Snel gewicht verliezen zonder dieet is mogelijk, eenvoudig te realiseren en verantwoord. Om een zogenaamd jojo effect te voorkomen wordt door wetenschappers en voedingsdeskundigen afgeraden om extreem veel af te vallen met bijvoorbeeld een crash dieet of extreem sporten. Verantwoord snel afvallen betekent een gemiddeld gewichtsverlies van 1 tot 3,5 kilo per week afhankelijk van uw huidige overgewicht. Dit betekent dat u al binnen 1,5 week een kledingmaat kunt verliezen. Het is wetenschappelijk aangetoonddat u de snelste en beste resultaten bereikt door het gebruik van eiwitshakes waarbij het heel goed mogelijk is om op het voor u ideale gewicht te blijven. Naast dat u op deze website veel informatie vindt over afvallen, gezonde leefgewoonten en producten die u daarbij kunnen helpen kunt u ook de gewenste producten bestellen via de door ons met zorg geselecteerde webshops.

De voordelen van snel gewicht verliezen

Waarschijnlijk hoeft u niet overtuigd te worden van het feit dat een gezond gewicht belangrijk is. Hieronder een aantal voordelen van slank zijn:

Gezondheid

Met een gezond gewicht verlaagt u de kans op hart- en vaatziekten en diabetes. U moet er niet aan denken ziek te worden als gevolg van uw overgewicht terwijl dit helemaal niet nodig is. Verder voelt u zich gewoonweg gelukkiger als u een gezond gewicht hebt!

Energie

U heeft meer energie om leuke dingen te doen met bijvoorbeeld uw kinderen, neefjes en nichtjes of gewoon lekker mee kunnen doen met een sporttoernooi. Wat is er nu fijner om elke dag vol energie wakker te worden en positief te beginnen aan een nieuwe dag zonder dat u telkens hinder hebt van de overtollige kilo’s.

Sporten

U krijgt de mogelijkheid te sporten, of u beleeft veel meer plezier aan het sporten doordat het u makkelijker afgaat. Sporten geeft energie, verminderd stress, is gezond, geeft voldoening en draagt bij aan het opbouwen van sociale contacten.

Kleding

Leuke kleding kunnen kopen wat ook nog lekker zit en de keus hebben uit veel verschillende soorten kleding is een groot voordeel van slank zijn. U hoeft niet meer naar speciale winkels om nieuwe kleding te kunnen kopen. Leuke kleding kunnen dragen geeft u meer zelfvertrouwen en zorgt voor een positieve uitstraling. Niet voor niets geldt de uitspraak: “kleren maken de man”.

Aangaan van relaties

Doordat u er gezond en leuk uitziet en daardoor goed in uw vel zit wordt het makkelijker om contact met andere mensen te maken en lukt het u beter om een relatie met iemand aan te gaan. Verder is de kans groot dat uw bestaande relatie opnieuw opbloeit en weer spannend wordt. Ook komt het vaker voor dat u complimenten van andere mensen krijgt over uw uiterlijk. Vooral de mensen in uw directe omgeving zullen de verandering van uw gewicht waarnemen wat vaak resulteert in leuke complimentjes.

Financieel voordeel

Verder levert een gezond gewicht u financieel voordeel op denk hierbij aan het afsluiten van levens- en aanvullende zorgverzekeringen. Dit kan al snel honderden euro’s per jaar schelen.

Schaamte

U niet meer schamen voor uw lichaam en lekker kunnen dragen wat u leuk vindt. Lekker kunnen gaan zwemmen zonder u continu opgelaten te voelen.

Geen lichamelijke klachten

U heeft bijvoorbeeld last van knie- en rugklachten. Als u de overtollige kilo’s kwijtraakt is de kans groot dat veel lichamelijke klachten van zelf verdwijnen.

Sexy voelen

U voelt zich als vrouw weer sexy doordat uw billen, heupen en borsten weer normale vorm hebben gekregen. Als man voelt u zich weer zelfverzekerd in de buurt van en omgang met vrouwen.

Bekijk ook onze snel afvallen pagina voor meer informatie over afvallen zonder een dieet te volgen.

Leave a Reply