Lees alles over dieet pro ervaringen om snel en verantwoord af te vallen

In dit artikel vind je actuele dieet pro ervaringen. Beslis op basis van de dieet pro ervaringen zelf of Dieet Pro jou kan helpen bij het afvallen.

Waarom Dieet Pro

Afvallen is een bezigheid waar steeds meer mensen zich mee bezig houden. Het is niet vreemd dat afvallen steeds meer ruimte begint in te nemen in de huidige maatschappij. Dit is omdat de maatschappij waarin we tegenwoordig leven het ons enorm gemakkelijk maakt. We hoeven niet meer veel inspanningen te verrichten in ons dagelijkse bestaan.

Sterker nog, voor de juiste hoeveelheid beweging moet je tegenwoordig al een abonnement nemen op de sportschool. Daar komt bij dat je in een welvaartsmaatschappij zoals Nederland ook nog eens voldoende en lekker kunt eten. Die combinatie van lekker eten en weinig bewegen maakt dat veel menen een paar kilo’s te veel hebben. Vervolgens willen ze die kilo’s natuurlijk weer kwijt en dus worden er vele verschillende diëten gevolgd.

Mocht je jezelf herkennen en ben je ook bezig met afvallen, dan is het goed om te weten dat er methodes zijn die gezond zijn, verantwoord en ook nog eens lekker. Denk bijvoorbeeld aan een dieet pro product. Veel mensen die vertellen over hun dieet pro ervaringen zijn ongekend positief. De vraag is dan ook, wat is dieet pro? En een vraag die daarbij aansluit is: wat zijn de dieet pro ervaringen van mensen die ermee zijn afgevallen?

Dieet pro ervaringen over de smaak zijn overwegend positief

Als je mensen vraagt naar hun dieet pro ervaringen dan zijn ze over het algemeen zeer positief. Eén van de voordelen die veel mensen noemen als ze spreken over hun dieet pro ervaringen is dat kunt kiezen uit veel verschillende smaken.

Dieet pro is namelijk een product dat je kunt mixen met water of soja melk en vervolgens maak je zelf een shake. Het is dus vergelijkbaar met een proteïne shake. De smaken waaruit je kunt kiezen zijn:

 • Aardbei
 • Banaan
 • Chocolade
 • Vanille yoghurt

Hoewel het vergelijkbaar is met bijvoorbeeld een proteïne shake is het toch niet hetzelfde. Als je bijvoorbeeld leest over dieet pro ervaringen dan lees je ook waaruit het dieet pro product bestaat. Een dieet pro shake maakt gebruik van het “miccelar caseïne eiwit” en in tegenstelling tot het soja eiwit of het whey eiwit, wordt dit eiwit aanzienlijk langzamer door het lichaam opgenomen, waardoor je er dus langer op kunt teren voordat je weer trek krijgt.

Door het lage aantal calorieën van een dieet pro shake zal je dus een verzadigd gevoel hebben en tegelijkertijd vet verbranden. Een ideale manier dus om af te vallen. Je merkt dus ook meteen als je leest over de vele dieet pro ervaringen dat mensen er snel mee afvallen. In feite heb je dus te maken met een win-win situatie, want je valt af en het is lekker. Daarnaast is het ook nog eens zeer voordelig.

Sommige mensen vinden een nadeel dat er slechts 4 smaken zijn. Ze willen graag meer afwisseling.

Dieet Pro ervaringen over de prijs zijn positief

Een van de meest sterke punten van Dieet Pro is de prijs. Mensen ervaren Dieet Pro als een van de betere shakes die heel goed betaalbaar is.

Als je de dieet pro ervaringen er op na leest, dan ontdek je al gauw dat je een dieet pro dieet kunt volgen voor ongeveer 30 euro per 2 weken. Voor 30 euro kun je een pot dieet pro kopen waarmee je ongeveer 28 shakes kunt bereiden en dat is meer dan genoeg voor 14 dagen.

Je hoeft namelijk niet elke dag meer dan twee keer een shake te bereiden. Het is ook erg afhankelijk van je voedsel- en sportpatroon. Als je bijvoorbeeld een dag gaat sporten dan kun je na het sporten een extra dieet pro shake nemen, maar als je een dagje niet sport, dan is het niet nodig om meer dan twee shakes te bereiden.

Daarom is het ook goed om dieet pro ervaringen te lezen, zodat je jezelf kunt onderwijzen over de juiste hoeveelheid shakes per dag. De meeste dieet pro ervaringen vertellen je dat je een shake kunt nuttigen voor het ontbijt en voor de lunch.

Dieet Pro ervaringen over de kwaliteit zijn positief

Gebruikers van Dieet Pro ervaren veel gewichtsverlies. Waarschijnlijk wordt dit veroorzaakt door het extreem lage aantal calorieën in de Dieet Pro shake (79 kcal). Verder vinden gebruikers het positief dat er heel weinig suikers zijn toegevoegd aan de shake.

