Carbuloss is een enorm populair product die veel mensen gebruiken bij snel afvallen. Reden genoeg om hier eens wat dieper op in te gaan. Wat houdt het product in, wat is het idee en wat zijn de ervaringen? In dit artikel geven we u objectieve informatie en geen onzin verhalen zoals u die op sommige websites tegenkomt. Zo kunt u zelf beslissen of Carbuloss kopen voor u wel of niet handig is.


Carbuloss wat is het en hoe werkt het?

Carbuloss

Carbuloss

Carbuloss is een manier om snel af te vallen door geen of heel weinig koolhydraten te eten. Het product is ontwikkeld door dr. Oz. De idee hierachter is dat het product u helpt om de koolhydraten te blokkeren. Dit om de vorming van lichaamsvet te voorkomen. Het Carbuloss product bevat stoffen als Fabenol Max™, extract van witte nierbonen, phaseolus vulgaris,  Salaretin™,  salacia reticulata, Groene Thee camellia sinensis en Bruine Algen ascophyllum nodosum. Deze stoffen verminderen/blokkeren de opname van koolhydraten in uw lichaam. Dit doordat de ingrediënten ervoor zorgen dat Voedingsdeskundigen geven aan dat het product veilige voedingsstoffen bevatten. Veilig omdat het natuurlijke ingrediënten zijn.

Wij willen u aan geven dat het niet verstandig is om helemaal geen koolhydraten meer te eten. Op onze pagina over het koolhydraatarme dieet leest u waarom. Er zijn namelijk goede en slechte koolhydraten. Uw lichaam heeft dagelijks goede koolhydraten nodig om gezond te blijven! Grote voordeel van Carbuloss is dat het de slechte koolhydraten blokkeert.


Hoe gebruikt u Carbuloss?

Carbuloss is geschikt voor mannen en vrouwen in alle leeftijdscategorieën. Het product vertoont geen bijwerkingen.

Voordat u gaat eten (zo’n 30 minuten) neemt u 1 Carbuloss capsule. U mag maximaal 3 Carbuloss capsules per dag innemen. Er is geen limiet gesteld aan hoe lang u het product mag gebruiken. Vooral voor het avondeten is het belangrijk om een capsule in te nemen. De idee hierachter is dat uw lichaam minder kcal verbrand in de avond en nacht. Bent u dus van plan 1 of 2 capsules te nemen per dag, gebruik deze dan in ieder geval voor het avondeten. 

Veel mensen ervaren een positief effect door Carbuloss te combineren met Lipo 13 en Dieet Pro. Lipo 13 levert u 13 gezonde ingrediënten en helpt u snel af te vallen. Dieet Pro is één van de beste afslankshakes die er op dit moment verkrijgbaar zijn (zie onze shakes vergelijker test). Hierdoor gaat u gegarandeerd snel, gezond en blijvend afvallen. Doordat Lipo 13, Dieet Pro en Carbuloss elkaar aanvullen is de combinatie enorm effectief. Ook dr. Oz heeft in een speciale presentatie de combinatie van Lipo 13 en Carbuloss toegelicht en laten zien dat de twee producten elkaar enorm versterken.


Ingrediënten Carbuloss

Onderstaand een korte toelichting op de belangrijkste ingrediënten zoals opgenomen in Carbuloss:

 • Extract van witte nierbonen. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat er minder zetmeel in suiker wordt omgezet. Dit vermindert dan ook de vetopslag.
 • Bruine algen. Deze hebben een versnellend effect op uw stofwisseling. U gaat meer en sneller calorieen verbranden. Het ingrediënt is afkomstig uit zeewier. Zeewier (de celwanden ervan) worden vaker in producten gebruikt om af te vallen.
 • Groene Thee. Dit is een ingrediënt die bij velen van uw wel bekend is. Het stimuleert uw vetverbranding, geeft u energie bij het sporten, stimuleert uw metabolisme.
 • Salaretin. Dit ingrediënt is een plant die ook vaak wordt gebruikt bij de behandeling van diabeten en overgewicht. Dit ingrediënt zorgt er ook voor dat de koolhydraten niet minder goed in uw lichaam worden opgenomen via de dunne darm.

