Veel mensen worstelen met hun gewicht en dat is natuurlijk erg vervelend. Vooral als je wel afvalt, maar ook snel weer aan komt is het frustrerend om überhaupt te beginnen met een dieet. Probleem is vaak ook dat je allerlei dure ingrediënten moet kopen en een lange tijd moet vasthouden aan een eet regime voordat je resultaten ziet. Als je vaker bezig bent met lijnen dan zal de moed je wel in de schoenen zaken als je weet dat je weer moet beginnen met lijnen. Gelukkig zijn er diëten die realistische doelen stellen en die maken dat je geen torenhoge barrières hoeft te overwinnen. Eén van die toegankelijke diëten is het drie dagen dieet dat je kunt vinden op goedkoopsnelafvallen.nl. Met dit dieet dat maar drie dagen duurt, kun je gratis snel afvallen.

Gratis snel afvallen betekent in deze context dat je geen dure etenswaren hoeft te kopen of shakes of andere voedingssupplementen. Je kunt door heel selectief te zijn met wat je eet gratis snel afvallen. Hieronder lees je alles over het drie dagen dieet en hoe je tot wel 4,8 kilo in drie dagen af kunt vallen.

Hoe je gratis snel afvallen kunt in maar drie dagen

Het geheim van gratis snel afvallen zit hem in de manier waarop je eet. Veel mensen die snel willen afvallen denken dit te kunnen bereiken door heel weinig te gaan eten. Dit kan inderdaad tot de gewenste resultaten leiden, maar je leert het lichaam om energie en vetten op te sparen. Dus op het moment dat je weer normaal gaat eten ‘denkt’ het lichaam dat het zoveel mogelijk vetten moet opslaan voor wanneer je weer gaat lijnen, want op het moment dat je gaat lijnen krijgt het lichaam niet voldoende voedingstoffen binnen. Dit veroorzaakt het welbekende jojo effect.

De stofwisseling van het lichaam wordt in feite aangepast aan je eetritme en als je stopt met eten of opeens veel minder gaat eten, dan past het lichaam zich aan dit eetpatroon aan. Daarom is het belangrijk dat je niet zonder meer minder gaat eten, maar dat je vooral bewust gaat eten. Je moet er dus voor zorgen dat je lichaam wel de juiste voedingstoffen binnen blijft krijgen, zodat je lichaam geen ander ritme aanleert. Met het drie dagen dieet kun je dus verantwoord gratis snel afvallen, want je blijft op een normale wijze eten, maar je doseert het voedsel over de hele dag en je eet vooral gezond. Je hoeft dus geen extra supplementen te kopen of iets dergelijks. Dit maakt dat je gratis snel afvallen kunt. Gratis wil hier dus zeggen, dat je geen extra voedingsmiddelen hoeft te kopen.

Wat moet ik eten om snel af te vallen?

Als je gratis snel afvallen wilt dan kun je op de website goedkoopsnelafvallen.nl een menu vinden voor drie dagen waarmee je tot maar liefst 4,8 kilo kunt afvallen. Hieronder vind je een korte opsomming met de een selectie van ingrediënten waaruit dit drie dagen dieet bestaat.

  • Bruine boterham met pindakaas
  • Droge tonijn uit blik
  • Kipfilet gebakken in olijfolie
  • Gekookte sperziebonen
  • Appel
  • Vanille ijs

Dit zijn de voedingsmiddelen van het dieet van het ontbijt, de lunch en het diner. Zoals je kunt zien bestaat het dieet waarmee je gratis snel afvallen kunt uit gewone voedingsmiddelen. Je krijgt dus voldoende voegingstoffen binnen. Op de site kun je precies lezen hoeveel je van ieder voedingsmiddel mag innemen en wanneer. Het gaat er heel gericht om dat je het juiste voedsel eet op het juiste moment in de juiste hoeveelheden. Als je dit drie dagen vol weet te houden dan kun je dus direct resultaat boeken. Vervolgens kun je de drie dagen uitbreiden naar 6 dagen en zo verder tot je tevreden bent over je gewicht. Op deze wijze kun je gratis snel afvallen.

De voordelen van het drie dagen dieet

Het eerste voordeel is natuurlijk dat je gratis snel afvallen kunt. In theorie kun je met de ingrediënten die je al in huis hebt, zoals pindakaas en een bruine boterham, een appel en een bakje vanille ijs direct beginnen met afvallen. Je hebt dus geen additionele producten nodig. Dit heeft als bijkomend voordeel dat dit drie dagen dieet ook gewoon erg gezond is. Je eet in principe normale producten, alleen eet je veel bewuster. Je zit bijvoorbeeld niet meer voor de tv met een bord vol pasta, maar je doseert je eten. Door te doceren geef je het lichaam net iets minder dan dat het nodig heeft en daardoor verlies je kilo’s. Omdat je bewust eet zal je lichaam geen reserves opbouwen op het moment dat je weer iets meer gaat eten. Met dit dieet kun je dus effectief en gezond afvallen en voorkom je het jojo effect. Gratis en snel afvallen hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn.

Een drie dagen dieet is ook perfect als je wilt afvallen rondom de buik.

Leave a Reply