Pinkfit online is een groep mensen die zich al meer dan 10 jaar actief bezig houdt met gezond leven, afslanken, sporten en uiterlijk specifiek gericht op vrouwen. Verder heeft pinkfit een ruime ervaring op het gebied van adviezen over voeding en persoonlijke begeleiding van mensen die willen afvallen. Pinkfit is gericht op permanent verlies van kilo’s. Hierdoor ziet u er niet alleen mooier uit maar wordt u ook gewoon gezonder.

NB: De Pinkfit producten zijn helaas niet meer te bestellen via onze website. Inmiddels is dit product voorbijgestreefd door andere andere shakes, dieten en programma’s die wel doorontwikkeld zijn. In het artikel dat ik schreef over afvallen met shakes lees je alle informatie die nodig is om gezond en snel af te vallen met shakes. De onderstaande informatie kan verouderd zijn.

Pinkfit online – waarom werkt het?

Het concept van Pinkfit is heel simpel, namelijk afvallen door het gebruik van eiwitten met een hoge voedingswaarde en deze op de juiste momenten (timing) consumeren. De hoogwaardige eiwitten zijn verwerkt in de producten die Pinkfit u aanbiedt om snel af te vallen. Er zijn veel eiwitdiëten en eiwitshakes op de markt. Pinkfit onderscheidt zich van de andere producten doordat het gebruik maakt van eiwitten met een hoge voedingswaarde. Op onze homepage over snel afvallen hebben we al toegelicht waarom shakes enorm effectief zijn als u snel en verantwoord wilt afvallen.

U krijgt een voedingsschema en u gaat hoogwaardige voedingsmiddelen en shakes consumeren. Deze producten worden door pinkfit tegen scherpe prijzen aangeboden om het u zo makkelijk mogelijk te maken en ook goedkoop te houden. Gedurende het afvallen leert u om een gezond voedingspatroon te ontwikkelen zodat u ook continu op een gezond gewicht kunt blijven zonder dat u een jojo effect ervaart. U eet gezond, houdt u stofwisseling op gang, krijgt voldoende vitamines binnen en ervaart geen honger gevoel. Hierdoor zult u zeker kilo’s kwijtraken op een eenvoudige manier.

Pinkfit – Hoe begint u?

Wilt u direct beginnen met snel afvallen dan heeft Pinkfit speciaal voor u de afvallen met shakes kits samengesteld. Deze zorgen ervoor dat u snel en blijvend afvalt op een verantwoorde manier zonder honger gevoel.

Afvallen met shakes kit A

Dit pakket is zodanig samengesteld dat u op vijf momenten per dag eet. Dit is een groot voordeel omdat uw stofwisseling dan de hele dag op gang blijft en u dus continu aan het verbranden bent. Bij drie van de vijf momenten consumeert u een eiwitshake of reep. Met het pakket heeft u in 26 tot 37 dagen weer een mooi figuur! De duur is afhankelijk van het feit of u elke dag de producten gebruikt of alleen van maandag t/m vrijdag. De keuze is aan u en afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Het pakket is erg geschikt voor als u gewoon wilt avond eten en ook het ontbijt het liefst gewoon normaal houdt. De eetmomenten tussen ontbijt en avondeten vult u dan met de producten van Pinkfit. Het pakket bevat 48 dieetshakes, 28 eiwitrepen en 90 fat burner porties. Naast deze producten ontvangt u ook uitgebreide informatie over gezonde recepten en handzame informatie over hoe u op gewicht kunt blijven. Ook nadat u klaar bent blijft Pinkfit u, indien gewenst, deskundige begeleiding aanbieden.
Groot voordeel van dit pakket is dat uw gezin er niets van hoeft te merken omdat u gewoon ontbijt en gewoon aan het avond eten meedoet!

Afvallen met shakes kit B

Ook bij het kit B eet u 5 keer per dag maar nu eet u op vier van de vijf eetmomenten een eiwitshake of reep. De avond maaltijd mag u zelf invullen. De periode waarin u afvalt varieert van 22 tot 30 dagen afhankelijk van of u de producten ook in het weekend gebruikt of alleen tijdens de werkdagen.

