Vitadis kortingscodes voor fase 1, shake dieet en webshop

vitadis-kortingscodes

Update 10 mei 2017: Helaas is dit product niet meer beschikbaar. Als alternatief vind je in het artikel over afvallen met shakes de beste alternatieven voor het Vitadis dieet.

 

Goedkoopsnelafvallen.nl kan speciaal voor jou maar liefst 63% korting aanbieden op het Vitadis Slanker Leven Plan. Het Vitadis dieet ook wel het Vitadis Slanker Leven Plan genoemd is al jaren erg populair. Inmiddels zijn meer dan 20.000 Nederlanders verlost van hun overgewicht. Met de Vitadis kortingscodes wordt Vitadis voor nog meer Nederlanders toegankelijk.

Deze maand is Vitadis helemaal vernieuwd op basis van klantervaringen en feedback. Dit maakt Vitadis uniek in Nederland. Een dieet dat continue doorontwikkeld en gebruik maakt van de laatste inzichten.

De Vitadis 63% kortingscode op fase 1 plan, goedkoper bestaat niet

Als blogger voor Goedkoopsnelafvallen.nl maak ik mij hard voor de meest scherpe aanbiedingen. Topproducten toegankelijk maken voor iedereen in Nederland is wat ik daarmee hoop te bereiken.

Met onderstaande Vitadis kortingscodes krijg je de meest scherpe aanbieding voor het Vitadis fase 1 pakket die er te vinden is. Sommige sites doen een hogere korting voorkomen maar dat klopt niet. Deze berekenen de korting namelijk op basis van een hogere brutoprijs.

Wat is het Vitadis fase 1 plan

In een review over het Vitadis dieet heb ik uitgebreid beschreven wat je van het Vitadis fase 1 plan kunt verwachten. Hieronder nog even een korte samenvatting van Vitadis fase 1:

 • Fase 1 is de eerste stap richting een slanker en gezonder leven
 • 10 dagen pakket
 • Compleet pakket met voeding voor ontbijt, lunch en tussendoortjes
 • Simpele en gezonde recepten voor het avondeten
 • Deze fase volg je tot 90% van he doelgewicht is bereikt
 • Geen crash dieet, maar gezond afvallen
 • Tussen de 3 en 6 kilo per week afvallen
 • Simpel vol te houden
 • Geen honger
 • Sporten is niet noodzakelijk
 • Veel gratis extra’s zoals een app, begeleiding, recepten, shakebaker, workouts
 • Gratis begeleiding als je dit wilt

Naast fase 1 bestaat er ook een fase 1 Glutenvrij dieet. Deze is identiek aan fase 1 pakket maar dan geschikt voor mensen met coeliakie. Vitadis biedt daarmee als eerste in Nederland een glutenvrij dieet aan dat 100% geschikt is voor mensen met coeliakie. Hiervoor geldt dezelfde kortingslink.

 


Vitadis shake dieet kortingscode

Het shake dieet is speciaal voor mensen die snel willen afvallen tegen een zo laag mogelijke prijs. Je krijgt met het Vitadis shake dieet pakket kant en klare shakes en recepten waarmee je kilo’s kwijt kunt raken.

 


Vitadis Webshop kortingslink

Vitadis biedt nog veel meer producten aan waarmee je snel en gezond kunt afvallen. Om er voor te zorgen dat jij niet te veel betaald heb ik een speciale kortingslink voor jou. Je komt dan in de Vitadis webshop terecht waarmee de korting direct verrekend is in de verkoopprijzen.

 


Met Vitadis tot wel 5,6 kilo per week afvallen (blijvend)

Er zijn al veel resultaten bekend van mensen die afgevallen zijn met Vitadis. Het gemiddelde gewichtsverlies ligt tussen de 3 en 5,6 kilo per week. Uiteraard zijn er uitzonderingen omdat afvallen voor iedereen anders werkt. Elk lichaam is anders en daarom is niet 100% zeker te voorspellen hoeveel je zult afvallen.

Val je een week wat minder af raak dan vooral niet in paniek. Het gaat om de lange adem en het aanleren van een gezond eetpatroon. Uiteindelijk behaal je het door jou beoogde doelgewicht als je blijft volhouden.

Zie je het even niet meer zitten dan staat de Vitadis coach op elk moment van de dag voor jou klaar. In principe vindt coaching online plaats maar Vitadis heeft ook fysieke vestigingen die je kunt bezoeken.

Vitadis bestellen met de Vitadis kortingscode

Ik heb het voor jou makkelijk gemaakt door onderstaande knop te maken. Hiermee kom je direct op de speciale vitadis kortingspagina. Op deze kortingspagina zijn alle kortingen in de prijs doorgerekend. Je kunt de originele prijs zien en de kortingsprijs. Verder vind je nog meer productinformatie.

 

Leave a Reply