Raspberry ketone burner

Raspberry ketone burner is het nieuwste topproduct op afslankgebied. Naast succesvolle producten als lipo 13 en Carbuloss heeft dr. Ozz Raspberry Ketone ontwikkeld. Niet alleen dr. Ozz maar vele artsen met hem raden mensen met overgewicht aan om dit product te gebruiken.

In dit artikel lees je een review waarin de volgende onderwerpen aan bod komen:

 • achtergrondinformatie over Raspberry Ketone Burner
 • de voordelen van Raspberry Ketone Burner
 • bijwerkingen van Raspberry Ketone Burner
 • Hoe je Raspbery Ketone Burner diet te gebruiken
 • Eindconclusie ten aanzien van het product
 • Ook heb je de mogelijkheid om Raspberry ketone burner te bestellen. Zoals je van ons gewend bent uiteraard tegen een scherpe prijs.

Het product Raspberry Ketone Burner

Het product Raspberry Ketone is vernoemd naar het onderdeel van de framboos (Raspberry) die zorgt voor de geur. In zal je de scheikundige naam besparen maar dezelfde stof komt ook voor in bramen en bessen (veenbessen, loganbessen). Eet je alleen natuurlijke producten dan krijg je dus erg weinig van deze stof binnen.

De stof die je in de Raspberry Ketone Burner aantreft is daarom ook niet de natuurlijke maar bewerkte (synthetische) variant. Om voorgaande wat duidelijker te maken: 1 kilo framboos levert maximaal zo’n 4 miligram Raspberry Ketone op. In 1 capsule Raspberry Ketone Burner zit 250 miligram.

De slimmeriken onder ons raden inmiddels al dat als je dit uit de natuur wilt halen de capsules onbetaalbaar zouden zijn.

Dr. Ozz en zijn team van experts geven aan dat Raspberry Ketone hetzelfde effect zou hebben als capsaïcine. Capsaïcine komt voor in rode peper en zorgt voor de pittige smaak. De idee is dat door de hitte (stijging lichaamstemperatuur) die vrijkomt bij het eten van Capsaïcine vet gaat oxideren (onderzoek door de universiteit van Californië).

Vervolgens verwijst Dr. Ozz naar ander onderzoek (Lejeune et all, Effect on capsaicin on substrate oxidation and weight maintenance aftert modest body weight loss in human subjects) dat zou aantonen dat Capsaïcine hetzelfde effect heeft als Raspberry Ketone.

Hoewel de bewijsvoering wat dunnetjes is zou het goed kunnen dat het effect hetzelfde is.

De voordelen van Raspberry Ketone Burner

Samengevat zijn de voordelen van dit product als volgt omschreven door de producten:

 • stimulans voor de vetverbranding;
 • vertragende werking tav suikeropname;
 • veilig product;
 • producten pretendeert geen bijwerkingen;
 • goedkoop;
 • gezond.

In de rest van dit artikel kun je meer lezen hoe ik tegen dit product aan kijk.

Zitten er bijwerkingen aan het gebruik van Raspberry Ketone?

Raspberry Ketone is in de VS al in 1965 door de FDA (Food and Drug Administration) als veilig aangemerkt. Er is dan ook niet bekend dat het product bijwerkingen kan vertonen. Wil het het absoluut zeker weten dan raad ik aan eerst even je huisarts te raadplegen.

Hoe gebruik ik Raspberry Ketone?

Aanbevolen wordt om 2 capsules per dag te gebruiken. Je kunt de capsule innemen met een glaasje water en dan het beste een half uur voor de maaltijd. In een pot zitten 60 capsules waardoor je er een maand mee vooruit kunt.

 

Raspberry Ketone Burner review ervaringen

Raspberry Ketone Burner is ontwikkeld door Dr. Ozz. Deze arts ontwikkeld regelmatig ‘wondermiddelen’ als het gaat om afvallen.

Zo kennen we de producten Lipo 13 en Carbuloss die ook in Nederland immens populair zijn (geweest). Het kenmerkende aan de presentatie van dit soort producten is dat dr. Ozz het neer zet als een wondermiddel dat wetenschappelijk bewezen effectief is. Als je vervolgens in de bewijsvoering duikt dan valt dat toch wel wat tegen.

 

Raspberry Ketone Burner wel of niet gebruiken?

Het product wordt neergezet als wondermiddel. Dit is altijd te mooi om waar te zijn en ook in dit geval is het natuurlijk niet zo dat je automatisch slank wordt als je enkel en alleen de Raspberry Ketone Burner capsules gebruikt.

Snel afvallen voor een gezonder leven draait altijd om aanpassing van je eetgewoonten. Er bestaan geen wondermiddelen die er voor zorgen dat je ongezond kunt eten en tegelijkertijd kilo’s afvalt.

Wel denk ik dat het aannemelijk is dat de Raspberry Ketone helpt bij de vetverbranding, omdat aannemelijk is gemaakt dat het effect van Raspberry Ketone hetzelfde is als die van capsaïcine (zie eerder in dit artikel). Namelijk stimulering van de vetverbranding.

Het kan dan ook zeker geen kwaad om dit product te gebruiken. Het zou goed kunnen dat vooral in combinatie met gezonde voeding (of een gezond dieet) en voldoende beweging je een erg positief effect kunt ervaren.

In het artikel over afvallen buik lees je precies welke voeding je wel en welke je juist niet moet eten als je vet wilt verbranden.

Raspberry Ketone Burner bestellen

Een pot Raspberry Ketone kost zo’n € 15,-. Als je de aanbevolen hoeveelheid gebruikt van 2 capsules per dag kun je er 30 dagen mee vooruit. Een pot bevat namelijk 60 capsules. Je kunt via onderstaande knop eenvoudig, veilig en snel bestellen.

Wat zijn jou ervaringen met het product Raspberry Ketone ? Deel ze met mij via het onderstaande reactieformulier!

Leave a Reply

2 comments

 1. Tirza

  Hoi hoi,

  Heb net de product aangeschaft en hoop op goed resultaat ben 10 kilp te zwaar
  Tirz

  -3
  • Mirjam Koender

   Hoi Tirza,

   Wil je jou ervaringen delen met ons???
   Groetjes en ik hoor graag van je
   Mirjam