Afvallen met Nederland

Het dieet “afvallen met Nederland” is een oplossing die steeds populairder wordt in Nederland. Inmiddels heeft “afvallen met Nederland” zo’n 474.000 mensen geholpen bij het afvallen. Voor succesvol afvallen is telkens het advies om tijdens het afslanken te werken aan een gezondere levensstijl. Leer jezelf een eetpatroon aan dat je ook na afloop van het dieet kunt handhaven. Alleen dan is het mogelijk om de rest van je leven op een gezond gewicht te blijven.

Inmiddels komen er ook steeds meer producten en programma’s op de markt die dit idee hebben opgenomen in een totaal afslank programma. Dit soort programma’s worden dan ook steeds populairder. Het wordt namelijk steeds duidelijker dat dit dé oplossing is voor overgewicht.

In dit artikel lees je:

 

Wat is afvallen met Nederland?

“Afvallen met Nederland” is niet zozeer een dieet maar veel meer een afslankmethode. Dit betekent dat het alle facetten die van belang zijn om succesvol af te slanken aan bod laat komen. In een eerder artikel over structureel gezond leven kun je lezen wat er allemaal nodig is om succesvol af te vallen gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Zo zijn er altijd 3 elementen die van belang zijn. Dit zijn voeding, beweging en gedrag. Op alle 3 de elementen zal een interventie moeten plaatsvinden wil je structureel afvallen. “Afvallen met Nederland” heeft dit alles opgenomen in haar programma.

Het programma helpt jou om af te vallen en ook op een stabiel gewicht te blijven. Daarom kent het dieet ook meerdere fasen.

Hoeveel je gaat afvallen is van te voren niet te zeggen. Dit zal voor iedereen verschillend zijn. Wel is bekend dat het gemiddelde gewicht dat iemand afvalt circa 1 kilo per week is. Soms gaat dit sneller, soms minder snel. Er zijn veel factoren die, naast de hoeveelheid calorieën, de snelheid waarmee je afvalt bepalen (lees hier meer).

Hoe werkt afvallen met Nederland?

AfvallenMetNederland

AfvallenMetNederland

De afslankmethode “afvallen met Nederland” kent 4 verschillende fases.

Fase 1: een nieuw eetpatroon

In de eerste fase die gemiddeld zo’n 2 weken duurt leer je een nieuw eetpatroon aan. Al snel merk je dat er kilo’s afgaan en het lichaam moet wennen aan de veranderende eetgewoonten. Hier komt ook een mentaal aspect om de hoek kijken omdat je echt de knop om moet zetten. Uiteraard wordt je hierbij door het programma ondersteund.

Fase 2: Afvallen 

Vet verbranden staat centraal tijdens deze fase. Je gaat eiwitrijk eten waardoor je geen honger hebt en de spiermassa beschermt blijft. Het resultaat is dat je vet gaat verbranden en veel kilo’s zult kwijtraken. Gedurende deze fase leer je ook hoe lichaamsbeweging bijdraagt aan snel afvallen. Door beweging snijdt het mes aan twee kanten, je verbrandt meer calorieën en je bouwt spiermassa op (verhoogt vetverbranding).

Fase 3: Gezonde leefstijl

In deze fase leer je hoe de gezonde leefstijl die is aangeleerd in stand kan worden gehouden. Uiteraard wordt je hierbij ondersteund, onder andere door een motivatieprogramma van dhr. Molenaar. In deze fase kan het gebeuren dat je even niet meer afvalt. Dit is heel normaal en belangrijker is dat de gezonde leefstijl een automatisme aan het worden is.

Fase 4: Een stabiel gewicht

Het streefgewicht is bereikt en het is nu zaak om dit gewicht te behouden. Veelal zal het voorkomen dat je iets gaat aankomen. Je leert dit op tijd te signaleren zodat je op tijd actie kunt ondernemen.  Je bent feitelijk niet meer aan het diëten maar leeft gewoon je leven.

Hoe lang een fase duurt is erg afhankelijk van de progressie die geboekt is. Het wordt aangeraden om minimaal 3 maanden het programma te volgen om te voorkomen dat je afslank poging een mislukking wordt.