Mensen boeken goede resultaten met Dieet Pro

Zelfs bekende Nederlanders kwamen in het nieuws omdat ze goede resultaten hebben geboekt met Dieet Pro. De ervaringen van gebruikers van Dieet Pro zijn ook overwegend positief. Meeste gebruikers vallen minimaal 1 kilo per week af met de shakes.

Mensen merken op dat het desondanks moeilijk blijft om over te stappen op een ander eetpatroon.

Enkele tips wanneer je dieet pro gaat gebruiken

Mensen die hun dieet pro ervaringen delen met hun lezers vertellen ook vaak hoe ze het gebruiken, wanneer ze het gebruiken en in combinatie met wat voor voedsel ze de dieet pro shakes gebruiken. Dit soort dieet pro ervaringen zijn natuurlijk ideaal om je te helpen om efficiënt te starten met een dieet pro dieet.

Als je wel elke dag twee shakes bereid, maar op het verkeerde moment en in combinatie met het verkeerde voedsel, dan zal je natuurlijk niet afvallen. Lees daarom altijd zo veel mogelijk verslagen van de verschillende dieet pro ervaringen, zodat je precies weet hoe je het beste gebruik kunt maken van de dieet pro shakes.

Zo is het bijvoorbeeld van belang dat je ongeveer een kwartier voor elke maaltijd een glas water drinkt. Tevens moet je er ook voor zorgen dat je niet in bed eet, niet voor de tv je maaltijd nuttigt en je moet ook niet vlak voor het slapen gaan nog een snack nemen. Maak daarom gebruik van de ervaringen van de mensen die je zijn voorgegaan met dieet pro.

Naast Dieet Pro shakes heeft het merk nu ook het product Dieet Pro Glucomannan op de markt gezet.

Leave a Reply

2 comments

 1. Anoniem

  In 4 maanden tijd ben ik 13 kilo kwijtgeraakt mede door Dieetpro. Ik heb nu weer een gezonde BMI, weeg wat ik al zo’n 15 jaar meer gewogen heb, en kan weer broeken aan die ik niet meer aan kon die ik in de hoop van ooit nog eens af te vallen weer aan kan.
  Voor mij was het altijd moeilijk om af te vallen omdat ik onregelmatig werk (vroeg, laat en nachtdienst) en dus onregelmatig eet. Meerdere pogingen gedaan, maar nu met de Dieetpro eindelijk echt resultaat. De combinatie met 4 a 5 x per week sporten heeft er uiteraard ook aan bij gedragen. Maar ook weet wat je eet! ik nam bijvoorbeeld ’s ochtends altijd een plak ontbijtkoek (mega veel suikers weet ik nu).
  Ik geef toe eerst maand is niet makkelijk, je moet anders gaan denken, ondanks mijn onregelmatigheid plannen van eet momenten en alle spullen meenemen naar het werk. Ook had ik in het begin moeite om de shake weg te krijgen, heb meerdere magere melk merken geprobeerd tot ik de gene vond die bij mij paste. Ik heb nu lang houdbare magere melk en laat die uit de koelkast. Toen ik in het begin de melk uit de koelkast pakte vond ik de smaak echt niet lekker, totdat ik een keer vergeten was deze in de koelkast te zetten en het niet gekoeld veel lekkerder vond.
  Na een maand ongeveer gold voor mij “ik weet niet beter”. Ik was gewend aan de dagelijkse twee shakes met tussendoortjes, naar de sportschool of hardlopen werd standaard onderdeel van mij dag programma en zo verliep het voor mij prima.
  Ik heb de shakes aangevuld met vitamine pillen en visolie pillen en later ook korrels ’s ochtends door de shake voor de ontlasting want die werd op zeker moment erg hard en problematisch.
  Ook ik heb af en toe wel momenten dat ik behoefte heb aan “snaaien” maar enerzijds weet ik waar ik het voor laat en anderzijds doe ik af en toe bijvoorbeeld in het weekend wel wat chips eten en 1 biertje erbij, Ook tussendoor een keer een patatje mee eten met de rest van het gezin kan geen kwaad en was voor mij ook wel een manier om het vol te houden. Als ik alleen maar 100 % zou moeten diëten houdt ik het niet vol. Zonder die af en toe een keer “” zondigen”
  was het misschien nog iets sneller gegaan, maar had ik het misschien niet volgehouden.
  Ik ben trots op mijn behaald resultaat van 13 kilo in 4 maanden tijd, nog een paar kilo extra en dan ben ik tevreden en verwacht ik door mijn veranderde eet patroon, de suiker uit de koffie verbannen, geen ontbijtkoek meer en kleinere porties eten. Het sporten houdt ik ook wel vol ik mis het min of meer als ik een een dag niet geweest ben.
  Ik ben blij dat ik het gedaan heb en zover gekomen ben met Dieetpro!

  • Mirjam Koender

   Super goed! Nu hopen dat je het kunt volhouden op basis van een veranderd eetpatroon.

   Groetjes