Carbuloss ervaringen

De Carbuloss ervaringen lopen uiteen van erg positief tot reacties waar mensen zeggen geen effect te ervaren en zich opgelicht te voelen. Mensen ervaren een positief effect bij het gebruik van Carbuloss in combinatie met veel water drinken. Ook ervaren mensen het product als positief als u al een eind op weg bent met afvallen en er de laatste kilo’s niet af krijgt. De meest positieve ervaringen komen van mensen die het product Carbuloss in combinatie met een dieet gebruiken. Wij denken overigens niet dat een dieet verplicht is, eet gewoon gezond en niet te veel. Eet dagelijks brood, aardappelen, fruit, groente, kaas, melk, vlees of vis, en smeer- en bakboter en u krijgt alle noodzakelijk voedingsstoffen binnen. Op onze website vindt u een gratis dieet die u prima kunt hanteren in combinatie met Carbuloss of dieetshakes. Zoals gezegd is de combinatie met Lipo 13 ook goed mogelijk en uiterst effectief.

Sommige mensen geven aan geen effect te ervaren. De oorzaak is niet bekend, het kan zijn dat deze mensen meer of anders zijn gaan eten, of wellicht minder zijn gaan bewegen. Dit product zal sowieso effect hebben als u alle omstandigheden (eten, beweging, slapen) hetzelfde houdt in vergelijking met de periode dat u Carbuloss niet gebruikte. Doordat koolhydraten geblokkeerd worden moet u wel afvallen omdat u gewoon minder binnenkrijgt. Een diëtist van de consumentenbond geeft dat het onduidelijk is of de ingrediënten in Carbuloss inderdaad de koolhydraten blokkeren. Of het product echt werkt zult u zelf moeten ondervinden maar wij denken wel dat het uitproberen waard is. Het gevaar met Carbuloss is dat het verleidelijk wordt om extra of anders te gaan eten omdat de koolhydraten niet worden opgenomen in uw lichaam. Dit effect wordt deels gecompenseerd doordat Carbuloss u een verzadigd gevoel geeft. Probleem is dat er niet alleen koolhydraten maar ook andere voedingsstoffen in het eten zitten. Hierdoor verdwijnt het effect van Carbuloss. Zorg ervoor dat u gezond en matig eet. Dit geldt voor alle afslank producten. Snel afvallen en veel eten gaan niet samen.

Middels het onderstaande reactie formulier ontvangen wij graag uw eigen Carbuloss review. Wij zijn erg benieuwd naar uw positieve maar ook eventuele negatieve ervaringen!


Gouden tip

Combineer Carbuloss met Lipo 13 en een dieet en u zult gegarandeerd snel afvallen volgens dr. Oz! Probeer een dieet te kiezen die erop gericht is uw eetgewoonten blijvend aan te passen zodat u na het gebruik van de producten niet weer terugvalt in uw oude eetpatroon.


Veel gestelde vragen over Carbuloss (FAQ)

 • Kan iedereen Carbuloss gebruiken?

Antwoord: Ja, het product is geschikt voor mannen en vrouwen. Leeftijd maakt hierbij niet uit zolang u maar ouder bent dan 18 jaar.

 • Zijn er bijwerkingen en zo ja welke?

Antwoord: Nee er zijn geen bijwerkingen. Het enige wat zou kunnen is dat u hoogst waarschijnlijk wat vaker naar het toilet moet voor een grote boodschap. De slechte koolhydraten worden namelijk middels de ontlasting uit uw lichaam afgevoerd.

 •  Is gebruik in combinatie met de pil mogelijk?

Antwoord: Ja, het product heeft geen invloed op de werking van de pil. Het wordt echter door de fabrikant wel afgeraden om Carbuloss te gebruiken als u in verwachting probeert te raken of zelfs al zwanger bent.

 •  Hoeveel ga ik afvallen door het product te gebruiken?

Antwoord: Dit is voor iedereen verschillend. Mensen met relatief veel overgewicht zullen absoluut gezien sneller kilo’s afvallen dan wanneer u wat minder overgewicht hebt.

 • Hoeveel capsules moet ik gebruiken per dag?

Antwoord: Het advies is om eerst met 3 capsules per dag te beginnen. Zodra u het doelgewicht hebt gerealiseerd kunt u gaan afbouwen naar 2 of 1 capsule per dag.

 • Hoe lang mag ik Carbuloss gebruiken?

Antwoord: U mag de capsules zolang gebruiken als u zelf wilt.

 • Welk dieet kan ik het beste volgen naast Carbuloss

Antwoord: Er zijn veel bekende diëten die hun sporen verdient hebben. U kunt gebruik maken van ons gratis Chillflex dieet zoals deze op onze website staat. Ook Vitadis is een goed dieet. Bent u op zoek naar gezonde recepten, dan kunt u een kijkje nemen op de website van het voedingscentrum.

