L-carnitine

L-Carnitine kun je gebruiken om snel af te vallen. L-Carnitine is een aminozuur en daarmee erg belangrijk voor de stofwisseling. Door onze huidige voedingspatronen komt het heel vaak voor dat we een tekort hebben aan aminozuren waaronder L-Carnitine. Dit kan leiden tot de welvaartsziektes zoals we die kennen. Denk hierbij aan een te hoog cholesterol, hart- en vaatziekten, obesitas, slaap- en zelfs erectiestoornissen.

L-Carnitine is een aminozuur

Aminozuren zijn essentieel voor een goede stofwisseling en daarmee ook essentieel om dagelijks goed te kunnen functioneren. Er zijn zo’n 28 verschillende aminozuren. Ongeveer 80% van de aminozuren wordt geproduceerd door je lichaam, de overige 20% komt uit voeding (oa rood vlees, kip, ei en melk). Gezien onze veranderende voeding komt het regelmatig voor dat we een tekort hebben aan L-Carnitine.

Welke functie heeft L-Carnitine

Als je wilt afvallen is een goede stofwisseling noodzakelijk. Carnitine speelt een heel belangrijke rol in de spijsvertering. Vet kan pas worden verbrand als het in aanraking komt met Carnitine. Als je dus een tekort hebt aan Carnitine dan wordt vet niet verbrand en wordt je te dik. Ook als je ouder wordt maakt het lichaam minder Carnitine aan. Verder is het zo dat elk lichaam anders is en de een meer en de ander minder L-Carnitine aanmaakt.

Als je wilt afvallen is het dan ook verstandig om extra L-Carnitine te nemen.

Afvallen met L-Carnitine

Belangrijk om te beseffen is dat alleen door extra Carnitine in te nemen je waarschijnlijk niet snel zult afvallen. Het moet worden gezien als een aanvulling op een te volgen dieet. Zoals altijd geldt ook hier dat gezonde voeding en voldoende beweging randvoorwaardelijk zijn om te komen tot een gezond gewicht.

Op de speciale Vitadis pagina lees je alles over het best werkende dieet van dit moment. Volg dit dieet en voeg hier L-Carnitine aan toe en de kilo’s vliegen eraf. Mensen ervaren een gewichtsverlies van 3 tot 6 kilo per week. Bij het dieet zit een maand lang gratis L-Carnitine.

De voordelen van L-Carnitine

  • Voordeel ten opzichte van andere afslankpillen is dat L-Carnitine gezond is en geen kwaad kan voor je lichaam. Mocht het lichaam teveel aan Carnitine hebben dan wordt dit gewoon via de urine afgescheiden.
  • Naast stimulatie van de vetverbranding levert Carnitine je ook extra energie op
  • Lichaamseigen stof en daarmee er gezond

L-Carnitine bestellen

Wil je graag bestellen dan kan dat via onderstaande knop. Ook lees je daar nog meer relevante informatie over L-Carnitine.

 

Leave a Reply