Update 10 mei 2017: Helaas is dit product niet meer beschikbaar. Als alternatief vind je in het artikel over afvallen met shakes de beste alternatieven voor het Vitadis dieet.

 

Of je nou 20 kilo wilt afvallen of 2 kilo, diëten is vaak niet makkelijk. Er is nu een dieet op de markt waarmee je snel afvalt op een gezonde en verantwoorde manier. Het dieet heeft de naam Vitadis Slanker Leven Plan en voldoet aan alle 5 basisprincipes waaraan een goed dieet moet voldoen. Deze basisprincipes heb ik niet zelf verzonnen maar zijn wetenschappelijk onderbouwd.

Vitadis deelnemers geven aan gemiddeld zo’n 3 tot maximaal 5,4 kilo af te vallen per week. Op deze pagina ga ik nader in op dit dieet en lees je waarom dit dieet zo goed werkt.

Ook lees je actuele gebruikerservaringen waarin ze kort aangeven wat ze van dit dieet vinden. Op deze manier kun je zelf beslissen of dit dieet wellicht ook voor jou de oplossing is.

Vitadis betekent prettig, snel en bewust afslanken

Het Vitadis Slanker Leven plan is een dieet dat een aantal jaren geleden op de markt is gebracht. Vitadis werd vrijwel direct een erg populair dieet en het dieet is nog steeds razend populair. Het dieet is ontwikkeld door Vitadis Groep B.V. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hengelo. Daarnaast heeft Vitadis vestigingen in Enschede, Almelo, Borne, Tilburg, Kerkdriel en Franeker.

Vitadis betekent prettig, snel en bewust afslankenJe kunt telefonisch of via de mail een afspraak maken en de vestigingen indien gewenst ook bezoeken. Daarnaast beschikken de vestigingen over een eigen klantenservice. Mocht je op zoek zijn naar een mailadres of telefoonnummer neem dan gerust contact met mij op via mijn website of facebookpagina.

Naar mijn mening heeft het Vitadis Slanker leven plan haar populariteit vooral te danken aan het feit dat het een doorontwikkeling is van reeds bekende en succesvolle eiwitdiëten. Het dieet is doorontwikkeld zodat het beter past bij onze huidige manier van leven en eten.Vitadis blijft continue doorontwikkelen op basis van klantervaringen en onderzoeken.

Het grote geheim is gemak voor de klant en werken aan een gezond eetpatroon. Zelfs sporten is niet strikt noodzakelijk.

Een voorbeeld is het feit dat traditionele diëten vaak gebruik maken van fysieke consulten en vaak niet handig te combineren zijn met een druk leven op het gebied van leven en gezin. Vitadis is goed te combineren met een druk leven en biedt jou de mogelijkheid om het dieet helemaal online te volgen.

Wil je toch fysiek contact dan kan dat ook en kun je een consulent bezoeken wanneer het jou uitkomt. Ook aan het gezinsleven is gedacht doordat je ’s avonds gewoon samen met jou gezin kunt eten zonder dat iemand doorheeft dat jij een dieet volgt.

Inmiddels zijn er ruim 24.000 Vitadis succesverhalen bekend.

Vitadis werkt heel simpel: in 2 stappen naar je streefgewicht

Allemaal leuk en aardig maar hoe werkt het Vitadis slanker leven plan nu precies? Hieronder lees je exact hoe het werkt. Heb je toch nog vragen schroom dan niet contact met mij op te nemen. Dit kan via de contact knop, facebookpagina of via onderstaand reactie formulier. Ik reageer meestal binnen 24 uur op jou bericht.

Het Vitadis dieet bestaat uit 2 verschillende stappen.

Stap 1: snel en gezond afvallen met een vliegende start 

Bij stap 1 hoort een fase 1 startpakket waarmee je gedurende minimaal 10 dagen gaat afvallen. Het startpakket is eenvoudig te bestellen en bevat alle noodzakelijke voeding (voor 10 dagen) met uitzondering van het avondeten.

Vitadis werkt heel simpelZoals gezegd kun je het avondeten zelf bereiden. Om je hierin te begeleiden bevat het startpakket een gratis receptenboek met 200 lekkere en verantwoorde maaltijden die eenvoudig te bereiden zijn. Het avondeten zelf bereiden kost erg weinig tijd. Daarnaast kent het nog meer voordelen. Zo leer je gezond en gevarieerd te koken zonder dat je hoeft na te denken hoe dit moet.

Fase 1 kent 6 eetmomenten per dag. Dit zijn het ontbijt, lunch en avondeten aangevuld met een snack tussen de maaltijden. Elk van de genoemde eetmomenten vul je aan met een eiwitrijk product uit het fase 1 pakket. Ook na het avondeten mag je nog een snack eten.

