Pharma Nord Bio LipoControl Afslankpillen

De Pharma Nord Bio LipoControl Afslankpil (kortweg: LipoControl) is een capsule dat kan helpen bij het (snel) afvallen. Het bevat een vijftal ingrediënten die elk hun eigen functie hebben. In dit artikel over LipoControl heb ik alle relevante informatie voor jou verzameld zodat je zelf kunt beslissen of het product de moeite waard is. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om LipoControl online te bestellen tegen een scherpe prijs zoals je van ons gewend bent.

In dit artikel lees je

Hoe werkt de Pharma Nord Bio LipoControl Afslankpil

LipoControl zijn capsules die een vijftal ingrediënten bevatten. Deze ingrediënten leveren elk hun specifieke bijdrage aan gewichtsverlies.

Zo zijn er samengevat een vijftal gebieden waar LipoControl jou bij helpt. Deze voordelen worden benoemd door de fabrikant:

  1. Afvallen. Dit is de hoofdfunctie van de capsule. Niet voor niets heeft de capsule de naam LipoControl afslankpil. Naast gewichtsverlies helpt de capsule ook om op een gezond gewicht te blijven.
  2. Vetverbranding. De vetverbranding is een cruciaal proces in ons lichaam. Is de vetverbranding niet optimaal dan heeft dit effect op ons gewicht. Lipo helpt om de vetverbranding naar een hoger niveau te tillen. In het artikel over afvallen buik vind je meer achtergrondinformatie over de vetverbranding en op welke wijze deze gestimuleerd kan worden.
  3. Stabiele bloedsuiker. Een stabiele bloedsuiker is gezond en zorgt er daarnaast voor dat je minder in de verleiding komt om te gaan snoepen.
  4. Detox. In de LipoControl capsules zit een stofje dat zorgt voor een stukje detoxing van het lichaam. Dit betekent in feite dat er afvalstoffen uit het lichaam worden afgevoerd. In dit artikel lees je meer over detoxing en het detox dieet.
  5. Energieniveau. Het energieniveau gaat omhoog door het gebruik van LipoControl afslankpillen.

Het is de samenstelling van het product LipoControl dat het uniek maakt. Alle ingrediënten dragen op een andere wijze bij aan het proces van afvallen en samen leiden ze tot een sterk product. Hieronder volt een uitleg per ingrediënt en welke bijdrage deze precies levert.

Uit welke ingrediënten bestaat LipoControl

De ingrediënten bestaan uit:

  • De artisjok is een plantsoort en zorgt ervoor dat je vetverbranding versnelt, minder honger hebt, vocht op peil blijft en heeft een ontgiftende werking. Zie ook het product Alcachofa de Laon welke gebaseerd is op het extract van de artisjok. In LipoControl zit een extract van de artisjok bladeren genaamd Cynarine. De vetverbranding wordt gestimuleerd doordat de aanmaak van gal extra gestimuleerd wordt.
  • FibrePrecise® is een voedingsvezel afkomstig van garnalen en vermindert de calorie-opname uit vetten en heeft een verzadigende werking.
  • AscorbitTM zorgt ervoor dat je weer meer energie krijgt. Het maakt energie vrij uit hetgeen je eet waardoor je lichaam weer meer energie krijgt.              
  • De voedingsvezels uit citroenen zorgen voor een langer verzadigd gevoel.
  • ChromoPrecise® zorgt ervoor dat vet en koolhydraten beter verbrand worden. Daarnaast zorgt het ervoor dat je bloedsuiker stabieler blijft. Een stabielere bloedsuiker zorgt ervoor dat je lichaam niet telkens om eten vraagt.

Hoe gebruik ik LipoControl

Dagelijks neem je zowel bij de lunch als het avondeten 2 capsules LipoControl met een groot glas water in. De fabrikant Pharma Nord geeft aan dat je het product zo lang kunt gebruiken als je zelf wilt.

Heb je eenmaal je doelgewicht bereikt maar wil je nog niet stoppen met LipoControl dan wordt aanbevolen over te gaan op de zogenaamde onderhoudsdosering. Je gaat dan van 2 naar 1 capsule per maaltijd (lunch en avondeten).

Bijwerkingen van Lipo Control

LipoControl is volgens de fabrikant een veilig product. Gebruik je medicijnen, ben je zwanger, geef je borstvoeding of heb je last van ontstekingen ten aanzien van de spijsvertering? Overleg dan met de huisarts voordat je LipoControl gaat gebruiken.

In uitzonderingssituaties kan het gebeuren dat er een opgeblazen gevoel en/of gas-vorming optreedt. Ook kan het in uitzonderingssituaties voorkomen dat iemand last krijgt van buikpijn of misselijkheid. Om dergelijke risico’s te vermijden wordt voorgeschreven om LipoControl altijd tijdens maaltijden in te nemen.

Gebruik van LipoControl in combinatie met de pil wordt niet aangeraden. Gebruik je het toch gelijktijdig dan wordt aangeraden om te zorgen dat er minimaal 4 uur tussen inname van LipoControl en de pil zit. Dit om te voorkomen dat de werking van de pil vermindert.

Werkt LipoControl echt?

LipoControl bevat, zoals je hierboven kunt lezen, ingrediënten die een positief effect kunnen hebben op je gewicht. De recensies op het internet zijn overwegend positief. Ook hier worden de beste resultaten gehaald in combinatie met een dieet.

Zoals bij alle producten geldt ook hier dat je niet blijvend zult afvallen als je niet gezond eet en voldoende beweegt. Voeding bepaald voor zo’n 70% je gewicht, de andere 30% wordt beïnvloed door lichaamsbeweging. Wil je gezond eten dan kan de schijf van vijf een goede inspiratiebron zijn.

Wel kan een product als LipoControl je helpen bij het afvallen en het proces van afvallen wat makkelijker maken. Ons advies is om tijdens het gebruik van LipoControl actief te werken aan verbetering van je eetgewoonten. Hierdoor zal je extra resultaat zien en leg je de basis voor een gezonder en slanker leven.

LipoControl bestellen

LipoControl is te krijgen via (online) drogisterijen. Wij hebben voor jou gezocht naar de beste aanbieding. Via onderstaande knop kun je direct LipoControl bestellen tegen de scherpste prijs.

LipoControl bestellen online

Ik ben erg benieuwd naar jullie ervaringen met LipoControl, deel ze dan ook gerust met ons via onderstaand reactie formulier!

Leave a Reply