De afslank receptenbijbel

In dit artikel lees je een uitgebreide review van het product genaamd “afslank receptenbijbel”. Het doel van deze review is om jou te helpen om een gefundeerde keuze te maken of de afslank receptenbijbel jou zou kunnen helpen bij het afvallen.

 

Wie is de bedenker van de afslank receptenbijbel?

De afslank receptenbijbel is geschreven door drs Oscar Helm. Dit is tevens de auteur van het boek vet verbranden geheimen. Oscar schrijft regelmatig blogs over afvallen en gezond eten.

Doel van de afslank receptenbijbel is om je te leren hoe je door gezond te eten kunt afvallen en op een voor jou gezond gewicht kunt blijven. Vooral het aspect “blijvend slank” is waar volgens Oscar veel andere diëten te kort schieten.

Hoe werkt de afslank receptenbijbel

afslank-receptenbijbel-coverAllereerst krijg je een uitleg over waarom de meeste diëten vaak mislukken. Oscar is van mening dat dit vooral komt doordat veel diëten erg moeilijk zijn vol te houden. Na verloop van tijd (enkele weken) stop je met het dieet waarna de kilo’s er allemaal weer bij komen (jojo effect).

De afslank receptenbijbel zal je volgens de schrijver dan dit ebook voor eens en altijd van je overgewicht doen verlossen. Niet door een streng dieet maar gewoon door jou 100 gezonde, simpel te bereiden en lekkere recepten te geven waarmee je vanzelf zult afvallen zonder dat het moeite kost. Het gevolg is dat er geen jojo effect op zal treden omdat je geen moeilijk vol te houden dieet hoeft te volgen.

In de receptenbijbel zijn kant en klare dag en zelfs weekmenu’s opgenomen aangevuld met boodschappenlijstjes. Dit is gedaan om het voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken. In het boek krijg je recepten voor kip, vis, vegetarisch, salades, sauzen, dressings en desserts. Je krijgt recepten voor

  • Ontbijt
  • Lunch
  • en avond eten.

De recepten zijn ook goed te gebruiken voor gezinnen. Recepten zijn te zien op een foto en bevatten een heldere omschrijving van hoe het gerecht bereid moet worden. Ook zijn er per gerecht variatietips beschreven waarmee je afwisseling kunt aanbrengen in een gerecht.

Wat vinden mensen van de afslank receptenbijbel

Op zijn eigen website geeft Oscar aan dat er inmiddels al meer dan 2.650 tevreden klanten zijn. Tevreden klanten geven aan dat ze kilo’s buikvet zijn afgevallen en dat de gerechten erg lekker en makkelijk te bereiden zijn. Ook worden de recepten positief beoordeeld op variatie en smaak.

Verder onderzoek wijst mij richting de site van de consumentenbond. Op de site van de consumentenbond staan enkele ervaringen over het e-book vet verbranden geheimen en krijgt de auteur enige kritiek die hij prima weet te weerleggen. Hiermee wordt duidelijk dat Oscar zeker deskundig is op het gebied van afvallen en voeding.

De afslankreceptenbijbel is erg goedkoop en mensen vinden dit een voordeel. Ook de vele extra’s die je krijgt bij aanschaf maken het interessant om het boek aan te schaffen. Een gemiddeld receptenboek is duurder dan de afslank receptenbijbel waarin 100 recepten tot in detail zijn uitgewerkt.

Sommige mensen vinden het boodschappen doen en koken te veel werk. Uiteraard kost het tijd om boodschappen te doen en te koken maar mijn indruk is dat dit erg mee valt. Gezond eten vergt nou eenmaal wat tijd in de keuken, maar dit is niet meer dan bij andere gerechten. Zelfs als je kiest voor kant en klare maaltijdboxen dien je nog zelf de recepten te bereiden.

