Kilo Killer

Update februari 2020: Inmiddels is dit product niet meer leverbaar. Lees voor alternatieve manieren om snel en gezond af te vallen onze artikelen over afvallen met shakes en afvallen buik.

Kilo Killer is een product dat door veel mensen als uiterst effectief wordt ervaren om snel af te vallen. De naam van het product zegt wat dat betreft genoeg: kilo killer! De ervaringen van gebruikers zijn over het algemeen uiterst positief. Bij de meesten vliegen de kilo’s eraf. Veel mensen noemen de resultaten zelfs verbluffend.

Kilo Killer bestellen

U kunt hier direct bestellen via onderstaande knop. Voor de producten geldt een niet goed geld terug garantie. Bij het bestellen leest u meer over de voorwaarden. Feitelijk zegt dit genoeg over de werking als de producent zelfs een niet goed geld terug garantie durft af te geven!

Om een goede beschrijving te geven van hoe Kilo Killer werkt is een onderscheid naar soort product noodzakelijk.

Kilo killer platte buik

Kilokiller Platte BuikKilo Killer platte buik is een product dat er specifiek op gericht is u nu eindelijk van die vervelende te dikke buik af te helpen. Dit doel zult u met dit product bereiken omdat het uw spijsvertering verbeterd en het vet rondom uw buik actief aanpakt.

Het product bevat namelijk speciale bestanddelen die hierop gericht zijn. Deze bestanddelen zijn havervezels, melkzuurbacteriën een extract van rozenbottels en papaja en zijn allemaal natuurlijke producten. Uit studies is gebleken dat 76% van de gebruikers (vrouwen) ervoeren dat hun buik platter werd. Van de vrouwen gaf 84% aan zich minder opgeblazen te voelen.

U gebruikt het product door na de lunch 3 capsules en na het avondeten 2 capsules te nemen. Het product bevat 60 capsules waarmee u 12 dagen vooruit kunt.

Kilo Killer algemene afslanker

Kilo Killer algemene afslanker is er, zoals de naam al aangeeft, op gericht om snel af te vallen. Dit product zorg ervoor dat uw lichaam:

 • Vet gaat verbranden. Dit wordt gerealiseerd doordat de algemene afslanker de ingrediënten bevat zoals groene thee, sinaasappel schil, groene koffie, guarana en mate. Wij hadden nog niet eerder gehoord van guarana en mate. Beiden zijn Zuid-Amerikaanse natuurlijke producten die uw stofwisseling stimuleren en daarmee de vetverbranding. Groene koffie wordt gemaakt van de koffiebonen zoals we die kennen alleen worden de bonen dan niet gebrand. Hierdoor blijven bepaalde gunstige voedingsstoffen voor de vetverbranding intact (Fenolen + Terpenen).
 • Goed het vocht laat doorstromen. Hiervoor zijn de ingrediënten kersensteel en moerasspirea toegevoegd. Kersenteel werkt helpt bij de vochtafvoer maar ook om het gevoel van zware benen tegen te gaan. Moerasspirea is een plant uit de rozenfamilie en werd vroeger vooral gebruikt voor nieraandoeningen, jicht en zenuwpijn. Feit is dat het een natuurlijk ingrediënt is behulpzaam aan de vochtafvoer.
 • Strakker van vorm wordt. Dit als gevolg van de ingrediënten Ananas en Papaya. Papaya is een plant die veel voorkomt in Azië, Amerika, en Afrika (midden en zuiden).
 • Geen honger gevoel afgeeft. Het voorkomen van hongergevoel wordt veroozaakt door de ingrediënten Appelpectines, Citrusfruitpectines, Guar gom. We nemen aan dat iedereen de appel en citrus kent. Guar gom wordt gewonnen uit zaden van de gelijknamige plant. Het is een soort verdikkingsmiddel.
 • Geen vermoeid gevoel afgeeft. Dit wordt veroorzaakt doordat er heel veel gezonde vitamines aan het product zijn toegevoegd (B1, B2, B3, B9, B12, B8, B5, E en C. Ook is Rozenbottel toegevoegd).

U kunt Kilo Killer algemene afslanker gebruiken door elke dag bij het ontbijt een zakje te nemen en deze in water op te lossen. Er zitten 10 zakjes in een pak en hier kunt u dus 10 dagen mee vooruit.

Kilokiller Vrouw 45+

Kilo Killer Vrouw 45+ is speciaal ontwikkeld voor vrouwen in de (pre)memo pauze. Gedurende deze periode slaat uw lichaam normaliter meer vocht en vet op. Dit product gaat dat tegen. Het helpt uw lichaam:

 • Teveel aan vet op de buik, heup, armen en dijen te verbranden.
 • De vochtafvoer te bevorderen en helpt uw lichaam te ontgiften.

