Shakes van de Action: Goedkoop, maar bomvol suikers

In de winkels van Action zijn diverse shakes verkrijgbaar. In dit artikel ga ik wat verder in op een aantal van deze Action shakes. Ook vind je antwoord op de vraag of ze wel of niet gezond zijn om af te vallen. Verder vind je alternatieven voor de shakes van de Action.

Hardlopen of toch shakes?

Wil je blijvend gewicht verliezen, dan bestaan hiervoor verschillende manieren. De mensen die overstappen op shakes hebben vaak al van alles geprobeerd. Er wordt vaak geadviseerd om meer te gaan bewegen en te gaan sporten. Meer bewegen is nooit verkeerd en nog wel te integreren in je dagelijkse leven. Sporten daarentegen vraagt veel van je wilskracht, doorzettingsvermogen, tijd en energie. Je moet er dingen voor laten, maar het resultaat is wat je op de been houdt. Tenminste, dat hoop je.

Beginnen met sporten is niet moeilijk, maar volhouden wél. Hardlopen is tegenwoordig helemaal hot, maar de drempel kan vreselijk hoog zijn. Zeker wanneer het weer slecht is of in het geval jij je niet helemaal fit voelt. Sla je één keer over, dan is dat vaak al het begin van het einde.

Hoe dan wel? Wil je een gezonder leven en gewicht verliezen, dan kun je ook kiezen voor het drinken van bepaalde shakes. De Action heeft deze shakes in het assortiment, maar ook bij vele andere winkels kun je ze vinden. Deze kunnen een opmaat zijn richting een gezonder en gebalanceerder eetpatroon.

Easy Way Shakes Action

Heb je interesse in het drinken van shakes? Action heeft bijvoorbeeld de Easy Way Dieet shakes.

In welke filialen kun je terecht voor deze shakes? Action heeft deze producten in ieder filiaal, dus je kunt in principe overal terecht. Het gebruiken van deze shakes kun je zien als een maaltijdvervanger. In plaats van 3 vaste maaltijden te eten per dag, vervang je één of meerdere van deze maaltijden door shakes.

Action heeft met de Easy Way Dieet shakes een aardig goed product in de schappen liggen. Wanneer je denkt aan het drinken van shakes, dan denk je misschien aan vieze drankjes die je nauwelijks weg kunt krijgen.

Maaltijdshakes zijn eigenlijk prima te drinken en zelfs te verkrijgen in diverse smaken, zodat je ook nog eens af kunt wisselen. Wanneer er maar één smaak voorhanden is, krijg je al snel een aversie tegen shakes. Action heeft verschillende smaken, zoals vanille en aardbei.

Hoe begin je nou eigenlijk met het drinken van shakes?

Action heeft shakes waarbij je via de website van Easy Way een eetschema kunt vinden. Dit eetschema kun je simpel integreren in jouw eigen voedingspatroon.

Action laat overigens ook zien dat je echt niet veel hoeft te betalen voor het afvallen door middel van eiwitshakes. Action heeft met Easy Way een product in het assortiment waar je slechts een paar euro voor betaalt per pot. Het nadeel is wel dat je slechts de keuze hebt uit aardbei en vanille shakes. Action is dus wel een goedkope manier om eiwitshakes te verkrijgen, de keuze in het aantal smaken is erg beperkt.

Suikers zijn dikmakers

Je kunt natuurlijk je keuze baseren op het aanschaffen van de goedkoopste shakes. Action is wat dat betreft een uitstekende keus. Toch is het niet altijd een goede keus met het oog op gezondheid om te kiezen voor het goedkoopste product. Zo bevat een shake van dit product bijna 43 gram aan suiker.

Dat is vreselijk veel als we dit vergelijken met andere shakes. Action heeft dus wel een zeer goedkoop product, maar omdat het zoveel suikers bevat is het wat dat betreft niet echt aan te raden.

Ter vergelijking: Een shake van Dieet pro bevat 0,8 gram aan suiker per shake. Hiermee benoemen we ook gelijk het product met het minste aantal suiker. Wil je effectief gewicht verliezen, dan is het aan te raden om voor een product te kiezen dat zo min mogelijk suikers bevat.

Het is immers een vaststaand feit dat suikers ook dikmakers zijn. Kies je dus voor de goedkoopste shakes – Action is zo’n voorbeeld – dan kan het mogelijk veel langer duren voordat je je streefgewicht hebt bereikt.

Alternatieve afslankshakes

Een beter idee is het dus om te kiezen voor eiwitshakes die niet zoveel suikers bevatten. Welke shakes dit zijn vind je in dit uitgebreide artikel over afvallen met shakes. Je krijgt een overzicht van de beste shakes op basis van kwaliteit en prijs. Ook is direct zichtbaar hoeveel suikers een shake bevat.

Ook vind je in het artikel een complete kennisbank over afvallen met shakes. Daarin worden alle aspecten beschreven en antwoord gegeven op allerlei vragen omtrent shakes.

Bedenk wel dat afvallen verder gaat dan tijdelijk wat shakes gebruiken. Afvallen lukt enkel als je structureel een gezonder eetpatroon aanneemt. Dan nog is er geen garantie dat overgewicht volledig zal verdwijnen.

 

 

Leave a Reply

1 comment

  1. Anoniem

    De 43 gram suiker is per 100 gram, niet per shake. Wel 48 gram per shake (25gr poeder) wanneer dit bereidt is met halfvolle melk (250ml). De informatie is dus wel erg negatief en wat onvolledig.

    -1