VITAMEALS MAALTIJDBOXSERVICE REVIEW Afslank productengezond eten.maaltijdboxmaaltijdboxservice

Update: 12 oktober 2018. Dit product is helaas niet meer verkrijgbaar.

Vandaag laat ik je kennismaken met het nieuwe Vitameals. Vitameals is een nieuwe maaltijdboxenservice. Nog 1 zul je wel denken, er zijn er al zoveel. Ja, nog 1! Maar Vitameals is zeker wel even een artikel waard, want het echt geen dertien in dozijn concept. Wil je weten hoe dat kan? Lees dan snel verder.

Wat maakt Vitameals dan anders?

Je vraagt je nu vast af waarom Vitameals dan niet een dertien in dozijn maaltijdboxen service is, dus dat zal ik je eerst even vertellen. Vitemeals onderscheidt zich van andere maaltijdboxen services, doordat zij met echt specifieke dieet wensen en allergiën rekening houden. Voor zo beetje iedereen is er wel een geschikte maaltijdbox te vinden.

Vitameals heeft namelijk maaltijdboxen voor mensen die:

  • Een glutenvrij dieet of paleo dieet volgen.
  • Geen vlees eten.
  • Geen gluten of e-nummers eten.
  • Die een dieet volgen zoals koolhydraatarm of paleo.
  • Mensen die sous vide koken.
  • Mensen die fanatiek sporten en daarop aangepaste maaltijden eten.

Zit er toch geen geschikte box voor jou tussen? Dan kun je zelfs nog op vitameals.nl zelf een box samenstellen. Als je snel knopen doorhakt en keuzes kunt maken is dat ideaal, want er is genoeg keuze. Vind je keuzes maken wat lastig? Dan snap ik dat de vele opties je kunnen overvallen en je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik raad je in dat geval dan toch wel een vooraf samengestelde box aan, haha. Maar het is wel leuk dat die optie er is.

Wat vind je in zo’n box?

Vitameals reviewJe kunt kiezen uit een maaltijdbox voor 1, 2, 4 of 6 personen. In 1 maaltijdbox zitten genoeg producten voor drie avondmaaltijden per persoon. Elke week weer is de inhoud anders van een Vitameals maaltijdbox. Maar je kunt er altijd vanuit gaan dat de maaltijdbox vol met gezonde en kwalitatief goede producten zitten. Daarbij krijg je ook bijbehorende recepten waardoor je lekkere maaltijden kunt bereiden met de geleverde producten. een maaltijdbox zitten niet alleen producten, maar ook bijbehorende recepten waarmee je lekkere en gezonde maaltijden kunt maken.

 

Nieuwe gerechten

De kans is natuurlijk erg groot dat je de meeste recepten (en misschien ook wel producten) nog niet kent. Stel je voor als je in je Vitameals box een gerecht vindt dat het lekkerste is wat je ooit hebt geproefd! Ik vind Vitameals een hele leuke manier om kennis te maken met nieuwe recepten en producten. Wanneer iets mij goed is bevallen, bewaar ik het recept natuurlijk goed zodat ik het nog eens kan maken.

 

Hoe krijg je een Vitameals maaltijdbox?

Je kunt online op Vitameals.nl een maaltijdbox bestellen. Als je een abonnement hebt, kun je bij het aanmelden als abonnee een type box kiezen. Dit type box wordt dan elke week bij jou thuisbezorgd. Het is heel makkelijk om in je Vitameals-account een abbonnement te pauzeren of te stoppen. Wil je namelijk eens een andere box uitproberen? Dan kun je het abonnement van de box die je telkens ontvangt dus heel makkelijk stoppen en een abonnement op een andere box nemen. Je zit dus nergens aan vast, wat natuurlijk heel prettig is.

 

Gratis thuis geleverd

Wanneer je dus een maaltijdbox hebt besteld wordt de box op dinsdag of woensdag bij je geleverd. Dit zijn dus vaste dagen. Zorg er dus wel voor dat je op 1 van deze dagen de box in ontvangst kan nemen. Je hoeft dus niet zelf naar een afhaalpunt, wat weer tijd scheelt!

 

Wat kost het?

Je kunt kiezen uit verschillende opties. Zo kun je eerst een probeerbox bestellen, die is goedkoper dan de standaard Vitameals maaltijdbox, dus een prima manier om te kijken wat je van Viteameals vindt. Een standaard Vitameals maaltijdbox kost 52 euro, hierbij maakt het niet uit voor welke type box (veggie, koolhydraatarm enz.) je kiest.  Als je een abonnement neemt kost een maaltijdbox 50 euro. Ben je van plan om veel gebruik te maken van Vitameals? Dan raad ik je natuurlijk aan om een abonnement te nemen, omdat je anders dus meer betaald voor een maaltijdbox.

 

Conclusie

Al met al vind ik Vitameals een superleuk en handig concept en ben ik fan. Het scheelt je boodschappen doen (en dus ook ongezonde impulsaankopen) en nadenken over het avondeten. Daarbij is het ook een leuke manier om kennis te maken met gezonde maaltijden en producten die je nog niet kent. Voor de snelle beslissers onder ons is het natuurlijk leuk dat zij zelf een maaltijdbox kunnen samenstellen. En ik vind het ook leuk dat Vitameals zoveel rekening houdt met de verschillende diëten en allergieën die mensen kunnen hebben.

Ik snap het dat het niet voor iedereen handig is dat er vaste dagen zijn dat een maaltijdbox wordt bezorgd en je niet zelf een dag kan kiezen. Maar voor mij is dit geen probleem. Ik zie veel voordelen aan Vitameals en ben blij dat het bestaat!

 

Leave a Reply