Overgewicht is een serieus probleem, ook in Nederland. Wist je dat bijna de helft van Nederlanders last heeft van een vorm van overgewicht? Overgewicht kan leiden tot ernstige en zelfs dodelijke ziekten en aandoeningen, zoals diabetes type II en hart- en vaatziekten. Het is dus uitermate belangrijk om een oogje te houden op je gewicht en met name op je BMI (Body Mass Index).

Is deze hoger dan 25, dan moet je op gaan letten. Je BMI kun je hier eenvoudig berekenen. Heb je last van overgewicht, dan is het van belang dat je zo snel mogelijk begint met afvallen. Dat gaat helaas immers niet vanzelf. Sporten is daarvoor altijd aan te raden, ook omdat beweging nuttig en gezond is voor allerlei andere zaken dan afvallen.

Wat echter nog effectiever is, is een aanpassing van je eetpatroon. Snel afvallen met dieet is daarmee een effectieve methode om in zo kort mogelijke tijd zo veel mogelijk gewicht kwijt te raken. De vraag is dan natuurlijk: voor welk dieet kies je? Je bent je er ongetwijfeld van bewust dat er een heleboel verschillende diëten bestaan die allemaal hetzelfde beloven: snel afvallen.

Een dieet kiezen kan echter nog best lastig zijn. Welke werken nou echt? Welke zijn geschikt voor jou? Het blijft altijd een beetje uitproberen. Voor het gemak hebben we hier echter drie aangetoond effectieve diëten op een rijtje gezet. Wil je een totaal overzicht van beschikbare dieten kijk dan eens op mijn pagina over snel afvallen met dieet.

Snel afvallen met dieet van Vitadis

Het Vitadis Slanker Leven Plan is niet zomaar een dieet: het is een lifestyleplan. Met behulp van het Vitadis Slanker Leven Plan ontdek je een manier om niet alleen snel, maar vooral ook gezond en duurzaam af te vallen. Snel afvallen met dieet is eenvoudig en bereikbaar gemaakt dankzij het plan dat Vitadis heeft samengesteld.

Het gaat om een eiwitdieet, dat sowieso vele voordelen heeft. Eiwitten zorgen namelijk zowel voor energie, als voor een verzadigd gevoel. Hierdoor krijg je vanzelf de neiging minder te eten, heb je geen hongergevoel, maar wel energie om de dag door te komen en zelfs nog regelmatig te gaan sporten! Wanneer je snel wil afvallen met dieet, dan is het Vitadis Slanker Leven Plan dus ideaal.

Bovendien levert Vitadis persoonlijke begeleiders die je op elk moment bij kunnen staan, kunnen motiveren en adviseren. Wil je dus effectief, duurzaam en snel afvallen? Het dieet van Vitadis helpt je je eetpatroon aan te passen, zodat je slanker en vooral gezonder door het leven kunt.

Lees hier de review over het Vitadis Slanker Leven Plan.

Het paleodieet

Het paleodieet is een term die je mogelijk al eerder hebt gehoord: het is een enorme lifestylehype die is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Het paleodieet is echter niet zomaar een hype: wil je snel afvallen met dieet, dan is het paleodieet een opvallend geschikte keuze. Het idee achter het paleodieet is dat mensen vroeger anders aten dan we nu doen.

Onze eetgewoonten zijn dusdanig veranderd, volgens de bedenkers van het paleodieet, dat ons lichaam er niet meer op berekend is. Hierdoor worden we tegenwoordig zo snel te dik. Bovendien wordt aan verwerkt voedsel vaak suiker, vet en zout toegevoegd, waardoor je onbewust en onbedoeld aankomt. Wist je bijvoorbeeld dat er in veel soorten brood suiker zit? Dit geldt voor opvallend veel producten (sauzen, soepen, dressings, yoghurt) waarbij je het niet per se zou verwachten. Wil je dus snel afvallen met dieet, dan kan het paleodieet een goede oplossing voor je zijn. Het lijkt misschien wat lastig om te realiseren tegenwoordig, maar dat valt enorm mee. Wanneer je vooral veel vers (dus niet verwerkt) eet en brood, pasta en andere deegproducten vermijdt, dan kom je al een heel eind.

Afvallen met Xenical

Xenical is niet zozeer een vorm van dieet, als wel een medicinale wijze van afvallen. Wil je snel afvallen? Werkt dieet niet zoals je wil of verwacht? Dan is het een optie aan je huisarts een recept voor Xenical te vragen. Xenical is een medicijn dat ervoor zorgt dat je lichaam minder vet opneemt uit je eten. Xenical is erg effectief, maar dient te worden beschouwd als laatste redmiddel voor wie al het andere al heeft geprobeerd, vooral omdat er eenvoudig misbruik van kan worden gemaakt om veel te veel af te vallen.

Voor snel afvallen is dieet een betere oplossing dan het gebruik van Xenical. Probeer altijd eerst om door verandering van je eetgewoonten zelfstandig af te vallen. Snel afvallen met dieet heeft al voor heel veel mensen heel goed gewerkt. Xenical is met name bedoeld voor mensen met zeer ernstig overgewicht. Heb je daar geen last van, dan is snel afvallen d.m.v. dieet (in plaats van medicijn) een prima oplossing. Het zal mogelijk wat meer discipline kosten, maar het zal zonder meer effectief zijn! Mocht snel afvallen met dieet echt niet lukken, dan is Xenical een optie. Vraag altijd je huisarts om advies.

Leave a Reply