 • Wanneer zie ik resultaat?

Antwoord: Dit is wederom per individu verschillend. Ook maakt het uit of u gebruik maakt van een dieet, welk soort dieet en of u de sportfrequentie verhoogd, etc. Normaal gesproken moet u snel resultaat zien. Dit wil zeggen binnen een maand na het gebruik van Carbuloss moet u kilo’s kwijt zijn.


Carbuloss bestellen?

U kunt Carbuloss bestellen via onze website. Een pot bevat 60 capsules. Hoe lang u met een pot kunt is dus afhankelijk van hoeveel u per dag gebruikt. Stel u gebruikt 3 capsules per dag dan kunt u er 20 dagen mee vooruit.

Bestellen kan via de onderstaande knop. Je krijgt dan altijd de meest scherpe aanbieding te zien.

 


Alternatief voor Carbuloss

Denkt u dat Carbuloss niet de oplossing is voor u. Neem dan eens een kijkje op de speciale Vitadis pagina. Het Vitadis Slanker Leven plan wordt gezien als het best werkende dieet van dit moment. Dit wordt ondersteund door gebruikerservaringen die ik voor u speciaal behandel.

Een ander alternatief is het product Raspberry ketone burner. Dit is een product dat eveneens door Dr. Ozz is ontwikkeld nadat Carbuloss al op de markt was. Het product is razend populair in de VS en inmiddels ook in Nederland.

Leave a Reply

83 comments

 1. Fiona

  Ik heb 2 weken geleden een pot gekocht en ben nu ruim 4 kilo kwijt!

  • zahia

   Ik ben van plan om het te kopen
   Ik weet vanaf gisteren van die producht
   Maar ik wou vragen is die producht echt goed

   • Mirjam Koender

    De werking van het product Carbuloss is bewezen. Dit wil niet zeggen dat het bij iedereen werkt. Het ligt er aan wat je eet- en leefgewoonten zijn als je Carbuloss gebruikt. Afvallen, veel en ongezond eten gaan niet samen, ook Carbuloss kan dat niet compenseren. Als je wilt afvallen zul je gezond moeten eten (niet meer calorieën dan je dagelijks verbruikt). Carbuloss kan het afvallen wel een extra impuls geven als u gezond eet en voldoende beweegt. Het is zeker het proberen waard!

    • Mieke

     Is het correct dat je het product binnen 14 dagen retour moet sturen om in aanmerking te komen voor de 100% geld terug garantie??
     Ik ben vol goede hoop begonnen maar twee weken is wel erg snel om terug te moeten sturen.

     • Mirjam Koender

      Hoi Mieke,

      Als je via onze site bestelt geldt er geen geld terug garantie. Waar lees je dit dan?
      Groetjes,
      Mirjam

  • tamara

   hoi Fiona, heeft u ook facebook? ik heb de pillen ook en wou graag ervaringen delen.

   groetjes

   tamara

 2. Tanja

  Ik heb dit product ook gebruikt en de eerste twee maanden daarmee 3 kilo verloren. Om toch meer af te vallen ben ik ook op dieet gegaan met een hoog eiwit gehalte. Sindsdien gaat het afvallen als een tierelier en inmiddels ben ik al 15 kilo verloren sinds begin dit jaar. Top!

 3. jeroen

  Ik wil eerst een tezt van 10 pilletjes

  • Mirjam Koender

   Hallo Jeroen,

   Ik raad altijd aan minimaal een maand de capsules te proberen om te zien hoe het bevalt en hoeveel kilo je ermee af bent gevallen. Het gebruik van 10 capsules is geen representatief aantal om goed te kunnen beoordelen hoe goed het bij jou aanslaat. Maar de keus is uiteraard aan jou.
   Groetjes

 4. Albert

  Ik heb ze al 4 weken en ik ben 4 kilo afgevallen.