U kunt Kilo Killer vrouw 45+ gebruiken door ‘ochtends 2 capsules (bruin) te nemen en ’s middags 2 capsules (wit). Het product bevat 2×30 capsules waarmee u 15 dagen vooruit kunt.

Kilo Killer de bruisende afslank drank

Kilokiller De Bruisende Afslank DrankKilo Killer de bruisende afslank drank is een dieet shake in de vorm van bruistabletten. Net als de andere dieet shakes zorgt Kilo Killer ervoor dat u geen honger gevoel hebt tijdens het afvallen. Het product bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Het product is een kuur voor twee weken. Het is al een enorm succes Amerika, Engeland, en Australië! Met de kuur bent u 24 uur per dag aan het afslanken. Dit doordat er drie verschillende producten zijn die u op drie verschillende momenten op een dag inneemt. Door het product drie keer per dag te gebruiken gaat uw lichaam ’s ochtends het opgeslagen vet verbranden. ’s Middags voorkomt Kilo Killer dat er vet wordt opgeslagen. ’s Avonds en in de nacht wordt het opgeslagen vet in uw lichaam verbrand. Het product sluit hiermee prima aan op uw biologische klok.
Het product bevat 3 buisjes met elk 14 capsules. Een buisje voor de ochtend, middag en avond. U kunt er twee weken meer vooruit.

Kilo Killer ochtend

De ingredienten als groene koffie, maté en een extract van olijfen zorgt ervoor dat uw lichaam meer energie gaat verbruiken. Door meer energie te verbruiken wordt overtollig vet verbrand. De kerstenteel, java thee en viola tricolor zorgen ervoor dat het vocht beter doorstroomt. Daarnaast ontgift het uw lichaam. Allemaal gunstig voor de vetverbranding. Om cellulitis tegen te gaan/te verminderen wordt esssenhout en moerasspirea als ingrediënt gebruikt.

Kilo Killer middag

De capsules in het buisje voor de middag beperken de vetopname in uw lichaam. Daarnaast gaat het een hongergevoel tegen waarmee de opname van vet en suiker beperkt wordt. Dit omdat u minder geneigd bent ongezond te snacken. Beperkt de vetopname. Voorgaande wordt bereikt door een combinatie van celwanden uit citrusfruit en appel. Verder wordt Guar Gom gebruikt om een hongergevoel tegen te gaan. Appelazijn wordt gebruikt om de vetopslag te verminderen en wederom uw lichaam te ontgiften.

Kilo Killer avond

Ook gedurende de avond wordt het hongergevoel en de vetopslag beperkt. Hier worden de ingredienten chromium en papaya voor gebruikt. Cacao en sinaasappelschil extracten stimuleren uw stofwisseling en daarmee ook de vet verbranding.

Kilokiller Kilo Off Afslankpoeders Citrussmaak

Kilo Off is het nieuwste product in de strijd tegen de kilo’s zoals aangeboden door Kilo Killer. Het product zorgt ervoor dat uw lichaam:

 • vet verbrand
 • ontgift
 • een plattere buik krijgt
 • een verminderd honger gevoel afgeeft

Het product bevat 10 belangrijke vitaminen afgestemd op de hoeveelheid die u dagelijks nodig hebt.

De werking is wetenschappelijk aangetoond. Er is een studie uitgevoerd onder vrouwen die 20 dagen het product gebruikt hebben. Hiervan is 96% afgevallen en 73% van de vrouwen had minder de neiging om te gaan snoepen.

U gebruikt het product door 1 zakje per dag in de ochtend te consumeren gedurende 20 dagen. U mag dit naar eigen behoefte herhalen, met een tussenpauze van 15 dagen tussen elke periode van 20 dagen.

Ervaringen kilo killer

Uit bovenstaande blijkt dat Kilo Killer de werking veelal al wetenschappelijk aangetoond heeft. Dit strookt met de ervaringen van gebruikers aangaande de Kilo Killer producten. Deze zijn vrijwel allemaal positief. Veel mensen vallen kilo’s per week af! We hebben een negatieve reactie gelezen. Deze vrouw werd bij het gebruik van

Kilo Killer gezond?

De producent geeft aan dat er geen bekende ongezonde bijwerkingen zijn. Mocht u toch bijwerkingen ervaren raadpleeg dan uw arts. De producten geeft verder aan dat Kilo Killer in combinatie met medicijnen gebruikt kan worden. Mocht u twijfelen raadpleeg dan uw huisarts.

Leave a Reply