • vermoeidheid

De bijwerkingen die ik hier heb genoemd zijn niet limitatief. Zo geeft de bijsluiter exact aan welke bijwerkingen er kunnen optreden. Neem contact op met de huisarts of apotheker als er zorgen bestaan over de bijwerkingen die optreden. Handel conform de bijsluiter.

Xenical online kopen in België

Ik krijg vaak de vraag of Xenical ook in België geleverd kan worden via een online bestelling. Via onze vaste samenwerkingspartner is dit niet mogelijk. Wel is er een alternatieve consultservice die Xenical wel kan leveren in België. Deze partij regelt een online consult met een EU geregistreerde arts. De arts bepaalt op basis van dit online consult of u in aanmerking komt voor Xenical. Bij goedkeuring ontvangt u een recept en kan de consultservice via officiele EU geregistreerde apotheken het medicijn bij u in België laten leveren.

Xenical bestellen vanuit België is mogelijk via bijgaande pagina:  Xenical bestellen in België.

Xenical kopen – Xenical bestellen (geheel online)

Xenical kopen online kan via onderstaande knop. Je bestelt Xenical dan bij een betrouwbare partner voorzien van de nodige keurmerken. Dit betekent een betrouwbaar, snel en veilig bestel- en leveringsproces. Op werkdagen staat de klantenservice klaar om u telefonisch of online van dienst te zijn. Daarnaast maakt men gebruik van onafhankelijke en deskundige EU artsen. Grote voordeel van online bestellen is dat je snel geleverd krijgt (24-uurslevering), de deur niet uit hoeft en het uiterst discreet en voordelig is.

Aangezien Xenical een recept plichtig geneesmiddel is kan het product niet zonder doktersrecept krijgen. Dit om te voorkomen dat het product gebruikt wordt terwijl dit medisch gezien niet verantwoord is. Een arts kan dit aan de hand van een online vragenlijst beoordelen tijdens het bestelproces. Feitelijk dezelfde procedure als je normaliter bij de huisarts zou doorlopen.

Indien de arts oordeelt dat het verantwoord is krijg je het product via de post discreet toegestuurd. Dit is meestal al binnen 24 uur na de Xenical bestelling. Indien er vragen zijn is het mogelijk contact op te nemen met de klantenservice. Vind hier alle contactinformatie.

Veilig online Xenical bestellen

 

 

Leave a Reply

5 comments

 1. Anoniem

  KAN IK XENICAL BESTELLEN NAAR BELGIE
  WORD ER GELEVERD?

  • Mirjam Koender

   Dat kun je het beste even via de klantenservice vragen. Ik heb een linkje onderaan de pagina opgenomen waar de contactgegevens staan. U kunt zowel per telefoon als email contact opnemen.

   Groetjes

 2. Anoniem

  Klopt het dat de 60mg versie vrij te krijgen is en 120mg niet? Ik heb de 120mg, want weeg 123kg.

  • Mirjam Koender

   Xenical is alleen op recept verkrijgbaar, daarbij maakt dosering niet uit.