Wat krijg je bij aanschaf van de afslank receptenbijbel

Als je de afslank receptenbijbel koopt dan krijg je tijdelijk veel extra’s. Bij aanschaf krijg je de afslank receptenbijbel waarin 100 heerlijke en makkelijke recepten zijn beschreven waarin veel variatie mogelijk is (135 pagina’s)

Daarnaast krijg je tijdelijk de volgende gratis extra’s:

  1. Toegang tot het Ultieme Afslank Programma voor de duur van 1 maand

Met dit programma krijg je de beschikking over waardevolle tips & trucs voor een slanker lichaam. De tips gaan in op voeding maar ook op beweging. Dit programma is de eerste maand helemaal gratis en vanaf de 2e maand kost het € 19,97 per maand Let daarom goed op aangezien de toegang automatisch doorloopt en het vanaf de 2e maand geld kost. Je kunt je hiervoor eenvoudig afmelden door Oscar een mailtje te sturen.

  1. Een gratis e-book waarin 10 gezonde toetjes beschreven zijn

In de afslank receptenbijbel staan al veel gezonde toetjes beschreven. Als gratis bonus krijg je nog eens 10 recepten voor een heerlijk maar ook verantwoord toetje. Per toetje is ook aangegeven hoeveel calorieën het bevat en wat de voedingswaarde is.

  1. Een gratis e-book met 30 gezonde tussendoortjes

Het is belangrijk om je stofwisseling gedurende de dag goed bezig te houden. Tussendoortjes zijn belangrijk om te voorkomen dat je bloedsuiker tussen de maaltijden door te ver daalt waardoor je honger en zin krijgt in ongezonde tussendoortjes. In dit e-book zijn 30 gezonde tussendoortjes uitgewerkt gemaakt van ingrediënten die er voor zorgen dat je niet aankomt maar lekker slank blijft.

  1. Een gratis e-book waarin 12 richtlijnen zijn uitgewerkt waarmee je een gezond en strak lichaam kunt opbouwen

De richtlijnen kun je zien als soort achtergrond informatie en om beter te snappen wat er nodig is om echt blijvend en gezond af te vallen.

  1. Gratis dag- en weekmenu’s inclusief boodschappenlijst

Met de gratis schema’s hoef je zelf geen schema op te stellen maar wordt het je kant en klaar aangereikt. Zelfs de boodschappen zijn al voor je op een lijstje gezet waar je zo mee naar de winkel kunt. Allemaal met als doel het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Eenmaal gewend aan een gezonder eetpatroon zijn de lijstjes en schema’s natuurlijk niet meer nodig maar nog steeds wel handig als naslag werk.

Conclusie van de review

Mijn indruk is dat het boek geen revolutionaire doorbraak is op het terrein van afvallen. De tips zijn generiek en de meeste mensen kunnen deze ook zelf wel bedenken. Sterk punt is het feit dat er kant en klare recepten en boodschappenlijstjes beschikbaar worden gesteld. Op deze manier wordt de drempel om anders te gaan eten een stuk lager.

De vraag is wel hoe lang je dit gaat volhouden. Wat mij betreft ontbreekt er namelijk een belangrijk element als randvoorwaarde voor een succesvolle afslankpoging. Door middel van een boek met goede recepten realiseer je nog geen gedragsverandering. Hiervoor komt meer kijken namelijk de basisprincipes die ik in het artikel over snel afvallen beschreven heb.

Een belangrijk onderdeel dat mist is deskundige begeleiding en support tijdens het afvallen. Vroeg of laat komt er een moment dat je terug dreigt te vallen in oude eetpatronen. Om dit te voorkomen is het mogelijk om zelf deze support te regelen en dat te gebruiken in combinatie met de afslankreceptenbijbel.

Ben je hiervan bewust dan kan de afslank receptenbijbel je zeker helpen om snel en gezond af te vallen.

De afslank receptenbijbel kopen / bestellen

De afslank receptenbijbel is verkrijgbaar via onderstaande actiepagina:

De afslank receptenbijbel actiepagina

 

Terug naar het overzicht met afslankproducten.

Leave a Reply