Back to basic afslankplan

Wil jij naast snel en gezond afvallen ook voor altijd om je ideale gewicht blijven? Dan is wellicht het back to basic afslankplan wel wat voor jou!

Wat is het back to basic afslankplan

Het back to basic afslankplan is gebaseerd op het idee van een koolhydraatarm dieet. Kort gezegd betekent dit dat je in de voeding zuiniger wordt met snelle koolhydraten. Snelle koolhydraten worden ook wel suikers genoemd. In onze huidige voeding zitten vaak veel snelle koolhydraten die zorgen voor pieken en dalen in onze suikerspiegel.

Hierdoor heb je al snel weer honger terwijl je al veel calorieën binnen hebt gekregen door de koolhydraten. Door te minderen met de dikmakende koolhydraten ontstaat er meer ruimte voor eiwitten en gezonde vetten. Voordeel is dat je langer verzadigd bent en minder calorieën opneemt.

De idee van het back to basic afslankplan is om je weer te leren gezond eten. Dat wil zeggen gezonde voeding met een normale hoeveelheid koolhydraten. Grote voordeel is dat als je in staat bent deze methode te leren je vanzelf gaat afvallen en ook op gewicht blijft.

Snelle en langzame koolhydraten

Koolhydraten hebben we nodig om te overleven. Ze zijn een naast eiwitten en vetten de voedingsbron voor ons lichaam. Het is daarom van belang dat we dagelijks koolhydraten eten.

Echter kan onderscheid worden gemaakt tussen goede en slechte koolhydraten. Dit betekent dat de categorie snelle koolhydraten tot de slechte worden gerekend. De snelle koolhydraten maken je dik doordat ze snel in je lichaam worden opgenomen, het daarmee een beperkt en korte verzadigende werking heeft en zorgt voor bloedsuikerspiegelingen.

In de recepten en boodschappen die opgenomen zijn in het afslankplan worden deze koolhydraten dan ook zoveel mogelijk vermeden en vervangen door voeding die langzame koolhydraten bevat. De langzame koolhydraten zitten in vezelrijke voeding zoals volkoren producten, groenten en peulvruchten.

Wat krijg je precies?

Als je het back to basic afslankplan bestelt krijg je een boek van 45 pagina’s. Je krijgt unieke informatie in de vorm van:

  • Achtergrondinformatie waarom deze methode het beste werkt;
  • Antwoord op de vraag wat je precies moet doen om van je overgewicht af te komen;
  • 30 complete menu’s met gezonde maar ook lekkere recepten;
  • Compleet afslankplan waardoor iedereen een g ezonde leefstlijl kan aanleren;
  • Concrete ontbijtrecepten waardoor je simpel en gezond kunt ontbijten zonder dat je allerlei moeilijke recepten moet toepassen;
  • Complete boodschappenlijst zodat je zelf niet hoeft na te gaan wat je allemaal nodig hebt;
  • Extra bonus;
  • Gratis support van de schrijfster van het boek Carla van Schalk.

Als je het afslankplan van Carla gaat volgen is de belofte dat je gemiddeld 2 kilo per week gaat afvallen. Omdat het dieet zodanig is samengesteld dat je (buik)vet gaat afvallen blijft je spiermassa intakt. Dit is erg belangrijk omdat spieren een positief effect hebben op de stofwisseling en vetverbranding.

Ervaringen van gebruikers

Het back to basic afslankplan is op de markt gebracht nadat het uitgebreid getest is. De schrijfster van het plan is er zelf succesvol mee afgevallen en al meer dan een jaar op haar streefgewicht gebleven. Ook diverse andere mensen hebben het plan al gebruikt.

Niet goed geld terug garantie

Het plan is dusdanig samengesteld dat het voor iedereen werkt. De schrijfster heeft haar ervaringen gebundeld in het boek en alles wat werkt praktisch opgeschreven. Ze heeft geleerd met vallen en opstaan. Doordat het plan al bij veel mensen heeft gewerkt is ze ook niet bang om een geld terug garantie met je af te spreken.  Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn met het resultaat dan kun je dit (binnen 30 dagen) kenbaar maken aan de schrijfster van het back to basic afslankplan. Ze gaat samen met jou kijken naar een oplossing en als het niet werkt voor jou stort ze het aankoopbedrag volledig terug.

Ik ben voor jullie op zoek gegaan naar eventuele negatieve recensies over het back tot basic afslankplan. Er zijn niet echt negatieve recensies te vinden. Wel zijn er enkele minpunten te noemen bij dit dieet. De minpunten zijn wat mij betreft vooral het feit dat het hier enkel een boek gaat. Voor een structureel andere levensstijl is er meer nodig dan een goed boek. Uiteraard geeft de schrijfster aan jouw suppert te geven. Echter is dit niet structureel ingeregeld.

Back to basic afslankplan bestellen

Inmiddels (september 2016) is bekend geworden dat het boek niet meer te krijgen is. Gezien de nadelen van dit dieet zou ik daarom persoonlijk kiezen voor een ander dieet. Vaak zit het probleem van overgewicht vooral in overtollig buikvet. Ik raad je daarom aan om eens het artikel over afvallen buik te lezen. Hierin wordt exact duidelijk op welke manier je gezond en structureel kunt afvallen en wat daarvoor nodig is.

Ben je op zoek naar een receptenboek of dieet kijk dan eens op onze productenpagina.

Leave a Reply