Goedkoop Weight care bestellen

Afvallen (buik) is moeilijk. Als het niet zo moeilijk zou zijn, zouden we immers allemaal zo slank zijn als we zouden willen en zou overgewicht geen enkel probleem zijn. Helaas is dit niet het geval. Daarom zijn er een heleboel producten en diensten ontwikkeld om mensen te helpen met afvallen. Een voorbeeld hiervan is het shake dieet van Weight Care.

In dit artikel lees je:

 • Hoe afvallen met een shake dieet van Weight Care precies werkt
 • Het Weight Care ABC Plan
 • Overzicht Weight Care producten
 • Voor- en nadelen van afvallen met Weight Care
 • Alternatieven voor Weight Care shake dieet
 • Weight Care ervaringen
 • Algemene afvallen tips
 • Hoe je Weight Care kunt bestellen

Afvallen met weight care

Weight care werkt volgens het bekende principe van reguliere maaltijden en tussendoortjes vervangen door producten (waaronder dieetshakes) van Weight Care. De idee is dat je zodoende minder dan de benodigde hoeveelheid kilocalorieën per dag binnenkrijgt waardoor je snel gewicht gaat verliezen. Afhankelijk van je persoonlijke afslankdoelstelling en de snelheid waarmee je wilt afvallen kun je één of meerdere maaltijden vervangen door een maaltijdvervanger die bij jou past.

Weight care ABC plan

Weight care heeft een ABC plan ontwikkeld waardoor je eenvoudig kilo’s kwijt raakt en ook nog eens vrij eenvoudig op je streefgewicht kunt blijven.

De A van kick start

De A staat voor kick start. Je kunt dit programma volgen als je snel enkele kilo’s kwijt wilt. Ook kun je dit programma gebruiken om een vliegende start te maken als je meer gewicht kwijt wilt raken. Als je helemaal voor het gemak wilt gaan dan kun je de 5-daagse minikuur bestellen die alle benodigheden bevat en dan ben je in één keer klaar.

Gedurende dit programma vervang je alle dagelijkse maaltijden door weight care maaltijdvervangers. Ook neem je dagelijks een weight care tussendoortje. Dit vul je elke dag aan met twee stukken fruit, een kopje bouillon, 1,5 liter vocht en een behoorlijke portie rauwkorst. Bij vocht kun je denken aan water, thee (2 kopjes) en koffie (2 kopjes). Drink vooral geen frisdrank (ook geen light). Frisdrank zit vol met suikers en bevat daarmee veel calorieën. Niet voor niets wordt frisdrank en suiker gezien als een van de oorzaken van het huidige overgewicht.

Hierdoor krijg je elke dag zo’n 800-1000 kilo calorieen per dag binnen wat ruim onder de norm hoeveelheid ligt. Aangezien je minder dan 1.000 calorieen binnenkrijgt classificeert dit deel van het Weight Care plan als een crash dieet. Weight Care stelt dat je met hun producten alle vitamines en mineralen in voldoende mate binnenkrijgt. Dit is echter te betwijfelen aangezien je alle maaltijden overslaat en daarmee ook weinig variatie in voeding hebt.

Dit programma mag je 3 weken achter elkaar volgen. Vervolgens kun je verder gaan met stap B.

De B van lekker slank blijven

Je vervangt het ontbijt en de lunch door een weight care maaltijdvervanger. Het avondeten kun je zelf samenstellen zolang het maar verantwoord is. Weight care biedt hiervoor enkele heerlijke dieetrecepten aan. Dit vul je dagelijks aan met twee stukken fruit, een tussendoortje, 1,5 liter vocht en een behoorlijke portie rauwkorst.

Naast dat je dagelijks alle benodigde vitaminen en mineralen binnenkrijgt consumeer je zo’n 1000-1200 kilocalorieën per dag. Als je toch sneller resultaat wilt kun je teruggaan naar stap A. Let er wel op dat je plan A niet te lang achter elkaar volgt (max. 3 weken). Beter is om minder snel af te vallen met gezonde voeding.

De C van op gewicht blijven

Je vervangt elke dag één maaltijd door een weight care maaltijdvervanger. Welke maaltijd je vervangt is aan jou. Het is wel aan te raden om de warme maaltijd niet te vervangen maar te kiezen voor een gezond recept. De rest van de dag eet je voeding naar eigen keuze zolang het uiteraard maar verantwoord is. Hierbij kun je denken aan mager vlees, soja of vis (zo’n 100 gram), groente (geen voorgeschreven hoeveelheid), handje aardappels, rijst of pasta. Het eten wordt idealiter bereid met twee lepels olie.

