Goedkoop Modifast bestellen

Modifast bestellen

De Modifast producten zijn uiterst effectief waardoor veel mensen Modifast bestellen en gebruiken en daarmee snel afvallen.

Direct goedkoop Modifast bestellen

Wilt u direct bestellen dan kan dit via onderstaande knop:

U krijgt direct een overzicht van alle Modifast producten. U heeft de producten binnen 24 uur thuis waardoor u er direct mee aan de slag kunt. 

Het Modifast afslank programma laat zich onderscheiden naar vier van elkaar verschillende programma’s. De producten binnen deze vier programma’s zijn specifiek afgestemd op het doel dat u wenst te bereiken door het gebruikt van de Modifast producten. U kunt een keuze maken uit de volgende vier programma’s:

  • Serieus afvallen;
  • Protiplus;
  • Licht afvallen met een blijvend resultaat;
  • Gericht aan uw lichaam en figuur werken.

De verschillende programma’s worden hieronder nader toegelicht.

Serieus afvallen

ModifastMet het programma serieus afvallen vervangt u dagelijks de drie basismaaltijden door Modifast producten waardoor u niet meer dan 500 calorieën nuttigt. Als u hierbij in ogenschouw neemt dat een volwassen man zo’n 2.000 – 2.500 calorieën per dag nodig heeft en een vrouw zo’n 1.800 – 2.200 dan kunt u wel nagaan dat u gegarandeerd snel kilo’s gaat verliezen. Ondanks dat de calorie inname sterk beperkt wordt leveren de Modifast producten u wel alle vitale voedingsstoffen, eiwitten, mineralen en vitamines.

Protiplus

De naam geeft het eigenlijk al aan. Met de Modifast Protiplus producten zitten boordevol eiwitten. Eiwitten zijn erg belangrijk om gewicht te verliezen en geven u een lang verzadigd gevoel waardoor u minder behoefte heeft om meer te eten dan nodig is.

Het Protipus programma bestaat uit drie verschillende fasen welke gedurende één week plaatsvinden. Dit kunt u wekelijks herhalen totdat uw gewenste resultaat bereikt is.

Aanvalsfase (fase 1)

De aanvalsfase vindt gedurende de eerste drie dagen van de week plaats. Het doel van deze fase is Gedurende de aanvalsfase gaat u de kilo’s agressief te lijf door dagelijks de drie basismaaltijden te vervangen door smaakvolle Potiplus Modifast shakes. Daarnaast mag u ook dagelijks twee Protiplus repen consumeren. De drie shakes en de twee repen mag u aanvullen met magere zuivelproducten zoals yoghurt en kwark alsmede zo’n 500 gram gekookte of gestoomde groenten. Wat betreft de groente kunt u het beste groenten zoals bloemkool, komkommer, paprika’s, sla, bieten, sperziebonen, witlof, tomaten, wortelen spinazie consumeren.

Om wat meer smaak bij de producten te creëren kunt u zelf een aantal calorie arme sauzen maken door wat magere yoghurt (twee eetlepels) te gebruiken. De magere yoghurt kunt u mengen met verse kruiden, zout en peper. Verder mag u ook citroensap, knoflook, uien, paprika’s en allerlei andere kruiden gebruiken.

Progressieve fase (fase 2)

Deze fase is aansluitend op de aanvalsfase en duurt twee dagen. Gedurende deze fase gaat u weer normaal groente, vlees en vis eten. Voor groente geldt dat dezelfde groente geconsumeerd kan worden als tijdens de aanvalsfase. Wat betreft vlees worden vooral de vlees en vissoorten aangeraden die eiwitrijk zijn. Hierbij kunt u voornamelijk denken aan gevogelte en witte vis. Om het vlees en de vis te bereiden mag gebruikt worden gemaakt van een halve eetlepel olie (per maaltijd). Ook mag u bij de lunch brood eten (2 sneetjes) en’s avonds een stuk fruit eten. ’s Ochtends neemt u dan nog een Protiplus shake en wat magere yoghurt.

Normalisatiefase (fase 3)

Deze fase vindt plaats in het weekend en dan kunt u genieten van normale lichte maaltijden. Aangeraden wordt dezelfde soort (magere) producten te gebruiken zoals hiervoor beschreven en deze uit te breiden met bijvoorbeeld kalfsvlees, rundvlees en eieren.

Het bijzondere aan het Protiplus programma is dat deze de calorie inname steeds verder verhoogt en u gedurende de week weer leert om lekker, gezond en vooral verantwoord te eten. Er zijn speciale weekschema’s beschikbaar voor mannen en vrouwen waarin in detail is beschreven wat u wel en niet mag eten gedurende de verschillende fasen van het programma.

Licht afvallen

Gedurende het programma licht afvallen consumeert u Modifast Snack en Meal producten. Dit zijn smakelijke producten die reguliere maaltijden en snacks vervangen door Modifast producten. Deze producten zijn dusdanig samengesteld dat ze u prima kunnen helpen om uw gewicht te beheersen. Als u wat bent aangekomen kunt u simpelweg wat meer producten gebruiken als vervanger van reguliere maaltijden/snacks totdat u weer op gewicht bent. Grote voordeel van deze Modifast producten is dat het een hongergevoel wegneemt waardoor u minder genegen bent om te gaan snacken.

Gericht werken

Binnnen het programma gericht werken worden 4 lijnen onderscheiden die elk een specifieke doelstelling hebben.

  • Modifast 45+ Slanke lijn helpt u bij het vet verbranden en zorgt ervoor dat het overtollige vocht wordt afgevoerd. Dit is een lijn voor mensen ouder dan 45 jaar en duurt zestien dagen;
  • Modifast platte buik helpt u bij het krijgen van een plattere buik. Deze producten zorgen ervoor dat u geen opgeblazen gevoel meer heeft. Verder helpen deze producten u bij het krijgen van een plattere buik en slankere taille;
  • Modifast Laboraties Men helpt mannen hun overtollige vet te verliezen en helpt u weer strakker in vorm te komen;
  • Modifast Fat blocker helpt u bij het beperken van de vetopname en stimuleert gelijktijdig het gewichtsverlies.

Gouden tip

Drink veel water gedurende het gebruik van de Modifast producten. Dit helpt u namelijk bij het snel afvallen en het proces van gewicht verliezen en versterkt uw coginitieve functies.

Terug naar de afvallen met shakes kennisbank.

Leave a Reply