Paleo boekDit keer behandel ik een heel bijzonder methode om af te vallen genaamd de paleo methode ook wel genoemd het paleo dieet. Het is eigenlijk geen dieet maar een voedingsmethode die u zichzelf redelijk eenvoudig kunt aanleren door middel van het boek de Paleo revolutie.

Op deze pagina vindt u nog een veelheid aan andere producten waarmee u succesvol kunt afslanken.

Wat is het paleo dieet?

De naam Paleo verwijst naar de eerste bewoners van Amerika, namelijk de Paleo indianen. Indianen die voor hun voeding aangewezen waren op de natuur. Ze aten daarom eigenlijk alles wat los en vast zat en enigszins eetbaar was. Denk hierbij aan vlees, vis, eieren, garnalen, groente en fruit, noten, schaaldieren, graan etc. Dit wetende is de naam van het dieet niet zo raar. Met dit dieet ga je namelijk terug naar de eetgewoonten van onze voorouders.

De Paleo methode is wereldwijd bekend en door de Nederlander Mitchel van Duuren samengevat in een uniek boek van 130 pagina’s. Mitchel  was zelf altijd te dik en energieloos en stuitte op een gegeven moment op de Paleo methode. Hij heeft de methode zelf voor 9 maanden gevolgd en heeft daardoor ruim 10 kilo puur vet verloren. Het belangrijkste is nog wel dat hij zich sinds hij Paleo is gaan hanteren bulkt van de energie. Hieronder enkele foto’s van Mitchel en het resultaat dat hij met Paleo heeft bereikt.

Waarom werkt Paleo?

De Paleo methode werkt omdat het u leert te eten waarvoor ons lichaam is gebouwd. In onze welvarende Westerse maatschappij is er een overvloed aan industrieel bewerkt voedsel. Hierdoor zijn we verkeerd gaan eten en worden we structureel te dik. Kijk maar eens naar recente publicaties waaruit blijkt dat 1,5 miljard mensen (33% van de wereldbevolking) kampt met overgewicht. Een serieus en structureel probleem. Er zit iets grondig fout in onze voeding.

In het boek wordt u bij de hand genomen en leert u in drie verschillende fasen om weer gezond te eten en blijvend af te vallen.

De voordelen Paleo

De Paleo methode gaat uit van gezond eten. Dit betekent overigens niet dat er geen rekening is gehouden met ons drukke bestaan van tegenwoordig. Mocht het een keertje niet lukken om gezond te eten dan bestaat er ook de Paleo shake als alternatief. Alhoewel hier niet de voorkeur naar uitgaat om deze te gebruiken kan het een oplossing zijn op sommige momenten. Als u het boek bestelt krijgt u er 2 gratis Paleo shakes om uit te proberen bij.

De voordelen van de Paleo methode zijn vooral dat u:

  • Gezond leert eten;
  • Kilo’s zult afvallen;
  • Die afgevallen kilo’s voor altijd kwijt bent;
  • Significant meer energie krijgt;
  • Weer meer van het leven zult gaan genieten.

De nadelen van Paleo

Eigenlijk zijn er niet zoveel nadelen te noemen. Feit is dat u niet met 1 druk op de knop slank bent. Begin het boek te lezen en u raakt vanzelf enthousiast. U moet gewoon die drempel om te beginnen aan deze methode even over en de rest gaat vanzelf.

Paleo bestellen of meer informatie

Het Paleo boek is inmiddels niet meer via deze website te bestellen.

Leave a Reply