Wat krijg je allemaal als je aan het programma gaat deelnemen

 • Heel veel recepten. Genoeg recepten om een half jaar lang te kunnen genieten van ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes.
 • Begeleiding! Gedurende het programma krijg je online begeleiding van een afgestudeerde diëtiste die hoor sporen in de afslankwereld heeft verdiend (Lucinda van der Wardt).
 • Variatie. Tips voor variatie en tussendoortjes.
 • Oefeningen. Bewegen maakt onderdeel uit van het totaalprogramma. Hiervoor krijg je beweegoefeningen aangereikt. Ook krijg je concrete oefeningen om je eetgedrag te verbeteren.
 • Online dagboek. Je krijgt de beschikking over een online dagboek waar je heel eenvoudig kunt registreren wat je zoal hebt gegeten en gedronken.
 • Gratis mental coaching. Afvallen vergt veel van je mentale gesteldheid. Ook hier is aan gedacht en je krijgt zelfs helemaal gratis mental coaching.
 • En ga zo maar door….

De nadelen van afvallen met Nederland

De afslankmethode zit prima in elkaar. Het houdt rekening met alle belangrijke factoren (voeding, beweging en gedrag) en zorgt voor begeleiding. Nadeel is dat deze begeleiding in eerste instantie digitaal/online plaatsvindt. Begeleiding op afstand is minder effectief dan face-to-face contact. Je kunt immers makkelijk afzeggen doordat het minder persoonlijk is. Dit blijft ook binnen dit programma een nadeel. Afvallen met Nederland weet dit en daarom heeft ze haar online begeleidingstraject zoveel mogelijk geoptimaliseerd door persoonlijk contact in te bouwen (online). Dus niet alleen standaard emailtjes maar echt de mogelijkheid om persoonlijk contact te hebben met de diëtiste.

De voordelen van afvallen met Nederland

Het product afvallen met Nederland kent meer voor- dan nadelen. Daarmee is “afvallen met Nederland” zeker het proberen waard, al moet iedereen de keuze voor zichzelf maken.

 • In vergelijking met andere dieet programma’s is “afvallen met Nederland” een voordelig alternatief. Zo is het programma Weight Watchers  een stuk duurder. Dit komt doordat “afvallen met Nederland” een lager maandbedrag hanteert.
 • Heel veel recepten. Zo stelt het programma maar liefst 26 e-boeken beschikbaar waarin recepten en de bereidingswijze is opgenomen.
 • Online begeleiding door een geschoolde diëtiste. De begeleiding wordt verzorgd door Lucinda van der Wardt. Lucinda is eigenaresse van haar eigen diëtisten praktijk. Ze heeft ruime ervaring (zo’n 20 jaar) met het begeleiden van mensen met overgewicht. Deze begeleiding ziet toe op voeding maar ook op lichaamsbeweging.
 • Naast voeding is ook lichaamsbeweging onderdeel van het programma. Hierdoor voel je al snel verschil in energieniveau.
 • Ook het mentale aspect wordt niet vergeten. Een groot voordeel ten opzichte van andere dieetprogramma’s. Lichaam en geest kunnen namelijk niet los van elkaar gezien worden.
 • Er geldt een 100% geld terug garantie. Dit betekent concreet dat je geld retour kunt krijgen als je binnen 30 dagen na start niet tevreden bent.

Grote voordeel is de gedegen aanpak die bewezen effectief is. Ik schreef al eerder in dit artikel dat het alle stappen bevat die nodig zijn voor een blijvend succes. Daarnaast hebben ze ook nagedacht begeleiding en ondersteuning. Er is een speciaal forum/community ingericht waaraan iedereen kan deelnemen.

Als geen begeleiding wilt is dit overigens ook niet verplicht. De mensen kunnen elkaar zo ondersteunen bij het afvallen en hun ervaringen, tips en trucs delen met elkaar. Het forum wordt ook actief bezocht door de experts achter het programma “afvallen met Nederland”. Hierdoor krijg je altijd snelle en deskundige antwoorden op al je vragen en problemen. Het is bewezen dat afvallen beter gaat als je het samen doet en hulp zoekt als je hier behoefte aan hebt.

Het programma Afvallen met Nederland bestellen

Via onderstaande knop kunt u meer informatie inwinnen over deze afslankmethode. Ook kunt je direct bestellen. Er geldt een 100% geld terug garantie voor de eerste 30 dagen.

Fit, slank en gezonder worden?

Leave a Reply