Davaslim natuurlijke eetlustremmers kopen

Davaslim natuurlijke eetlustremmers kopen

De Davaslim natuurlijke eetlustremmers kopen draagt bij aan gewichtsverlies en een lager cholesterol. Afvallen door minder te eten blijft lastig. Telkens vechten tegen een hongergevoel kan heel frustrerend zijn. Daarom heeft Davaslim deze natuurlijke eetlustremmer op de markt gebracht. Eenvoudig drie keer per dag in te nemen als bruistablet voor een maaltijd. Hierdoor krijg je sneller een verzadigd gevoel en is het eenvoudiger om minder te eten. Net als bij andere dieten, capsules en afslankpillen blijft het wel oppassen, maar daarover later meer.

In dit artikel lees je

Hoe werken de Davaslim natuurlijke eetlustremmers?

Door een eetlustremmer van Davaslim te gebruiken wordt een vol gevoel gecreëerd. Dit komt doordat de substantie uitzet in de maag waardoor er vulling ontstaat. Als gevolg hiervan krijgen de hersenen een signaal waardoor het honger gevoel minder wordt. Door minder honger is het makkelijker afvallen.

Honger is vaak een reden waarom mensen een dieet niet volhouden (waarom afvallen vaak niet lukt). Sterker nog: een hongerig gevoel verhoogt de kans dat iemand een ongezonde snack neemt. Dit komt doordat er vaak geen alternatief voorhanden is. Iemand die onderweg trek krijgt gaat vaak bij een tankstation of shop op een station iets kopen. Daar zijn vaak 9 van de 10 producten ongezond. Dit verhoogt het risico dat je meer calorieën binnenkrijgt waardoor het afvallen (deels) mislukt.

Het is daarom niet zo gek om gebruik te maken van eetlustremmers. Zeker omdat de remmers van Davaslim op een natuurlijke basis gemaakt zijn. Er zitten namelijk alleen natuurlijke ingrediënten in volgens de producent. Maar als ik verder kijk zie ik wel dat er bijvoorbeeld kleurstof is toegevoegd.

De belangrijkste ingrediënten zijn:

 • citroenzuur,
 • natriumbicarbonaat,
 • onjacglucomannaan,
 • aroma,
 • antiklontermiddel,
 • magnesiumoxide,
 • zoetstoffen: sucralose, acesulfaam
 • kleurstof: beta-caroteen

Wetenschappelijk bewijs of niet?

De fabrikant geeft aan dat Davaslim een wetenschappelijk bewezen vermageringsproduct is. Wij hebben dit echter niet kunnen verifiëren. Wel schreef ik eerder een artikel over glucomannan. De eetlustremmers van Davaslim zijn gebaseerd op Glucomannan. En daarmee kan ik inderdaad volgen dat er wetenschappelijk bewijs is, namelijk voor de werking van Glucomannan.

Zo is in het onderzoek aangetoond dat met 3 gram glucomannan per dag een bijdrage wordt geleverd aan gewichtsverlies. De Davaslim eetlustremmers bevatten per dosering ongeveer 1,33 gram Glucomannen. Dit betekent dat je per dag circa 4 gram binnenkrijgt. Dit is voldoende om bij te dragen aan gewichtsverlies en een beter cholesterol. Uiteraard binnen de context van een energiebeperkt en gezond dieet.

Hoe gebruik ik Davaslim?

De Davaslim eetlustremmers worden geleverd in poedervorm en zijn verpakt in zakjes. De zakjes zijn precies genoeg voor 1 inname.

Meng het zakje met de inhoud van een glas water en de Davaslim eetlustremmer is klaar voor gebruik. Drink het glas rustig leeg en de rest gaat vanzelf. Wel raadt de producten aan daarnaast nog een glas water te drinken. Dit om zeker te zijn dat alles de maag bereikt voor een maximaal effect.

Het wordt aangeraden om een drie keer per dag een bruisgranulaat in te nemen. Bij voorkeur ongeveer een half uur voordat er een maaltijd genuttigd gaat worden. Denk hierbij aan het ontbijt, lunch en avondeten.

De tijd tussen inname en maaltijd zorgt er voor dat Davaslim goed ik de maag kan worden opgenomen. Eenmaal in de maag gaat Davaslim uitzetten tot wel 80 keer het oorspronkelijke volume. Dit zorgt er voor dat een groot deel van de maag al gevuld is.

Het product is veilig. Wel zijn er een aantal voorschriften die aangeven in welke situaties Davaslim gebruik wordt afgeraden (niet limitatief):

 • Wanneer het zakje met bruisgranulaat gescheurd is.
 • Bij slikproblemen
 • In combinatie met te weinig vloeistof (water)
 • Indien je overgevoelig bent voor een van de bestanddelen die gebruikt zijn in Davaslim
 • In combinatie met geneesmiddelen is het verstandig om dit met de huisarts af te stemmen voor de zekerheid

Het product is ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Wat zijn de voor- en nadelen van Davaslim?

Er zijn een aantal belangrijke voordelen te benoemen bij het gebruik van Davaslim natuurlijke eetlustremmers:

 • Geen pillen of capsules die lastig in te nemen zijn maar een vloeibaar bruisgranulaat.
 • Bevordert een gezond cholesetrol.
 • Bevordert het afslankproces.
 • Bevat glucomannan waarvan bewezen is dat het bijdraagt aan gewichtsverlies.
 • Davaslim bevat erg weinig calorieën.

Groot nadeel van dergelijke eetlustremmers zijn de lange termijn effecten, zeker bij langdurig gebruik. Mijn mening is dat het niet nodig is om met een hongerig gevoel af te vallen. Afvallen is vaak een kwestie van anders (gezonder) leren eten en niet zozeer minder.  Snel afvallen met een crash dieet zal ik daarom zeker niet aanraden.

Wil je Davaslim gebruiken, combineer dit dan met een gezond dieet. Zelf adviseer ik om niet meer dan 500 calorieën per dag onder de dagelijkse behoefte te gaan zitten.  Het liefst ook niet gedurende een langere periode.

Hoe en waar kan ik Davaslim kopen?

Davaslim natuurlijke eetlustremmers kopen kan online via de webshop van Davaslim. Je weet dan zeker dat de originele Davaslim geleverd wordt. Levering vindt meestal de volgende dag al plaats. Daarnaast zijn er vaak goede kortingsacties waardoor Davaslim goedkoop besteld kan worden.

We hebben voor jou al een selectie gemaakt van de meest actuele Davaslim aanbiedingen en kortingsacties. Deze zijn via onderstaande button te benaderen:

Davaslim eetlustremmers kopen

 

Wat zijn jou ervaringen met Davaslim eetlustremmers?

Leave a Reply