Lipo 13 is nou niet direct een naam die u zult relateren aan een product dat u kunt gebruiken bij het snel afvallen. Toch is Lipo 13 een product dat u enorm kan helpen om snel af te vallen.


Wat doet Lipo 13?

Lipo 13 heeft zorgt ervoor dat:

 • U calorieën en vetten verbrandt
 • De opstapeling van vet in uw lichaam afremt
 • Gaat een honger gevoel tegen
 • Het levert uw lichaam 13 gezonde ingrediënten op een verantwoorde manier
 • Het helpt u bij het afvallen op een verantwoorde manier.

Hoe gebruikt u Lipo 13?

U kunt het beste 1 capsule innemen zo’n 30 minuten voordat u een maaltijd gaat nuttigen. Bij het innemen kunt u 1 tot 2 glazen water drinken. Aanbevolen wordt dat u 2 capsules per dag gebruikt (ontbijt en lunch). Het product werkt het beste als u het zo’n 2 tot 3 maanden gebruikt. De Lipo 13 capsules zijn geen medicijnen en u kunt ze dus gewoon naast eventuele medicatie gebruiken. Mocht u toch neveneffecten ervaren probeer dan de dosis omlaag te brengen. Bij twijfel kunt u altijd overleggen met uw huisarts. Omdat het veel gevraagd wordt geven wij alvast aan dat u het product mag gebruiken in combinatie met de anticonceptiepil. Vooraf kan niet worden gezegd hoeveel u zult afvallen. Dit verschilt namelijk per persoon. Zwaardere mensen vallen meestal sneller af dan minder zware mensen. Dat u af gaat vallen is zeker.

Mensen ervaren de beste resultaten wanneer Lipo-13 gebruikt wordt in combinatie met Carbuloss. Carbuloss is een krachtige koolhydraten blokker waarmee je snel en verantwoord kunt afvallen. Gecombineerd met de sterke werking en gezonde ingrediënten van Lipo-13 is het een gouden combinatie.


Gebruikstips

Net als geldt voor alle andere producten die u kunnen helpen om af te vallen zult u zelf ook inspanning moeten verrichten. Het is zaak om gezond te eten en te leven. Zorg ervoor dat u dagelijks een kilocalorieën (kcal) tekort creëert. Dat wil zeggen minder kcal consumeren dan uw lichaam kan verbranden. Probeer dagelijks niet meer dan 1.500 kcal te consumeren. Zie dit niet als iets tijdelijks maar probeer er een way-of-life van te maken. Daarnaast kunt u sneller afvallen door meer te bewegen en zorg voor voldoende nachtrust (7 a 8 uur slaap per dag). Wat helpt om effectief af te vallen is om uzelf duidelijk doelen te stellen. Op deze website vindt u het gratis Chillflex dieet die u prima kunt combineren met Lipo 13. Voordeel van dit dieet is dat het u helpt om uw eetgewoonten aan te passen zodat u blijvend het aantal kcal beperkt. Ook wordt door veel mensen een combinatie van Lipo 13 en Carbuloss als zeer effectief ervaren om snel af te vallen.


Lipo 13 wat is het voor product

Lipo 13Het product Lipo 13 is ontwikkeld op basis van langdurig onderzoek. De kracht van het product is dat het 13 hoogwaardige ingrediënten combineert en deze langzaam door uw lichaam laat absorberen. Naast dat het langzaam opnemen van de ingrediënten gezonder is heeft het ook meer effect. Het product is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden.


De 13 ingrediënten

In Lipo 13 zitten de volgende ingrediënten:

 • Citrin HCA, dit vormt het hoofdingrediënt met 1500 gram. Het is een plantaardig extract dat al in de voedingsindustrie wordt gebruikt sinds 1991. Het gaat de productie van vetzuren tegen en verminderd de eetlust.
 • Groene thee, enorm gezond voor uw lichaam en boordevol vitaminen en gezonde voedingsstoffen.
 • Forslean, verlaagt het lichaamsvet.
 • Guarana, geeft u energie, goed voor uw cholesterol, onderdrukt eetlust, verhoogt uw concentratieniveau.
 • Yerba mate, positief effect op uw cholesterol, geeft energie, reguleert spijsvertering, zuivert uw lichaam.
 • L-Carnitine, geeft uw hart en geheugen energie.
 • Choline Bitartraat, helpt u te focussen op uw dieet.
 • Magnesium, werkt ontspannend voor uw spieren.
 • BioPerine, zorgt dat uw lichaam beter absorbeert via de darmwand.
 • L-Tyrosine, onderdrukt het hongergevoel en zorg dat u helder van geest bent.
 • Zink, werkt versnellend voor de stofwisseling.
 • Vitamine B6, onderdrukt hongergevoel en helpt uw lichaam calorieën te verbranden.
 • Chroom, helpt uw bloedsuikerspiegel in balans te houden.

We kunnen nog veel meer over de ingrediënten vertellen maar hebben ons bewust beperkt tot de hoofdlijnen. Feit is dat het allemaal gezonde ingrediënten zijn.


Extended release technologie

De lipo 13 afslankmodule onderscheidt zich van andere producten door de extended release technologie. Dit betekent simpel gezegd dat de ingrediënten langzaam in uw lichaam worden opgenomen via het bloed. Geleidelijk is beter dan direct alles tegelijk. Dit geldt ook voor eten. U kunt beter gespreid over de dag eten dan in één keer heel veel. Uw lichaam kan niet alles tegelijk verwerken en daarnaast moet u zorgen dat uw spijsvertering op gang blijft.

Lipo 13 bestellen


We zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen, deel ze daarom gerust met ons via onderstaand reactieformulier!

Leave a Reply

1 comment

 1. W.van der Linde

  Heb het product nu 1 maand heel precies volgens voorschrift gebruikt, maar ben nog niets afgevallen. Ik beweeg veel,wandel zeker 20 km. per week,zwem 1 x per week 45 min.onafgebroken baantjes trekken.
  Ik hoop volgende week 86 jaar te worden en weeg 87 kg, lengte 1.82 m.

  -1