Lijnen met shakes

Afvallen is voor mensen zoals jij en ik af moeilijk genoeg. Elke moment is het weer goed letten op wat je eet en daarnaast moet je ook zorgen dat je iedere dag voldoende beweging krijgt. We kunnen dus alle hulp gebruiken die we kunnen krijgen!

Lijnen met shakes is het tegenwoordig helemaal. Je drinkt elke dag een aantal eiwit shakes die je vet verbanding stimuleren en zorgen dat je gedurende de dag niet slap voelt of vermoeid raakt.

Lijnen met shakes wordt aanbevolen door tal van deskundigen op het gebied van afvallen. Dit is helemaal niet gek, er zijn in het verleden heel veel resultaten behaald. Lijnen met shakes heeft een paar grote voordelen:

  • Lijnen met shakes is gezond
  • Lijnen met shakes is goedkoop
  • Lijnen met shakes is eenvoudig

In de eerste plaats is lijnen met shakes hartstikke gezond. Je krijgt namelijk heel veel voedingsstoffen binnen die het lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Hierbij kun je denken aan eiwitten en langzame koolhydraten.

Met langzame koolhydraten worden met name vezels bedoeld. Met een shake dieet krijgt je lijf dus alles wat het nodig heeft. Ten tweede kan een shake heel goedkoop gemaakt worden. Je kunt pakketten kopen waar genoeg poeder inzit om tientallen shakes te maken. Elke dag neem je gemiddeld drie glazen, waardoor je met een pak vele dagen vooruit kunt.

Tot slot zijn deze shakes ook heel eenvoudig te maken. Een beetje poeder, een beetje water en klaar! Lijnen met shakes is dus gezond, goedkoop en bovendien heel makkelijk, waarom zou je het niet doen?

Lijnen met shakes; nadelen

Natuurlijk kleven er wel enkele nadelen aan lijnen met shakes. De kritiek richt zich met name op het langdurig gebruik van eiwit shakes. Het lichaam kan heel goed functioneren op eiwit, maar heeft op den duur ook suikers en vet nodig voor een goede balans. Wanneer je langere tijd op dieet bent krijgt het lichaam dus onvoldoende verschillende voedingsstoffen binnen, wat weer kan leiden tot een slap of geïrriteerd gevoel.

Je kunt eiwit shakes dus niet altijd blijven gebruiken. Het is daarom belangrijk, ook tijdens het gebruik van de shakes, om toch gevarieerd te blijven eten. Het ontbreken van deze diversiteit kan ook leiden tot een zogenaamd Jojo effect. Eerst val je veel af met afval shakes, dan stop je met gebruiken en zitten deze kilo’s er binnen no time weer aan. Omdat je lichaam minder voedingsstoffen binnenkrijgt schakelt het over in een “survival” stand, waarbij minder voedingsstoffen worden verbrand en meer vet wordt opgeslagen.

Dit heeft allemaal te maken met te weinig variatie in het menu. Minder voedingsstoffen in het lichaam leidt uiteindelijk dus tot minder vetverbranding! Kortom: eet goed en gevarieerd en gebruik de eiwit shakes dus niet te lang. Wanneer je dit advies in je achterhoofd houdt dan is lijnen met shakes gemakkelijk en gezond!

Lijnen met shakes; opletten!

Er zijn een heleboel soorten shakes op de markt van allerlei verschillende merken. Sommige merken zijn een stuk beter dan anderen. Kies altijd voor een A-merk en laat je niet verleiden door een pakket met een lage prijs. Goede merken zijn bijvoorbeeld Modifast, Atkins en Vitadis.

Deze merken worden veel verkocht en worden aangeraden door diëtisten omdat ze veel effect kunnen hebben in een goed gebalanceerd dieet. Veel drogisterijen of supermarken verkopen dieetproducten van een eigen merk. Deze merken zijn vaak niet getest en hebben geen bewezen resultaten geboekt. Vaak verkopen deze merken eiwit poeder van lage kwaliteit. Zo bevatten deze bijvoorbeeld poeder waar heel veel suiker inzit. Suiker is een grote boosdoener!

Voordat je buikvet verbrandt moet je lichaam eerst alle suiker uit je bloed halen. Wanneer je dus te veel suiker eet is je lichaam alleen maar bezig met het verbranden van deze suiker, het komt niet toe aan het opbranden van je opgeslagen reserves. Wanneer je te veel suiker consumeert dan heeft het eiwit dieet dus eigenlijk helemaal geen zin!

Het is daarom zaak om te zoeken naar poeder van goede kwaliteit. Poeder van goede kwaliteit heeft een aantal eigenschappen. Zo bevat dit poeder veel langzame koolhydraten, zoals vezels. Ook bevat het poeder weinig suiker en is het gemaakt met weinig ingrediënten. Hoe meer stoffen in een shake worden verwerkt hoe minder gezond dit is. Lijnen met shakes? Kies dan voor kwaliteit!

Deel je resultaat!

Afvallen doe je niet alleen, je werkt samen met duizenden andere mensen om een gezamenlijk doel te bereiken. Het kan je ontzettend motiveren om te lezen over succesverhalen van anderen of om je eigen ervaringen te delen. Gelukkig zijn er op het internet heel veel fora te vinden waar je terecht kunt.

Je vindt op goedkoopsnelafvallen.nl bovendien heel veel informatie over verantwoord afvallen met behulp van eiwit shakes. Alles wat je in dit artikel hebt gezien kun je daar dus nog eens rustig overlezen. Wacht dus niet meer, de tijd om af te vallen is aangebroken!

Leave a Reply