Ook nu neem je dagelijks twee stukken fruit, rauwkorst en voldoende vocht. Belangrijk is dat je niet meer calorieen consumeert dan nodig. Hiervoor zijn standaard richtlijnen aanwezig. Mocht je een dag meer consumeren dan kunt je dit (eventueel de volgende dag) compenseren door minder te eten en/of meer te bewegen.

Weight care shakes en andere producten

Weight care

Welke weight care shakes en andere producten zijn er allemaal beschikbaar. Hieronder een overzicht met een korte omschrijving van het soort product:

 • 5-daagse minikuur. Ideaal om snel enkele kilo’s te verliezen en past goed bij de A uit het ABC plan.
 • Maaltijd+ (5 smaken). Dit is een maaltijdvervanger, ideaal voor ABC stappenplan.
 • Maaltijdshakes (zelfde als maaltijd+ maar dan kleinere verpakking)
 • Ontbijtreep. Een reep ter vervanging van het ontbijt.
 • 12 uurtje. Een reep ter vervanging van ontbijt of lunch. Kant en klaar dus ideaal om mee te nemen.
 • Maaltijd de luxe. Zachte smaakvolle vezelrijke reep en ideaal om als lunch te gebruiken.
 • Drinkmaaltijd. Dit is een frisse maaltijd die u kunt drinken.
 • Maaltijd muesli. Ideaal voor vervanging van ontbijt of lunch.
 • Tussendoortje. Mueslireep voor vervanging van snacks of tussendoortjes.
 • Hartige snack. Ships die u als snack kunt gebruiken. Onder andere verkrijgbaar in paprika.
 • Kauwgom. Suikervrije kauwgom en smaakt naar groene thee.

Het moet gezegd het zijn allemaal heerlijke producten op maat gemaakt. Dus niet alleen lekker maar ook uitermate makkelijk in gebruik.

Voordelen van Weight Care

Afvallen door middel van dieetshakes heeft enkele duidelijk voordelen, zoals:

 • Dieetshakes zijn eenvoudig en snel te bereiden en overal mee naartoe te nemen. Zo kun je je altijd en overal een jouw dieet houden.
 • Vanwege de hoeveelheid proteïnen in dieetshakes heb je geen last van een hongergevoel.
 • Je hoeft niet te sporten om toch af te kunnen vallen.
 • Het afvallen gaat snel, omdat de dieetshakes zó zijn ontwikkeld dat je weinig kilocalorieën binnenkrijgt, terwijl je toch een verzadigd gevoel hebt.

Nadelen aan afvallen met Weight Care

Wanneer je gebruikmaakt van een shake dieet – van Weight Care of van een ander merk – dan is het belangrijk om je ook bewust te zijn van de nadelen van dieetshakes. Een shake dieet werkt namelijk prima om op korte termijn relatief snel af te vallen. Het shake dieet van Weight Care of andere merken is echter niet bedoeld om voor langere tijd te gebruiken.

Op termijn is de belangrijkste tip om een jojo-effect te voorkomen ‘eenvoudigweg’ minder calorieën tot je nemen dan je verbrandt. Dit is in theorie een heel stuk eenvoudiger dan in de praktijk. Daarom is het aan te raden de hulp in te roepen van een professional die je kan helpen om je eetgewoonten en leefstijl geleidelijk aan te passen, zodat je uiteindelijk zelfstandig je ideale gewicht kunt bereiken en behouden. Een shake dieet van Weight Care, Atkins of Dieet Pro kan echter prima werken om je op weg te helpen en je te motiveren. Afvallen is moeilijk, maar verre van onmogelijk!

Ben je op zoek naar een afslankmethode waarin je ook een goede begeleiding krijgt gericht op het veranderen van eetpatronen lees dan eens dit artikel over het Vitadis Slanker Leven Plan.

Alternatieven voor Weight Care

Om zeker te weten welk shake dieet (Weight Care, Dieet Pro, Herbalife, et cetera) het beste bij jou past, de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft en/of het populairst is, is het belangrijk om altijd een grondig vergelijkend onderzoek uit te voeren voordat je een beslissing neemt over het te volgen shake dieet. Een objectieve vergelijking van de verschillende shake diëten vind je hier.