De voordelen van fase 1 op een rijtje:

 • verlies 3 tot 6 kilo vet per week
 • geen honger
 • verantwoord en ook nog eens gezond
 • gevarieerd eten (80 verschillende producten!)
 • makkelijk om vol te houden, afvallen gaat makkelijk
 • sport niet noodzakelijk
 • gewoon ’s avonds eten met partner/gezin
 • gratis receptenboek
 • gratis L-Carnitine (voor 1 maand)
 • vitaler en gezonder leven, meer energie

Fase 1 volg je tot het moment dat 90% van het streefgewicht bereikt is. Doordat het Vitadis dieet geen crash dieet is maar een gezond en gevarieerd dieet kun je deze fase 1 zo lang volhouden als je zelf wilt. Gedurende fase 1 krijg je voldoende gezonde voedingsstoffen binnen.

fase 1 Vitadis startpakket

Stap 2

Stap 2 is nodig om inzicht te krijgen in waarom jij last hebt gekregen van overgewicht. Is de oorzaak eenmal bekend dan kan jouw probleem bij de wortel worden aangepakt. Grote voordeel is dat je vervolgens voor altijd van je overgewicht verlost bent.

Je leert op een speelse manier hoe jij op het door jou gewenste gewicht kunt blijven door gezond te leven. Deze stap stelt de juiste voeding centraal. Zonder goede voeding ontbreekt de basis voor een gezond gewicht. Voeding is daarom essentieel voor iedereen die gezond wil leven.

Je krijgt inzicht in welke voedingsmiddelen er voor gezorgd hebben dat jij te dik bent geworden. Je leert om niet meer dezelfde fouten te maken.

Vitadis biedt de begeleiding die jij wenst

Vitadis biedt begeleidingJe wordt tijdens deze afslank periode constant begeleid door je eigen online-coach. De voortgang van je gewichtsverlies kun je bij houden via de speciale app die je gratis ontvangt en je persoonlijke account op de Vitadis website. De online-coach weet alles over hoe jij gezond en veilig afslankt.

Heb je een zwak moment? Neem contact op met jou coach, die zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft. Tevens voorziet de coach jou van handige tips en tricks. Wil je geen gebruik maken van begeleiding dan kan dat ook.

Als ik stop kom ik dan weer aan?

Ook hieraan heeft Vitadis gedacht. Op het moment dat je tevreden bent met je gewicht kun jij stoppen met het dieet. Dat kan al na een week zijn, maar ook bijvoorbeeld na een maand. Het ligt er maar net aan hoeveel gewicht je wilt verliezen.

Tijdens deze fase houd je goed in de gaten waarom je soms over de schreef gaat. De afslankcoach is er om je bij te staan met heerlijke recepten en nuttige adviezen. Zo perfectioneer jij je gezondere eetgewoontes, en zul je op den duur geen trek hebben meer in ongezonde snacks, want jou lichaam vraagt niet meer om suikers en ongezonde vetten.

Waarom werkt Vitadis zo goed?

De combinatie van de stappen en continue doorontwikkeling van het dieet zijn de kracht van Vitadis. Gezond eiwitrijk voedsel, de enorme variatie aan snacks, desserts en ontbijtjes die je allemaal aantreft in het Vitadis-pakket, zorgen ervoor dat je niet het gevoel hebt op dieet te zijn.

Vitadis producten

Eiwitdiëten zijn een uiterst effectieve manier om af te vallen en veel mensen hebben positieve ervaringen met deze dieetvorm. Grote voordeel van Vitadis is dat het verder gaat dan alleen een dieet. Het is namelijk een lifestyleplan.

Door de constante begeleiding en de gezonde manier van eten, leer je nieuwe  en vooral lekkere gezonde eetgewoontes aan. Dit met als doel om jou ook na dit dieet slank te houden. Naast dat je online begeleiding krijgt via mail en de progressie via jou persoonlijke account kunt bijhouden kun je ook gebruik maken van de deskundige Vitadis klantservice. De klantenservice bestaat uit experts op het gebied van diëten en voeding. Je kunt zelfs persoonlijk langs één van de Vitadis vestigingen gaan.

marleen

Is het goed vol te houden?

Door de enorme variatie van zo’n 80 verschillende snacks en maaltijden, hoef je niet eenzijdig te eten tijdens het Vitadis dieet. Met zes eetmomenten per dag kun je gewoon meedoen met de rest van de wereld. Niemand hoeft te weten dat je op dieet bent.

Starten met Vitadis, welke producten zijn er?

Het is heel eenvoudig om met Vitadis te starten. Je vult in hoeveel je wilt afvallen en Vitadis bepaald welke product het beste bij jou situatie past. De meeste mensen (70%) starten met het Startpakket Fase 1.

