Xenical zijn capsules die je kunt gebruiken wanneer bij het afvallen. Het is specifiek bedoeld voor mensen met zwaar overgewicht (BMI boven de 30). Orlistat wordt vaak in één adem genoemd met Xenical. Dit komt doordat Orlistat het meest belangrijke ingrediënt (werkzame stof) is in de capsules.

Hieronder vind je meer informatie over het product Xenical en kun je Xenical online kopen.

In dit artikel lees je:

Hoe werkt Xenical en wat is het precies?

XenicalZoals gezegd is Xenical bedoeld voor mensen met zwaar overgewicht. Zwaar overgewicht betekent een bmi van 30 of hoger. Je kunt eenvoudig jouw eigen BMI bepalen met deze reken tool: BMI berekenen.

Xenical bevat de werkzame stof Orlistat. Dit middel zorgt ervoor dat het lichaam minder vet opneemt uit voeding. Orlistat is het enige medische middel dat in Nederland erkend is als afslankmiddel. Het zorgt ervoor dat het eten rechtstreeks naar de darmen wordt getransporteerd met als gevolg dat je minder vet opneemt. Een verminderde vetopname betekent dat je gaat afvallen.

Dit komt doordat de capsules de lipasen in de darmen hinderen het voedingsvet af te breken. Als het vet niet wordt afgebroken kan het ook niet opgenomen worden in het lichaam.

Xenical bevat 120 miligram Orlistat. Dit is twee keer zoveel als in een ander medisch verantwoord afslankmiddel genaamd Alli (60 mg).

Hoe moet ik Xenical gebruiken?

Xenical gebruik je het beste in combinatie met een dieet. Een voorbeeld van dieet vind je gratis op onze website (gratis dieet). Dit neemt niet weg dat de Xenical capsules ook in combinatie met een ander dieet gebruikt kunnen worden. Dit omdat Xenical er voor zorgt dat er minder vet in jouw lichaam opgeslagen wordt.

Zelf ben ik van mening dat een streng calorisch dieet niet de beste oplossing is. Het lichaam went dan namelijk aan minder calorieën (vertraging stofwisseling). Als je stopt met het dieet en weer meer gaat eten dan is de kans groot dat de kilo’s er snel weer aankomen.

Probeer gezond te eten (niet meer calorieën dan jouw dagelijkse energiebehoefte) en combineer dit met Xenical en je zult goede en blijvende resultaten boeken.

Je neemt normaal gesproken 3 Xenical capsules per dag. Het moment dat je de capsules inneemt is 1 uur voor, tijdens of 1 uur na het ontbijt, lunch en avondeten. Drie keer per dag dus. Je neemt de capsules met water in.

Dat je snel, verantwoord en gegarandeerd zult afvallen met Xenical staat vast. Er is namelijk veel wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. Conclusies zijn onder andere dat het je helpt af te vallen en het ook helpt om op gewicht te blijven. Verder verbetert dew glucosehuishouding (suikerspiegel) en cholesterol. Niet voor niets is dit een medisch erkend afslankproduct in Nederland en wordt het door artsen voorgeschreven.

Xenical ervaringen

Hierover kan ik vrij kort zijn. De ervaringen zijn erg positief. Mensen vallen af door Xenical te gebruiken en blijven ook op gewicht. Negatieve ervaringen zijn vooral de bijwerkingen die soms optreden. Hoewel onschuldig van aard kan het wel vervelend zijn. Je kunt dit verminderen door zo min mogelijk vet te eten.

Xenical voordelen

 • Snel afvallen op een medisch verantwoorde manier;
 • Bewezen effectief;
 • Geen gevaarlijke bijwerkingen;
 • Geen honger. Je hoeft niet streng te diëten omdat Xenical 30% van de vetten blokkeert voor opname;
 • Bijwerkingen zijn onschuldig;
 • Niemand hoeft te weten dat je aan het afvallen bent.

Xenical bijwerkingen

Omdat jouw lichaam het vet niet afbreekt en opneemt zit je vaker op het toilet. Het kan voor komen dat de ontlasting wat dunner wordt of dat je zelfs diarree krijgt. Ook ervaringen als borrelende darmen en winderigheid komen voor. Hoe minder vet je eet hoe minder de bijwerkingen in het algemeen zullen zijn.

Wil je meer weten en advies over gezonde voeding? Wellicht kom je een stap verder met de informatie die je kunt vinden in onze speciale blog sectie. Daar heb ik in detail beschreven wat gezond eten precies is en hoe jeu dat vorm kunt geven.

Xenical kopen – Xenical bestellen (geheel online)

Je kunt Xenical bestellen via onderstaande knop. Je bestelt dan bij een betrouwbare webshop voorzien van de nodige keurmerken. Dit betekent een betrouwbaar en veilig bestel en afleverproces. Ook is de webshop op werkdagen telefonisch goed bereikbaar en maakt het gebruik van onafhankelijke en deskundige artsen. Grote voordeel van online bestellen is dat je snel geleverd krijgt, de deur niet uit hoeft en het uiterst discreet en voordelig is.

Aangezien Xenical een recept plichtig geneesmiddel is kun je het product niet zonder doktersrecept krijgen. Dit om te voorkomen dat het product gebruikt wordt terwijl dit medisch gezien niet verantwoord is. Dit kan de arts beoordelen aan de hand van een vragenlijst die je online invult als je het product via onze site besteld.

Indien de arts oordeelt dat het verantwoord is krijg je het product via de post discreet toegestuurd. Meestal al binnen 24 uur na de Xenical bestelling. Indien je vragen hebt is het mogelijk contact op te nemen met de klantenservice. Vind hier alle contactinformatie.

Veilig online Xenical bestellen

 

 

Leave a Reply

3 comments

 1. Anoniem

  KAN IK XENICAL BESTELLEN NAAR BELGIE
  WORD ER GELEVERD?

  • Mirjam Koender

   Dat kun je het beste even via de klantenservice vragen. Ik heb een linkje onderaan de pagina opgenomen waar de contactgegevens staan. U kunt zowel per telefoon als email contact opnemen.

   Groetjes