Be in Shape eiwitshakes

Update 8 augustus 2018: Inmiddels zijn de Be in shape shakes niet meer verkrijgbaar. Het product wordt niet meer gemaakt. Wil je afvallen met shakes dan vind je hier een compleet overzicht van de beste shakes om af te vallen. 

De eiwitshakes van Be in Shape (BiS) worden steeds populairder. Be in shape wat is dat nu precies voor een product, hoe werkt het, wat zijn de ervaringen en waar kan ik goedkoop be in shape bestellen?

In dit artikel lees je alles over de shakes van be in shape. Mis je nog informatie dan kun je altijd vragen stellen via het reactieformulier onder aan het artikel.

In dit artikel lees je:

  • be in shape eiwitshakes: hoe het werkt;
  • de ingrediëten in de shakes;
  • hoe be in shape te gebruiken;
  • hoe snel je gaat afvallen;
  • be in shape review;
  • mogelijkheid tot bestellen van be in shape eiwitshakes.

Be in shape eiwitshakes hoe het werkt

De be in shape eiwitshakes zijn net als alle andere shakes die ik op mijn website behandel bedoeld om af te vallen. Dit betekent dat de shake vooral vol zit met eiwitten. Deze zorgen ervoor dat je ondanks het lage aantal calorieën lang verzadigd bent. Ook beschermen de eiwitten je spieren.

Als je lichaam minder calorieen binnen krijgt dat het verbruikt gaat het op zoek naar andere bronnen om energie te krijgen. Dit kan door verbranding van vet maar ook door verbranding van spiermassa. Spiermassa daar kun je maar beter zuinig op zijn. Spieren dragen bij aan de vetverbranding en deze wil je dus zo goed mogelijk in tact houden.

De ingrediënten

De shakes van Be in shape bevatten voornamelijk eiwitten en leveren je per shake ongeveer 60 kilocalorieën op. Per portie bestaat de shake uit 12 gram eiwitten, 0,28 gr suiker, 0,20 gr vet en 0,04 natrium. De shakes kunnen gluten bevatten en bevat ook melk en tarwe.

De shakes zijn in veel verschillende smaken verkrijgbaar: Vanille, chocolade, banaan, bosvruchten, tropical, perzik-mango en naturel.

Hoe gebruik je Be in shape

Als je Be in shape besteld ontvang je 230 gram verdeeld over zakjes met een afgemeten hoeveelheid.  Doe een kleine hoeveelheid drank naar keuze in een groot glas.

Pak een zakje Be in Shape en meng de inhoud met het drankje in het glas. Roer het geheel zodat er geen klonten meer zijn. Vul het glas verder aan met de drank en de shake is klaar om te drinken.

Dranken die veel gebruikt worden om Be in shape shakes aan te maken zijn: Water, melk, chrystal clear, optimel, kwark, yoghurt en spa blauw. Een andere keuze is ook prima al is het aan te bevelen om geen frisdrank te gebruiken omdat deze vaak veel calorieën bevatten. Heb je geen zin om te roeren dan kun je gebruik maken van een staafmixer.

In totaal kun je 12 shakes aanmaken. Omgerekend betaald je daardoor minder dan € 2,- per shake als je gebruik maakt van de aanbieding.

Hoe snel ga ik afvallen?

Dit is een vraag die niet eenduidig te beantwoorden valt. Het hangt er van af hoe intensief je de shakes gebruikt. Het hangt ook samen met de hoeveelheid lichaamsbeweging en voeding die je naast de shakes gebruikt. Normaal gesproken val je in de eerste week niet direct veel af. Je moet dit even de tijd geven en na een week gebruik zou je snel resultaat moeten gaan zien. Gebruik je de shakes ter vervanging van 2 maaltijden per dag dan kun je echt kilo’s per week kwijtraken.

Be in Shape review

Over de kwaliteit van de producten is vrijwel iedereen het eens. Mensen boeken goede en snelle resultaten met de shakes. Vooral ook de grote variatie in smaken zorgt ervoor dat de shakes niet snel gaan vervelen. Min puntje is de prijs die sommige mensen als hoog ervaren. Be in Shape heeft daarom speciale aanbiedingen geïntroduceerd om het product qua prijs wat aantrekkelijker te maken.

Goedkoop be in shape bestellen

De shakes van Be in shape zijn inmiddels niet meer verkrijgbaar.

Leave a Reply