Gratis dieet shakes recepten

Als je denkt aan afvallen, dan denk je misschien aan alleen de vervelende dingen en de moeilijke dagen. Je denkt aan alles wat je niet meer mag eten en waar je rekening mee moet houden. Afvallen kan ook leuk zijn, maar dan moet je wel weten hoe precies.

Wanneer je gewicht wilt verliezen, dan wil je dat het blijvend is. Niets is frustrerender dan wekenlang te hebben gestreden tegen de kilo’s om ze vervolgens binnen no time weer terug te hebben. Wat veel mensen nog niet weten die willen starten, is dat diëten niet alleen inhoudt dat je bijvoorbeeld alleen start met het drinken van shakes.

Dat is natuurlijk wel een goede eerste stap in de juiste richting, maar met alleen het drinken van shakes kom je er namelijk niet. Heb je als doel om blijvend kilo’s kwijt te raken en voor een gezonde rest van je leven te gaan, dan dient er het één en ander structureel te veranderen. Wij geven je graag meer informatie over dieet shakes. Recepten, daar kun je ook bij ons voor terecht. Op de website vindt je veel gezonde recepten. Onderaan dit artikel kun je zelfs gratis recepten opgestuurd krijgen via de email.

 

Veel verschillende en super lekkere dieet shakes recepten te vinden

Het is belangrijk om goed te kijken naar je voedingspatroon en wat je eet op een dag. Het bijhouden van een voedingsdagboek is dan echt aan te raden. Schrijf hierin niet alleen wat je consumeert aan maaltijden, maar noteer ieder koekje, ieder chocolaatje en ieder gebakje dat je nuttigt. Je zult er waarschijnlijk van versteld staan hoeveel je binnenkrijgt aan suikers, vetten en andere dikmakers.

 

Wanneer je start met verschillende dieet shakes recepten om gewicht of buikvet te kunnen verliezen, dan betekent dat niet dat je dus nooit meer een gebakje of koekje mag eten. Je ziet er misschien tegenop om te moeten starten met dieet shakes, omdat je het idee hebt dat het vies is en niet te drinken is.

 

Dit is gelukkig helemaal niet het geval, want deze shakes zijn verkrijgbaar in super lekkere smaken. Hierbij kun je denken aan de smaken aardbei of banaan, maar ook andere opties zijn mogelijk. Je kunt er ook heel gemakkelijk mee variëren, wat wel blijkt uit het grote aantal dieet shakes recepten dat je overal op het internet kunt vinden.

 

Je raakt dus niet snel uitgekeken op het drinken van een shake doordat er vele dieet shakes recepten te verkrijgen zijn. Je kunt natuurlijk ook zelf dieet shakes recepten bedenken, maar het is hierbij wel verstandig om dit even te overleggen met een voedingsdeskundige. Deze kan jou goed uitleggen welke dieet shakes recepten het aanbevelen waard zijn en welke dieet shakes recepten je juist moet weren. Het schiet namelijk niet op als de door jou uitgekozen dieet shakes recepten bol staan van de suikers. Dat maakt het afvallen een stuk moeilijker.

 

De beste shake van het moment

Trouwens, voordat je start met het bedenken van heerlijke dieet shakes recepten, is het allereerst goed om te kiezen voor de juiste dieet shake. Er bestaan namelijk tal van merken op dit gebied, maar niet ieder merk is even geschikt. Staar je niet blind op merken die veel in de reclames te vinden zijn, want dit betekent niet automatisch dat het merk dus ook aan te bevelen is.

 

Kies bijvoorbeeld voor de Dieet Pro shakes. Dit product staat bekend om de lage hoeveelheid suikers die hierin verwerkt zitten, waardoor het verliezen van gewicht niet wordt belemmerd. Het bevat ook een relatief lage hoeveelheid aan koolhydraten en vetten, zeker als we dit vergelijken met de producten van andere merken.

 

Nog een belangrijk voordeel van Dieet Pro is dat je langer het gevoel hebt dat je vol zit. Hiermee voorkom je dat je snel weer wilt gaan snoepen. Dit gevoel is te danken aan het miccelar caseïne eiwit. Dit eiwit wordt namelijk langzaam opgenomen door het lichaam.

 

In dit artikel over afvallen met shakes vind je een overzicht en vergelijking van de bekende dieet shakes.

 

Niet te gebruiken als maaltijdvervangers

 

Deze producten dienen trouwens nooit te worden gezien als complete maaltijdvervangers. Het is altijd belangrijk om op een zo verantwoorde wijze af te vallen zonder jezelf uit te hongeren. Het beste is om bijvoorbeeld één shake te gebruiken als ontbijt en eentje voor de lunch. Het goede nieuws is dat je gewoon tussendoortjes mag nemen en ook het avondeten niet over hoeft te slaan.

 

Sporten is niet nodig, maar blijven bewegen is wel echt verstandig. Heb je een zittend beroep, kies er dan voor om in de pauze even een ommetje te maken of zoek een andere manier om jezelf te helpen om de deur uit te gaan. Meer tips:

 • Drink 2-3 koppen groene thee
 • Probeer enkelvoudige koolhydraten te vermijden
 • Eet niet in bed, voor de tv of vlak voor het slapen gaan
 • Maak salades aan met appel azijn

Zorg in ieder geval voor een deskundige die jou kan helpen om het dieet te volbrengen en de kilo’s voorgoed kwijt te raken.

 

Gratis dieet shakes recepten

Hieronder heb ik speciaal voor jou een tweetal dieet shake recepten opgenomen waarmee jij direct aan de slag kunt! Je hebt wel een blender nodig om de shakes klaar te maken.

 

Dieet shake recept 1: de ‘ boost’  je gezondheid shake!

Mix de volgende ingrediënten in een blender door elkaar heen en geniet van een heerlijke eiwitrijke shake waarmee je direct gaat afvallen:

 • Griekse yoghurt (4 el)
 • Amandelen (8 stuks)
 • Niet gezoete amandelmelk (100 milliliter)
 • Spinazie (1 handje)
 • Cacao (1 theelepel)
 • Fruit (1 stuk fruit, zelf kiezen)
 • IJsblokjes (optioneel)

 

Water toe te voegen naar eigen smaak. Deze dieet shake kun je ook variëren door ingrediënten toe te voegen zoals chiazaad, broccoli of havermout.

 

Dieet shake recept 2: De Vet verbrandende eiwitshake

De vet verbrandende eiwitshake is mijn persoonlijke favoriet. Mix de volgende ingrediënten door elkaar en start met genieten!

 • Boerenkool (200 gram)
 • banaan (1 stuk)
 • cacao (2 theelepels)
 • lijnzaadolie (1 theelepel)
 • eiwitpoeder (1 eetlepel)

Leave a Reply