Obesimed kopen

Obesimed kopen kan dat helpen bij het afvallen. De afslankpil Obesimed Forte helpt mensen namelijk om minder te eten. Minder eten betekent dat de kans groter wordt dat je gaat afvallen. Door de Obesimed afslankpil krijg je een vol gevoel en verlaat het voedsel minder snel de buik. Hierdoor ben je langer verzadigd en is het makkelijk om minder te eten. Tijd om dit product eens wat verder te analyseren.

Hoe werkt Obesimed?

Obesimed levert capsules die je inneemt met twee glazen water. De capsules zorgen na inname dat er een natuurlijke vezel vrijkomt in de maag. Deze vezel zet uit tot een stroperige vloeistof; een soort gel. Dit zorgt voor een verzadigd gevoel waardoor je minder geneigd bent om (te veel) te eten. Ook word de verleiding minder groot om (ongezonde) tussendoortjes te eten.

Doordat je minder eet en geen honger hebt is het afvallen met Obesimed goed vol te houden. Je kunt het effect enigszins vergelijken met dat van een maagband alleen dan zonder medische ingreep en zonder dat de maag daadwerkelijk kleiner wordt.

Een uur voorafgaand aan een maaltijd neem je een Obesimed afslankpil in met twee glazen water. Als je gaat eten wordt het eten in de maag vermengd met de stroperige vloeistof. Hierdoor wordt het eten langzamer verteerd.

Daarnaast wordt de bloedsuiker balans verbeterd. Het is betiteld als een medisch product met een laag risico. Dit betekent dat Obesimed zonder recept en dus gewoon online of in de winkel verkrijgbaar is.

Welke Obesimed producten zijn er?

We kunnen de volgende producten onderscheiden: Obesimed forte, bloc en regular. Hieronder hebben we de hierboven genoemde producten afzonderlijk behandeld en verder toegelicht.

Obesimed forte

Obesimed forteDit product is specifiek bedoeld voor mensen die:

 • ouder zijn dan 18 jaar
 • en meer dan 10 kilo overgewicht hebben
 • of een Body Mass Index (BMI) hebben van 28 of hoger.

Obesimed forte is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen namelijk 14, 42 en 126 capsules. De maximale dosering is 6 capsules per dag. Per maaltijd dus 2 capsules. Tijdens het gebruik van dit product wordt aangeraden om multi vitaminen en mineralen in te nemen (A t/m Z).

Dit product vertraagt de opname van voedsel in het lichaam. Dit betekent dat wanneer je medicatie gebruikt dit ook vertraagd wordt opgenomen. Aanbevolen wordt om orale medicijnen voor het gebruik van Obesimed in te nemen (1 – 4 uur voor de tijd.)

Obesimed bloc

Obesimed BlocObesimed bloc is speciaal bedoeld voor mensen met een BMI dat hoger dan 26 is. Het maakt gebruikt van het ingrediënt Omtec50®. De gel-achtige vloeistof vermengt zich met de voeding.

De vloeistof zorg ervoor dat vet en cholesterol niet in het lichaam worden opgenomen, maar juist worden afgestoten. Aanbevolen wordt om 2 tot 3 capsules per dag te nemen telkens voorafgaand aan een maaltijd. Innemen met twee glazen water. Gebruik van Obesimed bloc in combinatie met een dieet is mogelijk. Aangeraden wordt om dan de inname te beperken tot 1 of 2 capsules per dag.

Obesimed regular

Obesimed RegularObesimed regular is specifiek bedoeld voor mensen met licht overgewicht. Het product is verkrijgbaar in verpakkingen van 15, 45 en 135 capsules. De dosering bedraagt 3 x 2 capsules per dag, wederom innemen met 2 glazen water.

Ervaringen met Obesimed

De Obesimed ervaringen lopen uiteen van erg positief tot mensen die totaal geen effect ervaren. De mensen die erg positief zijn combineren Obesimed veelal met een dieet.

Ze geven aan het dieet daardoor makkelijker vol te kunnen houden dan zonder gebruik van de capsules. Ook zijn er mensen die afvallen zonder een dieet daarbij te volgen. Ons idee is dat dit wel minder effect heeft. Dit lijkt ook logisch omdat je bij de combinatie een plus plus effect krijgt. Namelijk minder/gezonder eten en een langzamere verbranding en u bent eerder verzadigd.
Negatieve reacties zijn er ook. Vaak wordt er aangegeven dat mensen niet zijn afgevallen. De reden blijft moeilijk te achterhalen. Het is namelijk wel zo dat je niet gewoon door kunt gaan met alles eten en drinken want dan zal het inderdaad niet werken. Probeer de eet- en leefgewoonten te optimaliseren.

Zelf denk ik dat Obesimed wel kan bijdragen aan gewichtsverlies maar dat het geen wondermiddel is. Uiteindelijk is gezonde voeding de sleutel tot een slank lichaam. Kies daarom voor een dieet of afslankprogramma waar gezond eten centraal staat. Op de afslankproductenpagina krijg je een goed overzicht van alternatieve afslankproducten.

De Obesimed forte ervaringen

Veel ervaringen komen overeen met de hierboven genoemde Obsimed ervaringen. Wel valt op dat de ervaringen bij Obesimed Forte voornamelijk positief zijn.

Voordelen van Obesimed

Als voordelen van Obesimed kunnen we het volgende noemen:

 • geen hongergevoel
 • eten wordt langzamer verteerd
 • verlagend effect op uw cholesterol
 • stoelgang kan verbeteren
 • natuurlijk product daarom ook te gebruiken door vegetariërs

De nadelen van Obesimed

Het product is in principe bruikbaar voor iedereen die gezond is (vanaf 10 jaar). De fabrikant raadt af om Obesimed te gebruiken als je:

 • zwanger bent of borstvoeding geeft. Dit is niet specifiek voor Obesimed maar wordt eigenlijk altijd afgeraden om af te vallen tijdens de zwangerschap.
 • stoornissen hebt aan de dikke of dunne darm
 • last hebt van slokdarm stenose of andere darm afwijkingen
 • overgevoelig bent voor bestanddelen uit het product.

Als we verder kijken lezen we ook dat er mogelijk wat bijwerkingen kunnen optreden. Dit hoeft niet altijd maar kan dus wel. Het gaat dan om geringe maag en darmklachten resulterend in dunne ontlasting. Wil je voorkomen dat er bijwerkingen optreden dan kun je starten met de laagste dosering. Dit betekent één capsule per dag.

Obesimed raadt aan altijd de gebruiksaanwijzing van de producten te raadplegen voor gebruik. Twijfel je nog of Obesimed kopen voor jou wel verstandig is? Neem dan voor de zekerheid contact op met de huisarts. Je mag Obesimed forte 30 dagen gebruiken en moet dan even 4 dagen stoppen.

Obesimed kopen online (Obesimed forte)

Wil je graag starten met afvallen dan is het mogelijk om Obesimed Forte geheel online te bestellen. De Obesimed afslankpillen zijn niet receptplichtig en daardoor vrij verkrijgbaar in bijvoorbeeld online apotheken en drogisterijen. Hieronder vind je de link waarmee je direct online Obesimed kunt kopen.

Online Obesimed bestellen

 

Leave a Reply