  • Mirjam Koender

   Hallo Albert,

   Goed om te horen dat je succes hebt geboekt! Gebruik je Carbuloss als los product of combineer je het met een dieet of lipo13?
   Groetjes

  • Mirjam Koender

   Ik heb zo geen informatie over het formaat. Ik heb nog niet van mensen gehoord dat ze problemen hebben met en innemen van de capsules. Dit bij mijn weten altijd wel goed.
   groetjes

 5. B

  Ik ben van plan om binnenkort een pot te gaan kopen.
  ik wil graag weten of het echt werkt en geen mis koop is.
  Kan je gewoon erbij eten ( wel gezond) en je hoeft niet perse erbij te sporten neem ik aan? Hoe werkt het verder precies? je moet 3 capsules nemen per dag en dan doen de capsules hun werk…

  • Mirjam Koender

   De werking van het product Carbuloss is bewezen. U kunt er gewoon bij blijven eten mits het maar gezond is. Afvallen, veel en ongezond eten gaan niet samen, ook Carbuloss kan dat niet compenseren. Sporten hoeft niet perse, maar kan het afval effect natuurlijk wel versterken. Voordat u gaat eten (zo’n 30 minuten) neemt u 1 Carbuloss capsule. U mag maximaal 3 Carbuloss capsules per dag innemen. Er is geen limiet gesteld aan hoe lang u het product mag gebruiken. Vooral voor het avondeten is het belangrijk om een capsule in te nemen. De idee hierachter is dat uw lichaam minder kcal verbrand in de avond en nacht. Bent u dus van plan 1 of 2 capsules te nemen per dag, gebruik deze dan in ieder geval voor het avondeten. Het is zeker het proberen waard! Dit blijkt ook wel uit de reacties op dit artikel.
   Succes met afvallen!
   groetjes

 6. brechtje

  Ik heb een vraag! Ik heb Diabetes type 1 en vraag me af of het samen kan? Het klinkt super en kan geen negatieve reacties vinden! ben erg benieuwd

  • Mirjam Koender

   Hoi Brechtje,

   Ik zou voor de zekerheid even overleggen met je huisarts.
   groetjes!

 7. alissa

  Wat een goede reacties.. ik heb gister ook een pot besteld en ik ben erg benieuwd!
  Het werkt dus ook zonder het lipo 13 erbij te gebruiken omdat ik veel reacties lees van de combinatie van de 2.

  • Mirjam Koender

   Hoi Alissa,
   Ja het werkt ook zonder lipo 13. Lipo 13 kan het afval effect wel versterken en levert je 13 gezonde ingrediënten. Combinatie Carbuloss en Lipo 13 is erg effectief, dit blijkt wel uit de ervaringen van gebruikers. Ben benieuwd naar je resultaten straks.
   groetjes!

  • Dominique

   Misschien iets te snel, maar merk je al iets van verschil?

   • Marcia van galen

    Als je van iedere soort 1 tablet neemt is dat dan voldoende? Ik heb ze allebei besteld…en welke voorkeur van tablet bij welke maaltijd innemen?

    • Mirjam Koender

     Ja 1 tablet kan. Carbuloss neem je het beste voor een koolhydraatrijke maaltijd, als je er eentje per dag neemt zou ik carbuloss voor het avond eten innemen. Lipo 13 wordt aangeraden 2x per dag te gebruiken (ontbijt en lunch).
     Groetjes

 8. Rachel

  Hai,
  Kom je weer snel aan als je er mee gestopt bent?

  • Mirjam Koender

   Hallo Rachel,
   Zelf heb ik het product niet gebruikt, dus vind het moeilijk in te schatten.
   Gewoon goed op je eten blijven letten zou jojo effect moeten voorkomen.
   Weet niet wat de ervaring van andere gebruikers is?
   Groetjes

   • Bianca

    Beste Mirjam,

    een beetje vreemd wanneer je zegt dat je het product zelf niet gebruikt!
    Ik zag zojuist op een andere site jou commentaar met ik citeer “ben 4 kg afgevallen in twee weken met carbuloss”

    Wat klopt hier niet?

    Gr. Bianca

    • Mirjam Koender

     Hallo Bianca,

     Dat heb je goed gezien. Als je goed leest zie je ook dat op die website reacties van mijn website zijn gekopieerd. Erg jammer en dat is dus een voorbeeld website met nepverhalen erop.
     Groetjes,
     Mirjam

 9. Mirjam

  Volgens mij is dit allemaal mooie praat.
  Kijk eens naar de reacties op de volgende sites.
  Die zijn gewoon vertaald.
  vrouwenschoonheid.com/
  hiphopindo.net/news/audio/index.php

  • Mirjam Koender

   Klopt, helaas zijn er ook websites die mensen voor de gek proberen te houden met nepverhalen. Op mijn website geef ik objectieve informatie en ervaringen van gebruikers. Ook negatieve mag je hier plaatsen.
   Groetjes,
   Mirjam

   • Ger

    Bij deze. Ik gebruik beide producten reeds ruim twee maanden maar totaal geen effect. Geen verandering in eten en gewoonten, dus daar kan het ook niet aan liggen. Heb volgens mij wel veel meer last van mijn darmen, zoals spontane ontlasting (waterdun). Dus voor mij helaas hoop geld kwijt met vervelende bijwerking, hoe kunt u dit verklaren.

