Alli Orlistat (hierna: Alli) is een afslank capsule specifiek bedoeld voor mensen met matig tot ziekelijk overgewicht. Daarnaast wordt Alli gebruikt door mensen met een hoge bloeddruk, hoog vetgehalte of diabetes. Het gaat de opslag van vet uit voeding in het lichaam tegen en gebruik je vaak in combinatie met een dieet.

Alli is sinds 1998 een medicijn en daarmee enkel met een recept te verkrijgen. Dit recept kan je inmiddels ook via een online doktersconsult (vragenlijst) krijgen zodat je voor Alli niet meer naar de huisarts hoeft. Hoe dat in zijn werk gaat behandel ik straks.

In dit artikel lees je 

  • Hoe Alli werkt en helpt om overgewicht tegen te gaan
  • Hoe je Alli gebruikt
  • De bijwerkingen van Alli Orlistat
  • Hoe mensen het gebruik van Allie in het algemeen ervaren
  • Hoe je online Alli kunt bestellen op een veilige en betrouwbare manier

Hoe werkt Alli?

Alli

De Alli pillen of capsules bevatten de stof Orlistat. Deze werkzame stof is de enige stof in Nederland die medisch gezien erkend is als afslankmiddel. Orlistat voorkomt dat vet wordt opgenomen in het lichaam.

Het is aangetoond dat je met Orlistat circa 10% van jouw lichaamsgewicht kunt verliezen (bron: apotheek.nl). Het is daarom onzin dat er nog steeds mensen of sites zijn die beweren dat Alli niet werkt. Met Alli alleen kom je er niet maar het kan je zeker helpen bij het afvallen.

Het vet wordt niet afgebroken maar onverteerd afgescheiden via de ontlasting. Daarmee wordt het vet niet meer via de dunne darm in het lichaam opgenomen.

Je vindt de werkzame stof Orlistat ook in de Xenical afslankcapsules. Het verschil met Xenical is dat Alli minder Orlistat bevat en daardoor minder sterk is.

Xenical (120 mg) bevat 2x zoveel Orlistat dan Alli (60 mg). Vandaar dat Xenical ook ingezet wordt bij mensen die meer overgewicht hebben.

Alli combineren met een dieet

Zoals je op mijn site kunt lezen is de beste manier om af te vallen gezonde voeding. Dit vergt een aanpassing van jouw huidige voedingspatroon en dat is vaak niet eenvoudig. Verandering gaat daarom vaak niet van de een op de andere dag.

Heb je veel overgewicht en wil je snel afvallen dan kan Alli gecombineerd worden met een dieet. Om het afslankproces verder te versnellen kun je ook meer gaan bewegen.

Alli wordt veelal gebruikt in combinatie met een dieet. Op mijn site vind je diverse diëten om te volgen en zelfs ook een gratis Chillflex dieet waarin we ook toelichten wat we verstaan onder gezond eten.

De dosering bedraagt 3x daags 1 capsule. Je neemt de capsule in met water vlak voor, tijdens of maximaal 1 uur na de maaltijd. Wanneer je een maaltijd gaat eten waarin geen vet zit dan is het niet nodig een capsule in te nemen. Volg wel altijd het doktersadvies.

Ben je na 12 weken nog niet afgevallen dan kun je de huisarts raadplegen of het zinvol/verstandig is om door te gaan.

Verder is het nodig om mulivitaminen te gebruiken als je Alli gebruikt. Dit omdat bepaalde vitaminen (A, D, E en beta- carotene) zich aan vet binden. Deze vitaminen worden dan direct uitgescheden zonder dat ze in het lichaam worden opgenomen. Ook vitamines kun je samen met Alli bestellen onder aan deze pagina.

Alli bijwerkingen

De bijwerkingen zijn vergelijkbaar met die van Xenical. Dit betekent dat je last kunt krijgen van winderigheid en zachte ontlasting. Niet iedereen krijgt er last van maar het kan wel. Vooral in de eerste paar weken. De bijwerkingen zijn meestal onschuldig.

Krijg je andere bijwerkingen neem dan contact met uw huisarts op. Verder is het nodig om altijd de bijsluiter te lezen voordat je gaat bestellen en gebruiken.

Alli ervaringen

Veel mensen zijn positief over het product en bereiken goede resultaten. Het is geen wondermiddel maar in combinatie met een dieet en meer beweging kan het hard gaan met de kilo’s. Probeer lekker gezond te eten en te leven en combineer dit met Alli en je zult vrijwel zeker veel kilo’s afvallen.

Negatieve ervaringen slaan vrijwel altijd op de winderigheid en verhoogde stoelgang. Hebt u moeite om te bepalen wat gezond is en wat niet en hoe u bijvoorbeeld een voedingsschema kunt opstellen. Neem dan eens een kijkje op onze pagina speciaal over afvallen rondom de buik.

Alli is middels diverse studies onderzocht. Gezien het feit dat het goedgekeurd is als medisch product geeft al aan dat het een betrouwbaar en werkzaam product is.

Alli kopen – Alli bestellen

Je kunt Alli online kopen zonder recept van de huisarts via onderstaande knop. Je bestelt dan bij een betrouwbare online doktersdienst waar een deskundige arts je aanvraag beoordeelt aan de hand van een vragenlijst. Dit omdat Alli een medische product is dat in Nederland niet zonder recept te krijgen is.

Om je toch goed van dienst te kunnen zijn hebben wij het mogelijk gemaakt discreet online te bestellen tegen een scherpe prijs. Niemand hoeft te weten dat u Alli gebruikt.

Leave a Reply