Alcachofa de Laon

Alcachofa de Laon is te bewonderen in de reclames van Tommy Teleshopping en TellSell. Het is een nieuw middel om overgewicht tegen te gaan. De naam Alcachofa de Laon betekent “Artisjok uit Laon”. Laon is een plaats in Frankrijk waar het belangrijkste ingrediënt in het product vandaan komt: de Artisjok.

Wat is Alcachofa de Laon precies

Alcachofa de Laon is een drankje waarmee je op een natuurlijke wijze snel gaat afvallen. Een extract van de Artisjok is verwerkt in het drankje waardoor je:

 • vetverbranding versnelt
 • honger gevoel wordt onderdrukt
 • vochtgehalte in balans blijft
 • lichaam wordt ontgift

De belangrijkste stof in de Artisjok is cynarine. Aangezien het extract van de Artisjok speciaal van het platteland in Laon wordt gehaald spreekt de producent van een natuurlijk product. Een groot voordeel is dat het drankje niet alleen zorgt dat je afvalt maar er ook voor zorgt dat je de dagelijkse hoeveelheid  vitamine B1, B2, B6, B12 en Vitamine C binnenkrijgt. Het extract zorgt ervoor dat je cholesterol lager wordt.

Hoe gebruik je Alcachofa de Laon

Elke ochtend meng je de inhoud van het flesje met een sapje naar keuze. Dit kan water zijn, sinaasappelsap of iets anders. Je drinkt dus elke dag 1 flesje, het is belangrijk om niet meer te nemen.

Het is een natuurlijk product en de product raadt gebruik af voor:

 • Kinderen jonger dan 12 jaar
 • Vrouwen die borstvoeding geven
 • Vrouwen die zwanger zijn

Als je het product bestelt krijg je er een gratis bijsluiter bij die exact aangeeft hoe je het product moet gebruiken.

Ervaringen met Alcachofa de Laon

De ervaringen met het product zijn overwegend positief. De meeste mensen ervaren al na 3 dagen gebruik dat ze zijn afgevallen. Sommigen vallen 2,5 kilo af in de eerste week! Ook voelen mensen zich fitter en gezonder! Zoals altijd geldt ook voor dit product dat je niet moet verwachten dat je kilo’s kwijt gaat raken als je ongezond en teveel blijft eten. Verander je eetgewoonten en ga gezonder eten. Negatieve reacties zijn dat mensen het soms niet erg lekker vinden, anderen vinden het juist wel weer lekker.

Alcachofa de Laon bestellen

Zoals je van ons gewend bent kun je het product tegen een scherpe prijs bestellen via onze website. Via onderstaande knop kun je goedkoop Alcachofa de Laon bestellen. Je krijgt dan 14 shots dit betekent dat je er 14 dagen mee vooruit kunt.

Wat zijn jou ervaringen met het product? Laat het hieronder weten!

Leave a Reply

4 comments

 1. Lianne

  Hallo,

  hoe werkt het als je stopt met de alcachofa de laon. dat kan ik nergens goed vinden. ik heb veel reclames gehoord maar daar geloof ik nooit in.

  groeten lianne

  • Mirjam Koender

   Hallo Lianne,

   Mijn advies is altijd als je dergelijke producten gebruikt om tijdens het gebruik je eetgewoonten aan te passen. Dit betekent dat je dagelijks binnen je calorie behoefte blijft, gevarieerd eet en zuinig bent met koolhydraten. Op deze pagina lees je daar meer over hoe je het zou kunnen aanpakken.

   Groetjes

 2. Miriam

  Hoi, ik heb twee weken geleden alcachofa de laon gekocht via zo`n teleshopping site
  Ik wordt misselijk en moet overgeven. Is dit wel normaal?

  • Mirjam Koender

   Vervelend om te horen! Dat lijkt me niet normaal, zou er dan maar snel mee stoppen en contact opnemen met je huisarts. Heb het eerlijk gezegd nog niet eerder gehoord.
   succes!