 10. daisy

  Ik heb inmiddels de lipo13 binnen maar de carbuloss nog niet, hoeveel mag ik alles samen innemen en mag ik die lipo ook 3x per dag?

  • Mirjam Koender

   Je kunt gewoon de hoeveelheid per product aanhouden en het naast elkaar gebruiken. Carbuloss maximaal 3 per dag en van de Lipo 13 wordt aanbevolen hier 2 capusules per dag van te gebruiken.
   Groetjes,
   Mirjam

 11. Jitka

  Hallo, ik las ,dat het afgeraden is carbuloss te gebruiken als ik zwanger wil raken. Dat wil ik juist , dus ik mag het niet gebruiken? Word ik dan niet zwanger?
  Bedankt voor het antwoord, groetjes

  • Fauve

   Hallo Jitka,

   Het is niet zozeer om het product zelf dat het wordt afgeraden tijdens zwangerschap of als je probeert zwanger te worden. Het heeft er meer mee te maken dat je alle voedingsstoffen nodig hebt voor je vruchtje. Vermits je geen morbide obesitas hebt zal zelfs je huisarts het je waarschijnlijk ontraden om af te vallen, behalve door wat bewegen en voldoende water te drinken (2L per dag).
   Wacht er dus liever mee tot je kindje geboren is. En bedenk, tijdens je zwangerschap kom je (wat) aan en daar blijven soms wat kilo’s van “plakken”. Dan kun je het meteen goed aanpakken 😉
   Succes!

 12. Ahlam

  Hoii,

  Zojuist heb ik carbulloss besteld en ontvangen, nu wil ik het gebruiken, maar vraag ik me af of ik nu gewoon kan eten wat ik dagelijks eet? Hoeveel mag je eten, en met wat voor soorte maaltijden.

  Groetjes

 13. Patty

  Hoi,

  Ik vind het jammer dat degene die besteld hebben geen reactie hebben gegeven over de werking van de pillen. Afvallen middels pillen bestaan volgens mij niet. Op andere sites wordt aangegeven dat het oplichters zijn. IS er iemand waarbij het niet heeft gewerkt?

 14. Petje

  We gaan morgen samen beginnen. We zijn benieuwd..

  • Mirjam Koender

   Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen en of het straks gelukt is om de kilo’s kwijt te raken.

   In ieder geval veel succes gewenst!
   Groetjes,
   Mirjam

 15. Romy

  Mogen de capsules ook opengemaakt worden?

 16. E.S.

  Hoi Mirjam,

  Ik ben vandaag begonnen met de carbuloss en lipo-13. Ik wil ongeveer 8 tot 10 kilo kwijt raken. Ik heb vandaag 1 carbuloss pil voor de lunch genomen en de lipo-13 voor het avondeten. Maar wat raad jij mij aan waneer en hoeveel per dag ik de pillen kan innemen? Ik lees namelijk allemaal verschillende manieren van het innemen. En wat is het nut om het 30minuten voor de maaltijd te nemen? Geld dat alleen voor de carbuloss? Of ook voor de lipo-13?

  Graag hoor ik van je.

  Groetjes E.S.

  • Mirjam Koender

   Hallo Iris,

   In een pot zitten 60 capsules. Je kunt dus afhankelijk van je gebruik per dag uitrekenen hoe lang je ermee doet. Gebruik je 2 capsules per dag dan kun je er dus 30 dagen mee.
   Groetjes,
   Mirjam

 17. Suze

  Ik begrijp dit niet, is dit een fout?
  “Vooral voor het avondeten is het belangrijk om een capsule in te nemen. De idee hierachter is dat uw lichaam minder kcal verbrand in de avond en nacht…”

 18. Simone

  Ik had een vraag. Moet je dit product blijven nemen om af te vallen? Of kan je er op een gegeven moment mee stoppen?

