Iscore Fit & Slank Eiwit-dieet Shake

De Iscore dieet shake van Fit & Slank Shake is een proteïne shake die u kunt gebruiken om snel af te vallen. Het product kan goed gebruikt worden in combinatie met een laag calorieen dieet. De idee van dit Iscore product is om één of twee maaltijden per dag te vervangen door een dieet shake. U kunt dan ’s avonds regulier avondeten. Om snel af te vallen kunt u het beste ’s avonds een lichte gezonde warme maaltijd nuttigen. Doordat de shakes u een lang verzadigd gevoel geven veroorzaakt door de eiwitten en u ’s avonds gewoon kunt eten is het dieet goed vol te houden. Doordat u een vaste en beperkte hoeveelheid kcal binnenkrijgt met de shakes gaat u gegarandeerd snel afvallen.

Goedkoop Iscore bestellen

Wilt u goedkoop Iscore bestellen dan kan dat via onderstaande knop:


U komt dan direct in het scherm met alle Iscore producten waaronder Iscore Fit & Slank tegen een hele scherpe prijs! Levering binnen 24 uur. Hieronder volgt meer informatie over de Iscore producten en de Iscore Fit & Slank dieet shakes in het bijzonder.

Iscore producten

IscoreU bent wellicht meerdere Iscore producten tegen gekomen. Wellicht is het voor veel mensen niet altijd even duidelijk wat de producten specifiek in houden en waar ze voor gebruikt kunnen worden. U bent op zoek naar een dieet shake om snel af te vallen. Daarom gaat deze pagina over de Iscore Fit & Slank dieet shake. De volgende Iscore producten zijn verkrijgbaar:

  • Iscore Fit & Slank dieet shake. Dit is een shake die u kunt gebruiken om snel af te vallen in combinatie met bijvoorbeeld een (eiwit) dieet. Deze pagina gaat over de fit & slank dieet shake.
  • Iscore Whey proteïne shakes. Dit zijn shakes die specifiek bedoeld zijn voor mensen die zware sporten beoefenen. Deze shakes bieden een eiwit aanvulling naast de reguliere voeding om de spieren te helpen herstellen en spiermassa op te bouwen. Deze shake is er in verschillende smaken.
  • Iscore I-carnitine. Dit is een voedingssupplement. Carnitine is een belangrijk voor de energielevering in uw lichaam vanuit het spierweefsel. L-Carnitine helpt uw lichaam om de opgeslagen vetten over te brengen naar het gedeelte in uw lichaam waar ze verbrand kunnen worden. Deze verbranding resulteert vervolgens in energie. L-Carnitine dient naast het leveren van energie ook ter ondersteuning van de vetverbranding. Een pot bevat 60 capsules en u kunt 3 capsules per dag innemen. Bij voorkeur tijdens een maaltijd.
    Iscore I-carnitine + cafeïne. Dit is een voedingssupplement en een variant van de versie zonder cafeïne zoals hierboven is beschreven. Bijkomend voordeel is dat cafeïne bijdraagt aan de vetverbranding en u extra energie levert tijdens het sporten.

 

Iscore fit & slank gebruiken

Om de Iscore fit & slank dieet shake te gebruiken gebruikt u de bijgeleverde maatschepjes en schept u drie scheppen poeder in een glas. Het poeder kunt u vervolgens mengen met magere melk, yoghurt of karnemelk. Als u water gebruikt dan kunt u de drie scheppen mengen met zo’n 300 ml water. Het is belangrijk om vervolgens goed te roeren / te shaken. Drinkt u de shake vervolgens rustig op.
Groot voordeel wat eigenlijk voor alle dieetshakes geldt is dat het heel eenvoudig te bereiden is en het u praktisch geen tijd of moeite kost. Ook hoeft u er niets speciaals voor in huis te halen waardoor u alleen wat geld kwijt bent aan de shakes. Als u dit omrekent dan zult u zien dat het gebruik van shakes niet (veel) duurder is dan gewoon eten.

Leave a Reply