Afvallen met shakes kit C

Met kit C eet u op vier momenten per dag waarvan op drie momenten u de producten van pinkfit consumeert. De avond maaltijd mag u ook bij deze kit zelf invullen. Het programma duurt 18 dagen en u bent dus snel weer in vorm!

Afvallen met shakes kit D

Met kit D eet u op 4 momenten per dag. Uw eten bestaat volledig uit eiwitshakes of eiwitrepen waardoor u een minimum aan calorieen binnenkrijgt en u super snel gaat afvallen. Overigens ervaren de meeste mensen ook bij kit D geen hongergevoel vanwege de verzadigende werking van de eiwitten.

Pinkfit easy kit

Pinkfit easy kitMet de pinkfit easy kit gaat u in 21 dagen snel afvallen. Het pakket bestaat uit de Dieet shake Ultra Loss, Eetlust remmer en Vetverbrander Active. Al de producten zijn voorzien van de meest hoogwaardige voedingsstoffen. Er wordt gebruikt gemaakt van hoogwaardige eiwitten en de producten bevatten voldoende vitamines en mineralen voor een gezonde voeding. Naast dat u voor 21 dagen voorzien bent en zeker bent van een goed resultaat ontvangt u ook informatie over hoe u op gewicht kunt blijven. Daarnaast leert u hoe u regelmatig kunt eten en dit in uw dagelijkse leven in te passen.

Pinkfit Kit A, B, C, D of pinkfit easy kit bestellen

U kunt direct een kit naar keuze bestellen via de webshop. U bestelt bij een betrouwbare leverancier en u heeft de prouducten binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. U vindt de pinkfit producten nergens anders goedkoper dan hier. 

Fatburner Active

De fatburner is een boost voor uw stofwisseling! Door dit product te gebruiken zullen ook uw moeilijk aan te spreken vetreserves eraan moeten geloven. Zonder dat u extra hoeft te bewegen zult u meer vet verbranden. De vetverbrander bestaat uit natuurlijke producten en geeft u energie. Door de samenstelling van dit product blijven uw spieren beschermt zodat de verbranding niet ten koste gaat van uw spiermassa. De vetverbrander kunt u goed combineren met een eiwitshake van pinkfit. U kunt de fatburner Active direct bestellen via onderstaande knop:

Overige producten

Naast de hierboven genoemde producten heeft Pinkfit online nog meer producten in de aanbieding die u erg behulpzaam kunnen zijn bij het snel afvallen. Denk hierbij aan:

  • Afslankreep Fit & Welness Doos
  • Eetlustremmer Eat Control
  • L-carnitine Pinkfit
  • Dieet Shake Ultra Loss
  • Multivitamines & Anti-oxidanten
  • Vitamines Voor Huid, Haar & Nagels


Pinkfit ervaringen

De ervaringen zijn overwegend positief te noemen. Mensen vinden het goed vol te houden, ervaren snelle resultaten en vinden het fijn dat er geen honger gevoel optreedt tijdens het afvallen. Sommige mensen geven aan dat het wel wennen is om veel maaltijden te vervangen door dieetshakes en repen. Over de smaak van de shakes is vrijwel iedereen positief. Ook zijn de shakes makkelijk in gebruik doordat ze eenvoudig zijn aan te maken met water of melk. Ook de mensen met een drukke baan ervaren het als erg positief dat ze niet uren in de keuken of sportschool hoeven door te brengen om snel af te kunnen vallen. Ook de ondersteuning vanuit Pinkfit wordt als erg positief en constructief ervaren.
Sommige mensen ervaren alsnog een jojo effect doordat men terug is gevallen in oude gewoonten. Dit blijft een valkuil en het ligt echt aan uw eigen discipline of u op gewicht blijft of niet. Pinkfit geeft goede tips en trucs maar u zult ze zelf in de praktijk moeten brengen.

Leave a Reply