Eazy shape biedt eiwit dieet shakes aan in Nederland en beweren momenteel het beste product van Nederland te hebben. Eerlijk gezegd geeft iedere aanbieder aan dat ze over de beste dieetshakes beschikken. Op deze pagina geven we een korte toelichting op de shakes van Eazy shape en hoe het in zijn werk gaat.

Waarom Eazy shape

De shakes van Eazy shape werken op basis van het bekende principe. Uw lichaam kent drie belangrijke brandstoffen te weten eiwitten, koolhydraten en vetten. Als u snel wilt afvallen is het belangrijk om niet teveel vetten en koolhydraten te consumeren maar eiwitten als belangrijkste energiebron te gebruiken.
Net als andere eiwit of dieet shakes bevatten de shakes van Eazy shape relatief veel eiwitten volgens de aanbieder. Ook bevatten de shakes hoogwaardige eiwitten bestaande uit 3 soorten. Te weten snelle eiwitten, minder snelle eiwitten en langzame eiwitten. hierdoor heeft u lang een verzadigd gevoel en hoeft u dus geen honger te lijden tijdens het afvallen. Ook blijft uw stofwisseling continue op pijl waardoor uw lichaam continue aan het verbranden is.


Als u het goed leest lijken de shakes van Eazy shape niet veel anders dan de producten die we hier op de website besproken hebben. Opvallend is dat op internet niet te vinden is wat er nu precies in een shake van eazy shape aan voedingstoffen is opgenomen. Wel garandeert de aanbieder dat de producten kwalitatief hoogwaardig en gezond zijn en dat de producten door voedingsdeskundigen worden aanbevolen.

De producten zijn niet geschikt voor mensen met een soja of melk allergie. Als u een zware nier aandoening heeft moet u eerst uw arts raadplegen.

Hoe werkt Eazy shape

De shakes combineert u volgens Eazy shape het beste met een Eazy shape eiwitdieet. Tijdens dit dieet combineert u de shakes met recepten van Eazy shape en kunt u persoonlijke begeleiding aanvragen. Dit dieet is onderverdeeld in drie stappen die we hieronder kort zullen toelichten:

Easy Use

Gedurende deze fase drinkt u een shake als ontbijt en als lunch.

Easy Diet

Naast de twee dieet shakes in de ochtend en de middag gaat u ook twee tussendoortjes nemen zoals deze door Eazy shape worden aangeboden. Voor het avond eten kunt u gebruik maken van de recepten.

Easy Result

Onbekend wat deze fase precies betekent.

Het doel van de drie fases en hoe lang de fases duren is ons niet bekend. Wellicht dat dit duidelijk wordt wanneer u persoonlijke begeleiding aanvraagt. Feit is dat Eazy shape niet veel lijkt af te wijken van andere dieet shakes.

Persoonlijke coach

Gedurende het dieet en ook na afronding van het dieet krijgt u een persoonlijke coach toegewezen. Met de coach heeft u per email contact. De coach gaat u op basis van persoonlijke omstandigheden en wensen tips en adviezen geven hoe u het dieet het beste kunt insteken. Dit helpt u bij het bereiken van het door u gewenste resultaat. Ook kan de coach u helpen door tips te geven over hoe u maaltijden klaar kunt maken en wat u wel en niet mag eten.

De Eazy shape producten

De volgende Eazy shape producten zijn verkrijgbaar:

 • Shakes in 4 verschillende smaken (banaan, vanille, chocola en aarbei)
 • De shakes dienen te worden aangemaakt met 200 ml magere melk
 • Verder biedt Eazy shape persoonlijke begeleiding aan
 • Diverse recepten en voedingsschema
 • Diverse tussendoortjes
 • De do’s en dont’s gedurende het dieet

Vergelijkbaar dieet

Eazy shape is een effectieve manier om af te vallen. Een vergelijkbaar dieet waar mensen nog betere resultaten boeken is het Vitadis dieet. Vitadis biedt dezelfde voordelen als Eazy Shape maar heeft een veel uitgebreider assortiment. Verder is Vitadis nog beter ingericht om te waarborgen dat er bij u geen jojo effect optreedt. Benieuwd naar het Vitadis dieet?

 

Leave a Reply

5 comments

 1. Renate

  Voor mij heeft Eazy Shape goed gewerkt. Ik ben er in totaal 23 kilo mee afgevallen in 3 maanden. Verder had ik weinig moeite met het volgen van het programma. Het zorgt ervoor dat je geen honger krijgt en in de avond eet je vlees met groente, dat gaat er bij mij wel in!

  • Mirjam Koender

   Hallo Renate,

   Goed te horen dat het voor jou zoveel effect heeft gehad. Lukt het ook om je huidige gewicht vast te houden?

 2. Renate

  Hoi Mirjam,

  Ja hoor tot dusverre gaat het goed, ik gebruik het nu al 2 maanden niet en ik ben maar 1 kilo aangekomen.

 3. Ingridje

  Hoihoi,

  Ik ben momenteel zo een 7 weken bezig met Eazy Shape en er is al 12 kilo vanaf. Ik heb nog 8 kilo te gaan en hoop er na een maand te zijn. Tot nu toe niets op aan te merken, mijn personal coach helpt me goed met handige tips en de shakes smaken prima.

  Groetjes,
  Ingrid

 4. Ineke

  Super product dit! Ik ben ben nu al 3 maanden bezig en in totaal ben ik zo’n 23 kilo lichter. Nog 8 kilo te gaan. Ik wens iedereen veel succes bij het afvallen.

  -1