Waarom deze website

Mijn auteursnaam is Mirjam Koender. Puur uit interesse ben ik mij 10 jaar geleden in voeding en afvallen gaan verdiepen en merkte dat afvallen veel moeilijker is dan het in eerste instantie lijkt.

Zo is ook mijn interesse voor voeding en een gezonde levensstijl ontstaan en heb ik besloten mijzelf te verdiepen in afvallen, voeding en alles wat daarmee samenhangt. Mijn ervaringen en inzichten deel ik via mijn websites zodat iedereen er van kan profiteren. Ook verdiep ik mij in veel voorkomende medische aandoeningen en de medicatie daarbij.

Missie en visie

Met de website www.goedkoopsnelafvallen.nl proberen we je te helpen bij het afvallen op een gezonde, snelle en verantwoorde manier tegen zo laag mogelijke kosten. De tips en trucs die je op deze website kunt vinden verzamel ik door research te doen op het internet, relevante publicaties en wetenschappelijke artikelen te lezen.

Verder behandel ik diverse producten die naar mijn mening jou zouden kunnen helpen bij het afvallen. We verkopen zelf geen producten maar verwijzen daarvoor door naar een aantal vaste partners. Daarmee kwalificeert goedkoopsnelafvallen.nl als een affiliate website.

We werken daarbij samen met enkel betrouwbare partners die voldoen aan de kwaliteitsstandaarden. De partijen waar we het meest mee samenwerken zijn Treated.com, Dieetpro.nl, Drogisterij.net en Tradetracker.com.

Mijn overtuiging is dat je uiteindelijk alleen succesvol kunt afvallen als je ervoor zorgt dat je er gezonde eet- en leefgewoonten op na houdt. Met deze website probeer ik je daarmee te helpen. De producten zoals besproken op mijn website kunnen je een duwtje in de juiste richting geven. Uiteindelijk zul je het wel zelf moeten doen. Hiervoor is inzicht in je huidige eet- en leefgewoonten noodzakelijk zodat je een analyse kunt maken waar het bij jou fout gaat. Speel je hier op in en pas je de ongezonde dingen aan dan is de kans op succes groot. Hiervoor is vaak een gedragsverandering noodzakelijk. Voor niemand is dit makkelijk maar door de juiste begeleiding en motivatie is het wel mogelijk om een verandering te realiseren.

Betrouwbaarheid informatie in de artikelen

De informatie op deze website probeer ik zo deskundig en objectief mogelijk neer te zetten waarbij integriteit en betrouwbaarheid een belangrijk uitgangspunt is. Als je producten via onze website bestelt bij onze partners ontvang ik daarvoor een commissie.

De betrouwbaarheid van de artikelen op deze website onderbouw ik waar nodig met bronvermeldingen zoals wetenschappelijke artikelen.

Overige auteurs

Op de website vind je ook veel gezonde en leuke recepten. Deze recepten worden geschreven door Mark Bosman. Mark is een gespecialiseerd kok en heeft een passie voor gezonde voeding. Alle gerechten heeft hij zelf bereid en gefotografeerd. Daarna deelt hij het recept met ons via de website. Daarnaast schrijft Jan ook regelmatig gezonde recepten voor de website.

Ik zou zeggen neem snel en een kijkje op mijn website! Mocht er iets zijn dan kun je ons bereiken via diverse mogelijkheden.

Groetjes en veel leesplezier en succes gewenst.

Contactgegevens

email: goedkoopsnelafvallen@gmail.com

Facebook: Facebook pagina goedkoopsnelafvallen

Bedrijfsinformatie

Deze website maakt onderdeel uit van GDI Media B.V. ingeschreven bij de kamer van koophandel met nummer 60183411. Bekijk hier de kvk inschrijving.

Leave a Reply