Vitadis recepten

Update 15 december 2017: Helaas zijn de recepten niet meer verkrijgbaar.

Iedereen wil graag afvallen. Om die laatste kilo’s van het lijf te krijgen is echter wel wat werk nodig. Je moet goed eten, veel sporten, en goed slapen. Ook zijn er diverse hulpmiddelen die je kunt inschakelen.

Denk bijvoorbeeld aan de grote hoeveelheid afval producten die op de markt te krijgen zijn. Vitadis is een lijn met afvalproducten die op een hele normale en unieke manier helpt met afvallen. Alle Vitadis recepten zijn speciaal ontwikkelt om het lichaam te helpen met de vetverbranding en er voor te zorgen dat je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt.

Alle Vitadis recepten kunnen ook worden gebruikt binnen een normale levensstijl. Je hoeft dus niet perse op dieet te zijn om de recepten te gebruiken. De Vitadis recepten worden verder gebruikt in het Vitadis dieet. Naast voeding heeft dit dieet nog enkele andere kenmerken:

  • Goede en gelijkmatige voeding
  • Genoeg beweging (sporten is NIET nodig)
  • Niet snacken

Genoeg eten is voor de meeste mensen geen groot probleem. Goed eten daarentegen wel. Wanneer je wilt afvallen moet je een aantal dingen echt vermijden: snelle koolhydraten en vet. In de meeste Vitadis recepten komen deze stoffen daarom amper voor. Het Vitadis dieet valt in de categorie eiwitrijk en koolhydraatarm dieet.

Koolhydraten zijn zeker een belangrijke energiebron voor je lichaam. Het zijn belangrijke brandstoffen die worden afgebroken om je lijf draaiende te houden.

De term koolhydraten is een verzamelnaam voor een aantal voedingsstoffen. Ze zitten met name in zijn suiker, vezels en zetmeel. Wat echter vervelend is tijdens het diëten is dat het lichaam eerst al deze voedingstoffen verbruikt voordat het begint met de vetverbranding.

Voor snel afvallen is dus belangrijk om bijvoorbeeld niet te veel koolhydraten binnen te krijgen, zodat je dit niet eerst weer uit het bloed moet sporten. Toch is een goede basis wel noodzakelijk. In de meeste Vitadis recepten is hier rekening mee gehouden. Je eet voedsel met weinig slechte koolhydraten en met veel eiwit. Eiwit helpt het hongergevoel tegen te gaan en is ook belangrijk in de spijsvertering. De aminozuren die uit eiwit gewonnen worden zijn directe bouw- en brandstoffen voor het lichaam.

Vitadis recepten; eten wat je lekker vindt

Veel mensen denken bij een dieet aan groenvoer. Elke avond een salade of piepers zonder stukje vlees. Niks is echter minder waar bij de Vitadis recepten.

Overdag worden lekkere snacks gecombineerd met eiwitrijke producten. In de avond kun je terecht bij één van de 233 heerlijke en gezonde Vitadis recepten die bij het dieet worden aangeleverd. Je hebt dus elke avond een nieuw gerecht op tafel staan. Het gezin hoeft niet mee te doen met dieet.

Zij eten gewoon een lekkere avondmaaltijd terwijl deze tegelijkertijd erg gezond voor ze is. Wat dacht je bijvoorbeeld van gebakken zalm op een bedje van groente of heerlijk malse kip met een salsa sausje? Zo zie je maar: de Vitadis recepten zijn prima in orde!

De Vitadis recepten zijn ook ideaal om buikvet aan te pakken.

Vitadis recepten snel op tafel

Wat de meeste mensen ook heel erg fijn vinden aan de Vitadis recepten is dat ze snel op tafel staan. Na een lange werkdag heb je geen zin meer om nog een uren in de keuken te staan. Zeker wanneer je op dieet bent, wanneer het lastig is om van het eten af te blijven tot het op tafel staat, wil je gewoon dat alles snel klaar is. Niet alleen voor jezelf is dit prettig, ook voor de familie die op het eten zit te wachten!

De recepten die worden meegeleverd in het handige E-book zijn niet alleen gezond, maar ook nog eens binnen mum van tijd klaar. Zelfs wanneer je dus een avond helemaal geen zin hebt staat er toch binnen luttele minuten een lekkere warme maaltijd op tafel. Vergeet ook niet dat je diezelfde avond nog weer een lekkere snack mag hebben wanneer het dieet volgt!

Je hoeft je dus tijdens het avondeten niet helemaal vol te eten. Sterker nog, dit wordt afgeraden. Eet minder grote porties en laat eten staan wanneer je geen honger meer hebt. Hiermee bereik je snel het beste resultaat!

Kom in beweging!

Sporten is niet noodzakelijk om af te vallen met Vitadis. Wel kan sporten bijdragen aan een gezonder lichaam en het afvallen versnellen.

De heerlijke Vitadis recepten kunnen natuurlijk niet alles doen. Wanneer je begint met sporten zul je zien dat de kilo’s er eenvoudig afvliegen. Kies een sport die je goed beheerst, of die je erg leuk vindt en wilt leren kennen.

Bepaal eerst of je meer houdt van individuele sporten of teamsporten. Je kunt bij een lokale sportschool op de loopband gaan staan, maar je kunt bijvoorbeeld ook lid worden van de plaatselijke tennisvereniging. Je hebt een heleboel opties om te sporten, grijp deze mogelijkheden aan!

Een dieet kan heus wel werken wanneer je niet heel veel sport, maar wanneer je goed sport gaat alles heel veel sneller! Je vetverbranding gaat omhoog waardoor je ook in rust meer verbrandt. Hierdoor hoef je op een gegeven moment helemaal niet meer zo hard te sporten om toch vet te verbranden. Wacht niet langer en kom in beweging!

Vitadis recepten ontvangen

Als je besluit het Vitadis dieet te gaan volgen ontvang je naast veel extra’s ook gratis 233 lekkere en gezonde afslankrecepten.

 

Leave a Reply