  • Mirjam Koender

   Hallo Simone,

   Nee je kunt ook gewoon stoppen als je op gewicht bent. Het is belangrijk om gezonde eetgewoontes aan te leren tijdens het diëten zodat je als je stopt op gewicht blijft. Op mijn website lees je meer hoe je dat kunt doen. Bij vragen hoor ik het graag.

   Groetjes,
   Mirjam

 19. lotte

  Hoi vandaag binnen gekregen 3 potten carbuloss en 3 potten lipo 13. Ben benieuwd ben al paar weken op dieet maar na de zwangerschap gaan de kilos ontzettend langzaam eraf hoop dat dit helpt want er moet wel 20 kilo af pff! Ik ga dan 3 x daags carbuloss proberen te nemen en 2 x lipo 13. Moet de lipo ook half uur voor de maaltijd?

  Gr lotte

  • Mirjam Koender

   Hallo Lotte,

   Ja ook half uurtje voor de tijd. Ben erg benieuwd jaar jou ervaringen! Ik zou het leuk vinden als je ze zou willen delen op dit forum!

   Succes en groetjes,
   Mirjam

 20. Hallo,

  aangezien ik geen pillen kan slikken vraag ik mij af of je de capsules ook mag openbreken en dan de poeder met wat vla kunt innemen.

  • Mirjam Koender

   Hallo Roytje,

   Ik heb eerlijk gezegd geen idee of dat mag. Hebben andere mensen hier info over?

   • Hafietje

    Hoi, de capsules mag je oplossen in water of met een beetje eten ( yoghurt etc) maar de lipo niet anders verliest het zijn werking

 21. bitha

  Hoi hoi

  Ik heb inmiddels de lipo13 binnen carbuloss nog niet.. Ben heel benieuwd naar de werking van de capsules

  Ik ben al aan het lijnen en gaat redelijk hopelijk nu beter..

  Ik laat het weten

 22. simone

  Hallo,
  Even een vraagje.Ik ben vandaag begonnen met de lipo-13 en de carbuloss. Ik heb van elk 1 genomen.
  Mijn vraag is eingelijk de gebruiksaanwijzing geeft aan 2 van elk op 1 dag.
  Maar dat is voor de mensen die toch wel behoorlijk overgewicht hebben. Ik zelf zit op de 65 kilo nu maar wil wel van mijn buik af…Is de dosis van 2 per dag dan niet veel? 2 van lipo-13 en 2 van carbuloss? Kan ik als ik er wel twee slik van elk hartkloppingen van krijgen?

  Groetjes simpne

  • Mirjam Koender

   Hallo,

   1 capsule van Carbuloss en 1 van Lipo 13 kan ook prima. Zoals je aangeeft heb je niet veel overgewicht dus dan ligt een lagere dosering voor de hand.

   Hartkloppingen heb ik nog niet van gehoord.
   Groetjes,
   Mirjam

 23. Samantha

  Op deze site lees ik dat ik carbuloss en Lipo13 kan combineren met een dieet. De vitadis dieet is hier ook genoemd. Is dit een goede combinatie en zoja weet iemand hoe lang je dit zo kan volhouden.

  Wat ik zo jammer vindt is op verschillende sites wordt door diverse mensen altijd aangegeven dat ze een potje besteld hebben of gaan bestellen, dan ze het net in huis hebben gekregen en gaan gebruiken.
  En vervolgens geven ze geen feedback van hoe het hun is bevallen.

 24. Brenda

  Hallo,
  Na mijn zwangerschap kom ik maar moeilijk van die extra kilootjes af. Ik weeg nu 77 kilo en wil weer heel graag naar de 68 wat ik altijd heb gewogen. Ik heb vandaag 1 pot Carbuloss en 1 pot Lipo 13 besteld. Zodra ik het in huis heb ga ik er gelijk aan beginnen. Heb de pagina aan mijn favorieten toegevoegd en na 2 weken beloof ik jullie weer een feedback te geven.
  Ik ben heel erg benieuwd,
  Met vriendelijke groet,
  Brenda

  • Mirjam Koender

   Hoi Brenda,

   Ik hoop dat het gaat werken voor jou. Heel leuk dat jij de ervaringen met ons wilt delen, ben erg benieuwd!!
   Groetjes,
   Mirjam

  • Mariam

   Hey Brenda,
   Ik ben erg benieuwd op die pillen je hebben geholpen, want ik wil ze zelf namelijk ook kopen

   Groetjes van Mariam

 25. Mandy

  Beste allen,

  Ik heb vorige week de potten carbuloss en lipo 13 ontvangen en ben er direct mee begonnen.

