Gezond eten

In deze blog sectie van kun je allerlei berichten vinden die een verdieping aanbrengen op het onderwerp afvallen. De artikelen zijn vooral gericht op gezond eten en een gezondere levensstijl. Met de artikelen geven we achtergrondinformatie en praktische tips aan de hand waarvan ook jij gezonder kunt leren leven.


 Afvallen met groente

In dit artikel lees je alles over groente en waarom dit goed voor je is. Verder behandelen we de top 15 van meest gezonde groentesoorten en krijg je praktische tips om gezonder te koken.
Lees hier meer.


 Afvallen door voldoende fruit te eten

In dit artikel lees je alles over fruit en waarom dit goed voor je is. Verder behandelen we de verschillende kleuren van fruit en geven we aan welke kleur waar goed voor is. Ook behandelen we een aantal fruitsoorten per kleur en krijg je praktische tips op basis waarvan jij kunt leren om fruit onderdeel te laten zijn van je eetpatroon.
Lees hier meer.


 Afvallen door voldoende brood, aardappelen en graanproducten te eten

In dit artikel lees je alles over brood, aardappelen en graanproducten en waarom dit past binnen een gezond eetpatroon. Er wordt veel geschreven over brood en in dit artikel lees je precies welke soort brood het beste past in een gezond eetpatroon.
Lees hier meer.


 Structureel gezond leven

In dit artikel lees je wat je kunt doen om structureel gezonder te gaan leven. We geven achtergrondinformatie maar ook concrete handvatten waarmee jij aan de slag kunt en je leven gezonder kunt gaan inrichten.
Lees hier meer.


 Afvallen en de timing van maaltijden

Wil je weten wanneer je het beste maaltijden kunt nuttigen? In dit artikel lees je alles over de timing van maaltijden. Het blijkt uit wetenschappelijk onderzoek dat de timing van onze maaltijden wel degelijk in relatie staat tot de ontwikkeling van ons gewicht.
Lees hier meer.


 Afvallen met Nederland (tip)

Op zoek naar een methode waarmee jij een gezondere levensstijl kunt ontwikkelen waarbij je gelijktijdig tot wel 12 kilo af zult vallen in 10 weken? Lees dan dit artikel over de methode Afvallen in Nederland.
Lees hier meer.

Leave a Reply

3 comments

  1. Anoniem

    Goede tips. Hopen dat ze werken! Ik ga in ieder geval mijn best doen 🙂

  2. Anoniem

    Wat handig dat jullie hier een soort korte introductie hebben van elk artikel die hiermee te maken heeft!