Startpakket fase 1 (beste afslankmethode)

Het startpakket fase 1 is het beste product van Vitadis. Het pakket bevat gearieerde en gezonde voeding voor 10 dagen (met uitzondering van het avondeten). In totaal ruim voldoende voor 44 eetmomenten.

Het startpakket bevat de volgende producten:

 • 44 eetmomenten bestaande uit snacks, repen tot volledige maaltijden;
 • uiterst gevarieerde eetmomenten
 • Mixbundel voor ontbijt en lunch
 • Mixbundel met zoute snacks
 • Mixbundel met shakes & toetjes
 • Mixbundel met repen
 • Brood en crackers
 • E-book slanker leven
 • Shake beker
 • Vitadis recepten app
 • Coaching
 • Gezonde recepten in e-book (223 stuks)
 • Tips en trucs omtrent afvallen
 • Vitadis activitiy tracker
 • Gezondheidsmeter
 • Dieet centimeter meetlint
 • Vital Fast capsules

Bekijk hier wat om te zien welke producten er in het startpakket zitten inclusief foto’s.

Ik kan jou tijdelijk 60% korting aanbieden. Je hebt het pakket, met voeding voor 10 dagen, al de volgende dag thuis. Ook bevat het pakket informatie over het dieet en kun je via de site alle informatie downloaden. En jou persoonlijke afslankcoach neemt 3 dagen nadat jij je hebt ingeschreven automatisch contact met jou op.

Wil je geen contact dan kan dat uiteraard ook! Via de knop hieronder kun je direct starten met Vitadis en gebruik maken van de 60% kortingsactie.

Update 18 maart 2017: Inmiddels heeft Vitadis ook een budget versie van het fase 1 plan beschikbaar gesteld. Het fase 1 budget pakket is met iets minder variatie dan het reguliere fase 1 pakket. Het fase 1 budget pakket bestaat uit repen, soepen, shakes en crackers en het gewone fase 1 pakket heeft bijvoorbeeld ook een pannenkoek, brood, koekjes, chips, tapenade met sticks, zoute snacks etc. Je vindt beide pakketen op de 60% kortingspagina.

Shake dieet (voordelig afvallen)

Het Vitadis shake dieet is de oplossing als je wilt afvallen maar zo min mogelijk geld wilt uitgeven. In vergelijking met het fase 1 startpakket is de inhoud een stuk beperkter. Toch is ook dit product geschikt als je snel kilo’s wilt afvallen op een verantwoorde manier.

Het shake dieet vervangt de ongezonde producten door eiwitrijke shakes en koolhydraatarme maaltijden. Hierdoor wordt de inname van calorieën beperkt. Dit zorgt er voor dat je gaat afvallen en vet gaat verbranden.

Het shake dieet bevat de 21 verschillende shakes en 40 koolhydraatarme recepten. De shakes zijn gevarieerd doordat er 10 verschillende smaken zijn:

Aardbei, banaan, vanille, chocola, caramel, bosvruchten, chocolade-peer, stracciatella en mokka.

In het shake dieet pakkeet zitten de volgende producten:

 • 21 eiwitshakes
 • dieet centimeter lint
 • shakebeker
 • recepten app
 • e-coaching
 • 42 gezonde en lekkere recepten om af te vallen
 • ketostick om de vetverbranding te testen
 • Online klantenaccount om progressie bij te houden

 

Glutenvrij dieet

Voor mensen die graag willen afvallen maar last hebben van een glutenallergie is er een speciaal product ontwikkeld. Het glutenvrij dieet is 100% geschikt voor iedereen met coeliakie. De inhoud van het pakket is gelijk aan dat van het fase 1 startpakket. Het enige verschil is dat de producten 100% glutenvrij zijn.

Vitadis probeerbox

Ben je nog niet overtuigd en wil je eerst kennis maken met de producten van Vitadis dan is de Vitadis probeerbox wellicht iets voor jou. In het artikel dat ik over de Vitadis probeerbox heb geschreven lees je alle ins en outs.

Ik heb een gezin en wil wel graag gezamenlijk avondeten

Je kunt met Vitadis ’s avonds gewoon koken met je gezin zoals jij dat gewend bent. Kies één van de recepten uit het Vitadisreceptenboek en je zet zo een smakelijke maaltijd op tafel voor het hele gezin. En niemand zal het gevoel hebben een dieetmaaltijd voorgeschoteld te krijgen.

mylou

yvonnne1

Klanten beoordelen Vitadis met een 8,7 gemiddeld

De Vitadis ervaringen zijn erg positief. Gemiddeld beoordelen klanten Vitadis met een 8,7.

Op deze pagina heb je al enkele reacties van gebruikers kunnen lezen. Het dieet wint nog steeds aan populariteit gewoon omdat de mensen tevreden zijn en goede blijvende resultaten boeken.

Wat is jou ervaring met dit dieet? Deel het met ons via het onderstaande reactie formulier!

klantervaringen vitadis

 

Dit klinkt allemaal erg goed maar de vraag is: Wat kost het?

