Persoonlijk

Mirjam_KoenderMijn naam is Mirjam Koender en inmiddels 35 lentes jong. In mijn vrije tijd mag ik graag reizen (liefst naar de zon ;), lezen of een potje tennis spelen.

Puur uit interesse ben mij 10 jaar geleden in voeding en afvallen gaan verdiepen en merkte dat afvallen veel moeilijker is dan het in eerste instantie lijkt. Wat is er nu leuker om mensen weer gelukkig te zien worden!

Zo is ook mijn passie voor voeding en een gezonde levensstijl ontstaan en heb ik besloten om ook de studie gezondheidswetenschappen in Utrecht te gaan volgen. Deze studie heb ik inmiddels al weer 4,5 jaar afgerond en de kennis uit theorie en praktijk deel ik op deze website zodat iedereen er van kan profiteren. Naast de website werk ik voor een diëtisten praktijk in Utrecht waar ik elke dag mensen help met eetproblemen en overgewicht.

Missie en visie

Met de website www.goedkoopsnelafvallen.nl probeer ik jou te helpen bij het afvallen op een gezonde, snelle en verantwoorde manier tegen zo laag mogelijke kosten. De tips en trucs die je op deze website kunt vinden verzamel ik door research te doen op het internet, relevante publicaties en wetenschappelijke artikelen te lezen. Ook gebruik ik ervaringen uit mijn dagelijkse praktijk. Verder behandel ik diverse producten die naar mijn mening jou zouden kunnen helpen bij het afvallen.

Mijn overtuiging is dat je uiteindelijk alleen succesvol kunt afvallen als je ervoor zorgt dat je er gezonde eet- en leefgewoonten op na houdt. Met deze website probeer ik je daarmee te helpen. De producten zoals besproken op mijn website kunnen je een duwtje in de juiste richting geven. Uiteindelijk zul je het wel zelf moeten doen. Hiervoor is inzicht in je huidige eet- en leefgewoonten noodzakelijk zodat je een analyse kunt maken waar het bij jou fout gaat. Speel je hier op in en pas je de ongezonde dingen aan dan is de kans op succes groot. Hiervoor is vaak een gedragsverandering noodzakelijk. Voor niemand is dit makkelijk maar door de juiste begeleiding en motivatie is het wel mogelijk om een verandering te realiseren.

De informatie op deze website probeer ik zo deskundig en objectief mogelijk neer te zetten waarbij integriteit een belangrijk uitgangspunt is. Als je producten via onze website besteld ontvang ik daarvoor meestal een commissie. Deze opbrengsten gebruik ik om de website actueel te houden, de webmaster (dat kan ik helaas zelf niet..) te betalen en te investeren in waardevolle informatie en adviezen.

Gezonde recepten

Op de website vind je ook veel gezonde en leuke recepten. Deze recepten worden geschreven door Mark Bosman. Mark is een gespecialiseerd kok en heeft een passie voor gezonde voeding. Alle gerechten heeft hij zelf bereid en gefotografeerd. Daarna deelt hij het recept met ons via de website. Daarnaast schrijft Jan ook regelmatig gezonde recepten voor de website.

Ik zou zeggen neem snel en een kijkje op mijn website! Mocht er iets zijn dan kun je ons bereiken via diverse mogelijkheden.

Groetjes en veel leesplezier en succes gewenst,

Mirjam Koender

email: info@goedkoopsnelafvallen.nl

google plus: Google+ Mirjam Koender

Facebook: Facebook pagina goedkoopsnelafvallen

 

BlogSociety

 

Leave a Reply