Herbalife shake dieet

Afvallen is soms een bezigheid waar je maar niet van af lijkt te komen. Het is een bezigheid die overal door heen loopt. Dat is ook niet vreemd, want als je wil afvallen dan moet je op je voedselinname letten en mensen eten nu eenmaal 3 keer per dag. Daarnaast moet je het eten ook nog kopen waardoor je tijdens het kopen van de boodschappen ook weer bezig bent met het dieet en het afvallen.

Zo vormt afvallen een constante inbreuk op je dagelijkse routine. Het zou daarom ook mooi zijn als je een manier kon vinden waarmee je kunt afvallen zonder dat die methode je dagelijkse routine constant onderbreekt. Gelukkig is er een dergelijke methode. Je kunt namelijk snel, efficiënt en gezond afvallen met een shake dieet. Met de shakes van Herbalife bijvoorbeeld vliegen de kilo’s er van af en je hoeft er weinig moeite voor te doen. Dat betekent dat je niet een heel dieet schema hoeft op te zetten en je hoeft ook niet te letten op alle voedingsmiddelen die je tot je neemt, want je drinkt constant dezelfde shake.

Het enige waar je eventueel eventjes rekening mee moet houden dat zijn de verschillende smaakjes van een Herbalife shake.

Wat is Herbalife precies?

Herbalife is een merk van een shake waarin veel proteïnes (eiwitten) zitten. Het idee met een shake zoals die van Herbalife is dat je de maaltijden vervangt met de shake, zodat je vrijwel geen koolhydraten en vetten binnen krijgt.

Tevens is het zo dat je via een shake veel minder calorieën binnen krijgt dan wanneer je normaal zou eten. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om minder calorieën binnen te krijgen door gewoonweg minder te eten. Het moge duidelijk zijn dat dat niet de meest gezonde oplossing is. Tevens loop je op die manier een groot risico om na het dieet direct weer aan te komen.

Door de shakes van Herbalife krijg je minder calorieën binnen, maar je krijgt nog steeds voldoende voedingsstoffen binnen. Tevens zorgen de shakes van Herbalife ervoor dat je je na de shake vol voelt. Je hebt dus lange tijd ook geen honger mee, waardoor je niet de hele dag rond loopt met trek naar voedsel. Dat is maar goed ook, want vaak als je je zelf uithongert, dan is het een kwestie van tijd wanneer je wilskracht opraakt. Op het moment dat de honger je dan overmand kun je jezelf niet meer tegen houden en dan eet je niet een beetje, maar gelijk heel veel en vaak ook heel ongezond. Dan ben je natuurlijk nog veel verder van huis. Met de shakes van Herbalife loop je dat risico niet.

De vele gemakken van een shake dieet

Als je af wilt vallen met behulp van shakes zoals die van Herbalife dan zijn er nogal wat voordelen.

  • Je valt snel af doordat je weinig calorieën binnen krijgt
  • Je hebt geen hongergevoel als gevolg van de vele eiwitten in de proteïne shake
  • Shakes zijn gemakkelijk te bereiden en je kunt ze meenemen
  • Afvallen met shakes is relatief goedkoop
  • Je kunt de shakes makkelijk combineren met werk en gezin
  • Je hoeft niet te sporten om af te vallen

De eerste twee voordelen zijn al behandeld in het voorgaande. Het derde voordeel is eigenlijk één van de grootste voordelen. Zoals al werd opgemerkt in de inleiding is een dieet vaak iets wat je dagelijkse routine in de war brengt. Je moet immers constant rekening houden met je dieet. Met een shake van Herbalife is dit veel minder het geval, want je kunt de shakes gemakkelijk bereiden en je hoeft niet uren in de supermarkt rond te lopen op zoek naar de juiste voedingsmiddelen.

Tevens kun je de shake van Herbalife overal mee naar toe nemen, waardoor het je werk en dergelijke dus ook niet verstoort. Daarnaast kun je je dieet overal voortzetten. Het is dus niet zo dat je op je werk opeens weer bent aangewezen op de ongezonde kantine, want je kunt een shake van Herbalife meenemen naar je werk.

Verder is het afvallen met shakes vrij goedkoop, want je hoeft alleen maar een blik met Herbalife te kopen en daar kun je dan aardig wat shakes mee bereiden. Het is ook niet nodig om te sporten in combinatie met een Herbalife shake dieet. Dus je kunt je dagelijkse routine blijven volgen.

Hoe werkt Herbalife

Om af te vallen heeft Herbalife een speciale gewichtsbeheersingslijn ontwikkeld. Herbalife heeft 3 hoofdcategorieen afslankproducten ontwikkeld.

Formula 1

Formula 1 zijn dieet shakes. Met de shakes vervang je een complete maaltijd. Ook heeft Herbalife repen ontwikkeld als onderdeel van Formula 1. De repen kun je gebruiken als je geen tijd hebt om een shake te maken. Ook zijn de Herbalife repen erg geschikt voor als je onderweg bent.

Formula 2

Formula 2 zijn de zogenaamde multi vitamine complex voedingssupplementen. Deze supplementen helpen je lichaam aan de meest essentiële vitaminen en mineralen. Dit kan nodig zijn in het geval je meerdere maaltijden per dag vervangt door een shake. Door de shakes krijg je onvoldoende vitaminen en mineralen binnen, hetgeen door de supplementen gecompenseerd wordt.

Formula 3

Formula 3 van Herbalife betreft een supplement voor de formula 1 shakes. Het is een poeder dat extra proteine bevat in de vorm van soja en wei eiwitten. Voordeel hiervan is dat deze eiwitten gezond zijn en je een extra lang verzadigd gevoel geven. Dit vermindert de eetlust en maakt het makkelijker om af te vallen.

Ook helpen de extra eiwitten om je spiermassa te beschermen. Je wilt immers vet verbranden en vooral de spiermassa in takt houden.

Herbalife en afvallen buik

Buikvet is vaak een hardnekkig probleem. De enige manier om van je buikvet af te komen is afvallen. Er is geen manier waarmee je alleen maar buikvet verliest. Ook voor afvallen rondom de buik geldt dat dit alleen maar lukt als je gezond eet. Een shake dieet kan je daarbij helpen, mits je in de tussentijd werkt aan gezondere eetgewoonten.

Hoe kan ik Herbalife bestellen

Herbalife is maar één van de vele shakes die je kunt bestellen via internet. Er zijn er ook nog vele anderen. Het is daarom handig om voor jezelf na te gaan welke shake het beste is. Via de website goedkoopsnelafvallen.nl vind je een handig overzicht met de prijzen van alle verschillende shakes en de bijbehorende kwaliteit. Zo kun je de shake kopen met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Via onderstaande knop kun je direct Herbalife shakes bestellen tegen een scherpe prijs.

 

 

 

 

Leave a Reply