  Morgen moet ik mij voor het eerst wegen, dus ben zeer benieuwd!

  Moet eerlijk zeggen dat ik niet echt bijwerkingen heb, alleen dat ik vaak naar de WC moet voor een ”’grote”booschap.

  Ik weet alleen niet of dit goed/slecht is haha.
  Verder heb ik nergens last van en ben benieuwd of dit echt werkt (in elk geval voor mij)

  Ik ga in juni op vakantie en zou graag toch zeker 10 kilo kwijt willen gezien ik in 2 jaar tijd veel ben aangekomen.

  Ik hou jullie op de hoogte hoe mijn weegmoment morgen is geeindigd.

  Groet, mandy

  • Mirjam Koender

   Hoi Mandy,

   Spannend! Leuk dat ook jij ons op de hoogte wilt houden!

   PS: Het vaker naar toilet moeten is bekend omdat de koolhydraten er via de natuurlijk weg weer uitgaan zonder dat ze in je lichaam worden opgenomen. Dit lijkt mij positief :))

   Groetjes,
   Mirjam

 26. Ramona

  Hallo, ik ben nu een week bezig met het innemen van lipo 13 en Carbuloss.Ik ben nu al 2 kilo kwijt.
  heb er geen bijwerkingen van.
  Dus ik ben erg tevreden.

 27. Nadine

  Hallo, ik ben vandaag met mijn moeder begonnen met het nemen van Carbuloss, ben heel erg benieuwd of het inderdaad zo goed werkt. Uiteraard letten we ook goed op wat we nou precies eten.
  Kan niet wachten om over 10 dagen weer op de weegschaal te staan!

  Groetjes,

  Nadine

 28. DvdM

  Ik heb ze net gekocht, meer om mijn lichaam te reinigen en om meer energie te krijgen! Ook spreekt mij het minder hongergevoel erg aan..
  Ik hoop dat het helpt!

 29. Elisa

  Hallo,

  Ik heb net mijn lipo13 en carbuloss binnen gekregen.
  IK wil ze beide gaan combineren maar wat is het beste om te doen?
  s ochtends 1 lipo13 nemen en s middags en s avonds een carbuloss?

  GRaag reactie.

  Alvast bedankt

  • Mirjam Koender

   Carbuloss neem je het beste voor een koolhydraatrijke maaltijd. Lipo 13 wordt aangeraden 2x per dag te gebruiken (ontbijt en lunch).
   Groetjes
   PS: laat je weten wat je resultaten zijn?

 30. fietje

  Nou nou nou? Is iemand al afgevallen???? Twijfel nl of ik het ga proberen.

 31. jannetje

  ik zou wel graag willen weten of iemand nou daadwerkelijk is afgevallen door die pillen, de verhalen die ik lees gaan erover dat mensen de potten net binnen hebben en eraan gaan beginnen…..wat ik mezelf afvraag, als die pillen zo goed werken dan zouden er toch geen mensen met overgewicht meer te zijn……dan geef elke arts toch het advies om deze pillen te nemen.

 32. nicky

  Hallo Lotte en Brenda,

  ik ben erg benieuwd naar jullie verhaal en of jullie echt afgevalen zijn hierdoor.

  gr. NICKY

 33. Loo

  Ik ben al een behoorlijk tijdje bezig met lipo 13 en carbuloss van allebei gebruik ik 3 per dag. Ik ben tot nu toe 16 kilo kwijt ik heb me eetgewoonte veranderd ik snoepniet meer een eet 3 x per dag wel 3 dagen in de week nog patat en pizza enxo en drank maar denkvooral het afkicken van zoete dingen belangrijk is en 160 euro lichter maar ben blij met resultaat tot nu toe

 34. Ik heb het gekocht.dit is mijn 4dag.ik voel in mijn buik verbranden.ik voel alsof het werk of dat mijn idee is .ik ging nog niet op de weegschaal.ik eet weinig.

 35. Bar

  Ik ben vandaag begonnen met Lipo 13 en Carbuloss. Ik volg het Prodimed dieet en daarmee ben ik al 14 kilo afgevallen. Echter zit ik nu al een maand vast op hetzelfde gewicht. Ik wil er nog 15 kilo af en dus heb ik besloten om Lipo 13 en Carbuloss te gaan gebruiken, als extra steuntje in de rug. Ik neem 1x lipo ’s ochtends en 1x ’s avonds. Carbuloss neem ik 30 min voor de middagmaaltijd en 30 min voor het avondeten. Dit alles nog steeds in combinatie met mijn dieet. Ik hou jullie op de hoogte!

