In welke smaken zijn shakes verkrijgbaar?

Smaken verschillen. Dit geldt voor eten, drinken maar zeker ook voor dieet shakes. Gelukkig spelen de producenten hier goed op in. Afhankelijk van de soort shake zijn deze vaak in verschillende smaken te verkrijgen. In dit artikel vind je een overzicht van de meest voorkomende dieet shake smaken. Ik ga daarbij in op de dieet shakes die op dit moment het meest populair zijn.

In dit artikel lees je:

De meest populaire dieet shake smaken

De smaken die het meest populair zijn heb ik hieronder opgenomen.

Vanille smaak

Mensen die beginnen met (dieet) shakes kiezen vaak als eerste voor de vanille smaak. Een veilige keuze en veel mensen denken hierbij meteen aan vanille ijsjes of een vanille milkshake. Vooral als de shake ook wat romig qua structuur is kan deze smaak erg lekker zijn.

Wat ik zelf heel prettig vind is da de shake goed koud is. Dan komt de smaak wat mij betreft beter tot zijn recht. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de vanille smaak.

Banaan smaak

De banaan smake scoort ook goed. Iedereen kent de smaak natuurlijk van bananen. Ook de bananen milkshakes doen het over het algemeen vrij goed. Groot voordeel van deze smaak is dat je bijvoorbeeld ook verse stukjes banaan kunt toevoegen.

Door verse banaan toe te voegen krijgt de shake wel meer calorieën. Dit hoeft echter geen probleem te zijn. Als je wilt afvallen is het belangrijk om een positieve energiebalans te creëren. Dit betekent minder calorieën erin dan eruit gaan.

Aarbei smaak

Ook de aardbei smaak is erg populair. Vooral in de zomer is deze smaak erg in trek. Ideaal om een lekkere frisse shake te maken. Eventueel voorzien van verse stukjes aardbei.

Chocolade smaak

Bij afvallen denk je niet direct aan chocolade. Misschien zie je er wel tegenop om de chocolade te moeten laten staan. De chocolade shake kan je daarom misschien nog wat troost geven. Vooral veel vrouwen zijn dol op chocolade. Zelf vind ik de chocolade smaken ook erg lekker.

De smaken van Dieet Pro

De shakes van Dieet Pro komen als beste uit onze dieet shake vergelijking. De shakes van Dieet Pro bevatten relatief veel eiwitten, weinig suikers en weinig calorieën. Een ander groot voordeel is dat de shakes goedkoop zijn. Niet voor niets zijn de shakes van Dieet Pro daarom al jarenlang erg populair. Wil je meer weten lees dan de Dieet Pro review die ik eerder geschreven heb.

De Dieet Pro shakes worden zijn verkrijgbaar in de smaken:

 • Aardbei
 • Banaan
 • Chocolade
 • Kers
 • Kokos
 • Cappuccino

Wil je Dieet Pro bestellen tegen een scherpe prijs dan kun je gebruik maken van onderstaande actiepagina:

Dieet Pro online bestellen (actiepagina)

De smaken van Body&Fit

De shakes van Body&Fit zijn verkrijgbaar in ontzettend veel smaken. Naast de populaire smaken zoals hierboven toegelicht biedt Body&Fit ook smaken aan zoals:

 • Bosvruchten
 • Chocolade milkshake
 • Chocolade koekjes
 • Chocolade hazelnoot
 • Witte chocolade
 • Cappucino
 • Appeltaart

De beschikbare smaken zijn wel afhankelijk van de verpakking die je bestelt. De grotere verpakkingen zijn in de meeste smaken verkrijgbaar.

Test je smaak met de variety pack van Body&Fit

Kun je nog niet kiezen uit een smaak of houdt je van variatie. De shakes van Body&Fit kun je tegenwoordig ook bestellen in de vorm van een variety pack. Dit betekent dat je een pakket krijgt met 10 shakes in verschillende smaken. Op deze manier kun je eerst testen welke smaak jij het lekkerst vindt.

Variety pack Body&Fit bestellen

 

Terug naar de afvallen met shakes kennisbank.

Leave a Reply