LipoControl is een capsule die je kan helpen bij het afvallen. Het bevat een vijftal ingrediënten die elk hun eigen functie hebben. Onderstaand hebben we wat informatie verzameld over het product zodat je zelf kunt beslissen of het product wellicht iets voor jou is. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om LipoControl te bestellen tegen een scherpe prijs zoals je van ons gewend bent.

Hoe werkt LipoControl

LipoControl zijn capsules die een vijftal ingrediënten bevatten die bijdragen aan gewichtsverlies. Het is de samenstelling van het product dat het uniek maakt. Alle ingrediënten dragen op een andere wijze bij aan het proces van afvallen en samen leiden ze tot een sterk product. Hieronder leggen we uit welke functie de ingrediënten hebben.

Uit welke ingrediënten bestaat LipoControl

De ingrediënten bestaan uit:

  • De artisjok is een plantsoort en zorgt ervoor dat je vetverbranding versnelt, minder honger hebt, vocht op peil blijft en heeft een ontgiftende werking. Zie ook het product Alcachofa de Laon welke gebaseerd is op het extract van de artisjok. In LipoControl zit een extract van de artisjok bladeren genaamd Cynarine. De vetverbranding wordt gestimuleerd doordat de aanmaak van gal extra gestimuleerd wordt.
  • FibrePrecise® is een voedingsvezel afkomstig van garnalen en vermindert de calorie-opname uit vetten en heeft een verzadigende werking.
  • AscorbitTM zorgt ervoor dat je weer meer energie krijgt. Het maakt energie vrij uit hetgeen je eet waardoor je lichaam weer meer energie krijgt.              
  • De voedingsvezels uit citroenen zorgen voor een langer verzadigd gevoel.
  • ChromoPrecise® zorgt ervoor dat vet en koolhydraten beter verbrand worden. Daarnaast zorgt het ervoor dat je bloedsuiker stabieler blijft. Een stabielere bloedsuiker zorgt ervoor dat je lichaam niet telkens om eten vraagt.

Hoe gebruik ik LipoControl

Dagelijks neem je zowel bij de lunch als het avondeten 2 capsules LipoControl met een groot glas water in. De fabrikant geeft aan dat je het product zo lang kunt gebruiken als je zelf wilt.

Heb je eenmaal je doelgewicht bereikt maar wil je nog niet stoppen met LipoControl dan wordt aanbevolen over te gaan op de zogenaamde onderhoudsdosering. Je gaat dan van 2 naar 1 capsule per maaltijd (lunch en avondeten).

Bijwerkingen

LipoControl is volgens de fabrikant een veilig product. Gebruikt u medicijnen, bent u zwanger, geeft u borstvoeding of heeft u last van ontstekingen ten aanzien van de spijsvertering dan is overleg met de huisarts voordat je LipoControl gaat gebruiken raadzaam.

In uitzonderingssituaties kan het gebeuren dat er een opgeblazen gevoel en/of gas-vorming kan optreden. Ook kan het in uitzonderingssituaties gebeuren dat er buikpijn of misselijkheid optreedt. Op dergelijke risico’s te vermijden wordt voorgeschreven om LipoControl altijd tijdens maaltijden in te nemen.

Gebruik van LipoControl in combinatie met de pil wordt niet aangeraden. Gebruik je het toch gelijktijdig dan wordt aangeraden om te zorgen dat er minimaal 4 uur tussen inname van LipoControl en de pil zit. Dit om te voorkomen dat de werking van de pil vermindert.

Werkt LipoControl echt?

LipoControl bevat, zoals je hierboven kunt lezen, ingrediënten die een positief effect kunnen hebben op je gewicht. De recensies op het internet zijn overwegend positief. Ook hier worden de beste resultaten gehaald in combinatie met een dieet.

Zoals bij alle producten geldt ook hier dat je niet blijvend zult afvallen als je niet gezond eet en voldoende beweegt. Voeding bepaald voor zo’n 70% je gewicht, de andere 30% wordt beïnvloed door lichaamsbeweging. Wil je gezond eten dan kan de schijf van vijf een goede inspiratiebron zijn. Wel kan een product als LipoControl je helpen bij het afvallen en het proces van afvallen wat makkelijker maken. Ons advies is om tijdens het gebruik van LipoControl actief te werken aan verbetering van je eetgewoonten. Hierdoor zal je extra resultaat zien en leg je de basis voor een gezonder en slanker leven.

LipoControl bestellen

LipoControl is te krijgen via (online) drogisterijen. Wij hebben voor jou gezocht naar de beste aanbieding. Via onderstaande knop kun je direct LipoControl bestellen tegen de scherpste prijs.

Ik ben erg benieuwd naar jullie ervaringen met LipoControl, deel ze dan ook gerust met ons via onderstaand reactie formulier!

Leave a Reply