Vitadis Slanker Leven is vrij prijzig, zo rond de 200 euro per week. Voor veel mensen niet te betalen. Vitadis heeft ons de mogelijkheid geboden om jou via deze website korting aan te bieden. Hierdoor kun je tijdelijk profiteren van kortingen tot wel 60% op het VITADIS Slanker Leven plan.

Daar ben ik erg blij mee want nu wordt Vitadis voor iedereen betaalbaar. En vergeet niet dat je ook behoorlijk bespaart op de wekelijkse boodschappen. In het fase 1 startpakket zit bijna alles wat je nodig hebt. Omgerekend kost Vitadis Slanker Leven (fase 1 startpakket en glutenvrij dieet) jou slechts 3,70 euro per dag.

Hieronder de kortingslink, maak er snel gebruik van want de actie is maar tijdelijk! PS. Bent je eenmaal klant dan kun je altijd gebruik blijven maken van deze unieke korting, ook in de toekomst!

Terug naar de afvallen met shakes kennisbank.

 

Leave a Reply

10 comments

 1. Dirk Vaneker

  Goed dieet en makkelijk vol te houden.
  Zelf 2 weekjes gedaan en beviel prima, ben bijna 7 kilo kwijtgeraakt!

  Groeten Dirk

 2. mieke.blondeel

  ik zou graag 10 kilo willen afslanken wat moet ik daar aan doen ik heb al van alles gedaan maar niets help gsm 0476:612327 ik wacht op een telefoontje aub

  • Mirjam Koender

   Hallo Mieke,

   Dan is het Vitadis dieet wellicht iets voor jou?
   Groetjes,
   Mirjam

 3. Vera van den broeck

  Hallo, ik ben een vrouw van 32 en ik heb al heel mijn leven een dikke hangbuik. Het tast mijn zelfvertrouwen aan, is onbestaande, en heb een erg negatief zelfbeeld. Dieeten lukt me niet en zou zo graag iets willen doen maar het is allemaal zo duur en budget is erg beperkt. Ondertussen blijf ik er wel mee zitten. Wat moet ik doen? MVG van den broeck vera

  • Mirjam Koender

   Hallo Vera,

   Vervelend om te horen. Ik zou je in dit geval willen adviseren om contact op te nemen met een diëtiste bij jou in de buurt. Veelal kun je vrijblijvend een eerste gesprek voeren om te horen of hij/zij eventueel wat voor je kan betekenen.

   Groetjes,
   Mirjam.

 4. Sascha

  Hi,.. Nu 5dagen bezig,.. Ben 2 kg kwijt( op dag 4 gewogen) 3cm van taille kwijt, en van heupen en buik beide 2c,. Benen ook ruim 1cm,.. Heb geen mega overgewicht, wil gewoon ca 5 kg kwijt
  Vitadis is goed vol te houden, meeste producten goed te eten ( lust geen havermout dus dat is het enige product dat ik niet lekker vind) voel me eigenlijk geen moment hongerig of slap.
  Mocht je een goed en makkelijk dieet willen,. Raad ik dit zeker aan,.. ( en nee word niet betaald om dit te schrijven,.. Maar ben meestal nogal sceptisch tov diëten en maaltijdvervangers, en aangezien dit goed bevalt wilde ik dit delen)

 5. neeline

  Net begonnen aan het dieet. mooi packet en geen honger gevoel. nu maar hopen om af te vallen. ik zou graag het 2e packet bestellen alleen op de website van vitadis kost het toch 239 euro. Bij jullie link staat dat je als je eenmaal klant bent je altijd van deze karting gebruik kan maken? Hoe moet ik dit nu doen dan?
  voor hoelang geldt de link op jullie website nog?

  Met vriendelijke groet.

  • Mirjam Koender

   Hallo Neeline,

   Leuk dat je begonnen bent en ben benieuwd naar je resultaten. HEt 2e pakket kun je bestellen via de link op deze pagina (dezelfde link als waar je het 1e pakket hebt besteld). Als het goed is zie je dan de prijzen met korting eraf.
   Groetjes

 6. Mohani

  Ik wil erg graag op korte termijn van mijn overtollige kilo’s af. al van alles geprobeerd, niet gelukt. Vitadis lijkt me wel wat om ook uit te proberen, maar ik ben vegetariër (geen vlees, vis, ei). Zijn de Vitadis-pakketten dan ook door mij te gebruiken?
  Groetjes

  • Mirjam Koender

   Hallo,

   De producten uit het Vitadis pakket zijn geschikt voor vegetariërs. Dus je kunt het gewoon gebruiken. De receptengids bevat wel recepten met vlees en vis maar deze kun je eenvoudig vervangen.

   Groetjes,
   Mirjam