Carbuloss shake

De carbuloss shake is een dieetshake die sinds 2014 op de markt verkrijgbaar is. Het is een aanvulling op het product Carbuloss dat fungeert als koolhydratenblokker. De producten van Carbuloss zijn kortstondig erg populair geweest. Inmiddels is deze populairiteit verdwenen. In dit artikel vind je meer informatie over de Carbuloss shakes en de combinatie met Carbuloss koolhydratenblokker.

Carbuloss shake – wat is het precies?

De carbuloss shake is een eiwit shake. Op de website van goedkoopsnelafvallen.nl kun je alles lezen over afvallen met shakes en hebben we in hetzelfde artikel verschillende soorten dieetshakes met elkaar vergeleken.

De shake van Carbuloss is in die zin niet iets nieuws. Het is een eiwitshake dat zorgt voor een verzadigd gevoel in ruil voor weinig calorieën. Hierdoor kun je op een snelle en eenvoudige manier wat kilo’s afvallen.

Ook de Carbuloss shakes kun je op verschillende manieren gebruiken. Zo kun je tussendoortjes vervangen door een shake. Of er voor kiezen om een of meerdere maaltijden door een shake te vervangen.

Wat is de samenstelling van de carbuloss shake?

Een Carbuloss shake bevat circa 118 kcal. Er zit een ruime hoeveelheid (circa 23 gram) eiwitten in verwerkt. De shake bevat slechts 2,5 gram koolhydraten.

De carbuloss shake bevat vooral het ‘whey’ eiwit. Dit is een kwalitatief hoogwaardige eiwit. Het wordt in veel eiwitdiëten gebruikt en is ideaal om gezond en snel af te vallen. Het eiwit wordt snel in je lichaam opgenomen en is makkelijk te verteren.

Het whey eiwit is zo effectief om af te vallen omdat uit studies blijkt dat het whey eiwit het meest van alle andere eiwitten je een lang verzadigd gevoel oplevert. Verzadiging betekent geen honger en geen honger betekent dat je geen behoefte hebt om te eten. Hierdoor val je razend snel af.

Ook is het whey eiwit goed voor regulering van je bloedsuiker en beschermt het je spieren en helpt het je spieren verder op te bouwen. Als je gaat afvallen wil je uiteraard vetmassa kwijt en je spiermassa behouden. Spiermassa bevordert namelijk de vetverbranding. Door middel van de Carbuloss shakes bereik je beide doelstellingen op een eenvoudige manier.

Er zitten ook nog andere ingrediënten in zoals cacao en soya. Cacao is een superfood en bevat erg veel soorten vitamines en mineralen en daarnaast ook goede vetten en vezels. Het heeft een positief effect op je bloed circulatie en bloeddruk en het stimuleert de werking van de nieren en spijsvertering. Ook draagt cacao bij aan het voorkomen van beroertes en hart ziekten. Soya is een eiwit en stimuleert de vetverbranding. De shakes van Carbuloss zijn dus erg gezond en bevatten allerlei ingrediënten die bijdragen aan het proces van gewichtsverlies.

Hoe gebruik ik de shake?

Het is de bedoeling dat je de carbuloss shakes in de ochtend en middag neemt en vervolgens gewoon een avond maaltijd consumeert. Bij het avondeten kun je dan een Carbuloss capsule nemen.

Bij de shakes wordt een maatschep meegeleverd. Als je een shake wilt maken neem je één maatschep van het shake poeder en meng je dit met 200 mililiter magere of halfvolle melk. Mengen met water kan ook.

Uit een pot carbuloss shakes kun je 20 shakes maken. Een pot kost € 29,95 wat betekent dat een shake je slechts € 1,50 kost. Dit is goedkoper dan de doorsnee maaltijd die je met een Carbuloss shake kunt vervangen. Je valt af en bespaart ook nog eens geld.

Welke smaken zijn er?

De carbuloss dieet shake is verkrijgbaar in vanille smaak en een chocolade smaak. Hierdoor kun je van smaak variëren. Gebruikers geven aan de shake lekker romig te vinden.

Alternatieven voor de carbuloss shake

Inmiddels is de shake niet meer online verkrijgbaar. In het artikel over afvallen met shakes vind je een compleet overzicht van de beste dieetshakes. Verder vind je er tips en trucs hoe jij effectief kunt afvallen doormiddel van een shake dieet.

Wil je specifiek afvallen rondom de buik dan is dit artikel een aanrader. Je vind er een stappenplan waarmee je buikvet kunt verbranden. Ook lees je welke rol shakes kunnen spelen in het verliezen van buikvet.

 

Dit artikel is voor het laatst gecontroleerd en bijgewerkt op 20 februari 2020.


Bronvermelding

Als bronnen zijn de eigen artikelen uit de afvallen met shakes kennisbank gehanteerd. Dit is aangevuld met informatie van de leverancier zoals het voedingswaarden overzicht.

Leave a Reply