 36. Elly

  zijn er bijwerkingen als je diabetes 1 hebt?

 37. Katja

  Hallo allemaal,

  Zelf gebruik ik carbuloss en lipo13 al vanaf vorig jaar eind oktober en begin november. Ik kan jullie niet laten geloven hoe goed het spul werkt! Ik woog toen 75 kilo en weeg nu (verschillend) tussen 63 en 65.5. Ik ben dus dikki 10 kilo kwijtgeraakt. En ik ben een lui persoon en toch is het mij gelukt. Eeb aanrader is Het zeker! Maar bij mij is wel het probleem, ik val niet meer af. Day vind ik wel jammer want zou er nog zeker 6 vanaf willen en het lukt niet meer met deze pillen.. Mirjam, weet jij wat hier aan te doen is?? Ik heb ook een vraag over wat het verschil is tussen lipo13 eb lipo Max?

  Veel succes allen!

  Mvg, Katja

  • Mirjam Koender

   Hallo Katja,

   Bedankt voor je reactie. Leuk om te lezen dat het bij jou heeft gewerkt! Is het wel nodig om nog meer af te vallen? Wellicht zit je nu gewoon op je gezonde gewicht. Om dit te bepalen kun je eens je BMI berekenen. Dit kan eenvoudig via onze website, zie de BMI meter.

 38. Mirjam Koender

  Hallo,

  Misselijkheid heb ik nog niet eerder gehoord bij gebruik van Lipo 13. Dus ik kan daar helaas geen antwoord op geven, wellicht zijn er andere oorzaken. Als je niet goed voelt kun je altijd contact opnemen met de huisarts. Voor wat betreft het innemen zou ik gewoon de bijgeleverde instructies volgen of beperken tot 1 glaasje water?

  Groetjes,

 39. c

  Hoi,

  Ik heb de carbuloss tabletten besteld en een proefpakketje bioshape tabletten.
  Ik had ergens gelezen dat deze combinatie ook heel goed werkt.
  Weet jij daar iets van Mirjam? Ik had gelezen 1 bioshape ’s ochtends innemen en 1 carbuloss ’s avonds? Ik kan alleen het artikel nergens meer vinden.
  Ik hoop dat jij hier iets over weet.
  Groetjes,

  • Mirjam Koender

   Hoi,

   Dit zegt mij eerlijk gezegd niets. Kan er zo ook niet wat over vinden.
   Sorry.
   Groetjes

 40. nathalie

  Goede dag ik heb namelijk mijn carbuloss en lipo-13 vandaag gehad en ben van plan om het pas morge in te nemen . Mijn vraag nu moet ik of kan ik 1 carbuloss en 1 lipo-13 tablet (dus samen ) 30min voor mijn ontbijt innemen en wanneer ik ga lunchen weer t zelfde ?

  Groetjes,

  • Mirjam Koender

   Ja dat kan prima zoals je het beschrijft!
   Groetjes

 41. linnie

  hoi,
  een vraagje mn dochter 1.68 mrt lang weegt 68 kilo maar is 12 jaar mag zij deze tabletten ook gebruiken? ze is net een paar kilo te zwaar voor haar leeftijd maar wel lang. sport en fietst veel . maar wil niet dat ze straks het “pest” probleem in klas wordt omdat ze al groot is . groetjes

  • Mirjam Koender

   Hoi Linnie,

   Eet ze ook gezond en niet teveel? Als je alles al geprobeerd hebt kun je uiteraard altijd de huisarts raadplegen. Carbuloss is vooral effectief in combinatie met een gezond eetpatroon.
   Groetjes,
   Linnie

 42. sandra

  Wat is het verschil tussen lipo 13 en lipo max? En hetzelfde tussen carbuloss en carb blocker? Groetjes Sandra

 43. Benito Amancio

  Interessant artikel, as always 🙂

 44. Anoniem

  De eerste week merkte ik niet zo veel reultaat, maar nu het potje bijna op is ben ik ook al 3 kilo kwijt. Geweldig!

 45. Anoniem

  Hoe snel moet ik mijn avondeten op hebben? M.a.w., hoe lang blijft het product werkzaam na inname?