Gelukkig hoef je dat niet helemaal zelf te doen: de belangrijkste informatie is al voor je op een rijtje gezet. Wanneer je uitsluitend let op prijs, dan ontstaat het volgende lijstje, van relatief goedkoop naar relatief duur:

Let je echter ook op kwaliteit, dan wordt het plaatje iets genuanceerder. Het goedkoopste shake dieet – Weight Care, in dit geval – is misschien wel goedkoop, maar is het ook van goede kwaliteit? Ideaal is natuurlijk om de juiste balans te vinden tussen prijs en kwaliteit. Dieetshakes van Atkins en Dieet Pro zijn van goede kwaliteit en van gemiddelde tot lage prijs. Herbalife, daarentegen, is duur en van lage kwaliteit, terwijl Modifast van gemiddelde kwaliteit is voor een hoge prijs. Het shake dieet van Weight Care is erg populair, ondanks de relatief lage kwaliteit (bevat in verhouding veel koolhydraten en kilocalorieën). Waarschijnlijk komt dit omdat het shake dieet van Weight Care wel weer relatief goedkoop is.

Verschil met andere aanbieders van maaltijdvervangers is dat je bij weight care kunt werken volgens het door hen opgestelde en beproefde ABC plan. Dit ABC plan is helemaal op maat gemaakt en past daarom uitstekend bij jou persoonlijke situatie.

Weight care ervaringen

De praktijk kent vele gebruikers van de weight care producten. In totaal heb in 137 online reviews voor jou doorgenomen. Hiervan waren er 129 positief en 8 negatief.

Positieve reacties en reviews ten aanzien van de Weight Care producten kunnen als volgt worden samengevat:

 • Producten zijn erg compleet. Mini kuur bevat alles wat nodig is.
 • Erg simpel in gebruik
 • Veel variatie in smaak
 • Duidelijk plan
 • Online hulp beschikbaar
 • Geen honger gevoel
 • Snel resultaat
 • Makkelijk te volgen

Er zijn ook negatieve punten:

 • Weight Care producten bevatten veel chocolade smaken; daar moet je van houden.
 • Avond recepten niet lekker door weinig variatie
 • Minestrone soep niet lekker (veel gehoorde reactie..)
 • Jojo effect kan optreden

Ook hiervoor (jojo effect) geldt dat wij adviseren om gedurende het gebruik van de producten je voedingspatroon en leefstijl dusdanig aan te passen dat je ook met normaal voedsel binnen de kilocalorie normen per dag blijft. Zo kun je het gebruik van de producten ook steeds verder afbouwen. Meer snel afvallen tips vind je hier.

Andere belangrijke tips om af te vallen

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een shake dieet? Weight Care heeft een goedkoop en populair shake dieet dat je prima op weg kan helpen. Wil je liever een shake dieet van wat hogere kwaliteit? Dan kun je beter kiezen voor Atkins of Dieet Pro. Wil je alvast werken aan een gezondere leefstijl voor na je shake dieet? Houd dan de volgende tips goed in gedachten:

 • Eet regelmatig en gevarieerd.
 • Vermijd koolhydraten (met name suikers) en vetten.
 • Vermijd light-producten. Vaak zit hier maar een klein beetje minder suiker in dan in de reguliere versie van het product. Iets vergelijkbaars geldt voor 0%-vet-producten: de afwezigheid van vet wordt vaak gecompenseerd door een overdaad aan suiker om de smaak aantrekkelijk te houden
 • Wanneer je deegwaren eet (brood, pasta), neem dan zo veel mogelijk de volkorenversies hiervan. Voor de optimale combinatie van veel voedingsstoffen en weinig kilocalorieën kun je het best roggebrood nemen.
 • Drink veel water en thee. Af en toe koffie is ook prima. Zowel de koffie als de thee natuurlijk ongezoet.
 • Sport! Het duurt vaak even voordat je op gang komt, maar zet door en je zult niet meer zonder willen. Het voordeel van een fit lichaam is dat het ook in rust meer energie verbrandt dan een minder fit lichaam. Daarnaast zijn sport en beweging ook cruciaal voor een meer algehele lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Weight Care producten bestellen

Wanneer je maaltijden vervangt door weight care producten ben je gemiddeld per maaltijd € 1,50 kwijt. Dit is waarschijnlijk goedkoper dan jou reguliere maaltijden. Je bent dus goedkoop en snel aan het afvallen. Via onderstaande knop krijg je toegang tot het weight care assortiment en kun je tegen een scherpe prijs Weight Care bestellen

 

Terug naar de afvallen met shakes kennisbank.

Leave a Reply