Goedkoopsnelafvallen.nl

Op deze website heb je al veel kunnen lezen over afvallen en wat daar allemaal bij komt kijken. Telkens is het advies om tijdens het afvallen te werken aan een gezondere levensstijl die je ook na afloop van het dieet kunt handhaven. Alleen dan is het mogelijk om de rest van je leven op een gezond gewicht te blijven. Inmiddels komen er ook steeds meer producten en programma’s op de markt die dit idee hebben opgenomen in een totaal afslankprogramma. Dit soort programma’s die je niet alleen helpen om af te vallen maar er ook voor zorgen dat je gezonder gaat leven worden steeds populairder. Het wordt steeds duidelijker dat dit namelijk dé oplossing is voor overgewicht.

Op onze website kun je alles lezen over Vitadis. Het Vitadis Slanker Leven Plan is een van de meest bekende totaaloplossingen voor overgewicht. In dit artikel wil ik echter ingaan op een andere totaal oplossing die steeds populairder wordt en inmiddels al zo’n 474.000 mensen in Nederland met succes hun overgewicht heeft laten overwinnen. Dit programma heet “Afvallen met Nederland”.

Afvallen met Nederland

Met afvallen in Nederland ga je tussen de 7 en 12 kilo afvallen in 10 weken. Het is niet zozeer een dieet maar veel meer een afslankmethode. Dit betekent dat het alle facetten die van belang zijn om succesvol af te slanken aan bod laat komen. In een eerder artikel over structureel gezond leven kun je lezen wat er allemaal nodig is om succesvol af te vallen gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Zo zijn er altijd 3 elementen die van belang zijn. Dit zijn voeding, beweging en gedrag. Op alle 3 de elementen zal een interventie moeten plaatsvinden wil je structureel afvallen. Afvallen met Nederland heeft dit alles opgenomen in haar programma.

Hoe werkt deze afslankmethode?

De afslankmethode “afvallen met Nederland” kent 4 verschillende fases.

Fase 1: een nieuw eetpatroon

In de eerste fase die gemiddeld zo’n 2 weken duurt leer je een nieuw eetpatroon aan. Al snel merk je dat er kilo’s afgaan en het lichaam moet wennen aan de veranderende eetgewoonten. Hier komt ook een mentaal aspect om de hoek kijken omdat je echt de knop om moet zetten. Uiteraard wordt je hierbij door het programma ondersteund.

Fase 2: Afvallen 

Vet verbranden staat centraal tijdens deze fase. Je gaat eiwitrijk eten waardoor je geen honger hebt en de spiermassa beschermt blijft. Het resultaat is dat je vet gaat verbranden en veel kilo’s zult kwijtraken. Gedurende deze fase leer je ook hoe lichaamsbeweging bijdraagt aan snel afvallen. Door beweging snijdt het mes aan twee kanten, je verbrandt meer calorieën en je bouwt spiermassa op (verhoogt vetverbranding).

Fase 3: Gezonde leefstijl

In deze fase leer je hoe de gezonde leefstijl die is aangeleerd in stand kan worden gehouden. Uiteraard wordt je hierbij ondersteund, onder andere door een motivatieprogramma van dhr. Molenaar. In deze fase kan het gebeuren dat je even niet meer afvalt. Dit is heel normaal en belangrijker is dat de gezonde leefstijl een automatisme aan het worden is.

Fase 4: Een stabiel gewicht

Het streefgewicht is bereikt en het is nu zaak om dit gewicht te behouden. Veelal zal het voorkomen dat je iets gaat aankomen. Je leert dit op tijd te signaleren zodat je op tijd actie kunt ondernemen.  Je bent feitelijk niet meer aan het diëten maar leeft gewoon je leven.

Hoe lang een fase duurt is erg afhankelijk van de progressie die geboekt is. Het wordt aangeraden om minimaal 3 maanden het programma te volgen om te voorkomen dat je afslank poging een mislukking wordt.

Wat krijg je allemaal als je aan het programma gaat deelnemen

  • Heel veel recepten. Genoeg recepten om een half jaar lang te kunnen genieten van ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes.
  • Begeleiding! Gedurende het programma krijg je online begeleiding van een afgestudeerde diëtiste die hoor sporen in de afslankwereld heeft verdiend (Lucinda van der Wardt).
  • Variatie. Tips voor variatie en tussendoortjes.
  • Oefeningen. Bewegen maakt onderdeel uit van het totaalprogramma. Hiervoor krijg je beweegoefeningen aangereikt. Ook krijg je concrete oefeningen om je eetgedrag te verbeteren.
  • Online dagboek. Je krijgt de beschikking over een online dagboek waar je heel eenvoudig kunt registreren wat je zoal hebt gegeten en gedronken.
  • Gratis mental coaching. Afvallen vergt veel van je mentale gesteldheid. Ook hier is aan gedacht en je krijgt zelfs helemaal gratis mental coaching.
  • En ga zo maar door….

De nadelen van deze afslankmethode

De afslankmethode zit prima in elkaar. Het houdt rekening met alle belangrijke factoren (voeding, beweging en gedrag) en zorgt voor begeleiding. Nadeel is dat deze begeleiding in eerste instantie digitaal/online plaatsvindt. Begeleiding op afstand is minder effectief dan face-to-face contact. Je kunt immers makkelijk afzeggen doordat het minder persoonlijk is. Dit blijft ook binnen dit programma een nadeel. Afvallen met Nederland weet dit en daarom heeft ze haar online begeleidingstraject zoveel mogelijk geoptimaliseerd door persoonlijk contact in te bouwen (online). Dus niet alleen standaard emailtjes maar echt de mogelijkheid om persoonlijk contact te hebben met de diëtiste.

De voordelen van afvallen met Nederland

Het product afvallen met Nederland kent meer voor- dan nadelen en is daarom zeker het proberen waard al moet iedereen de keuze voor zichzelf maken. Grote voordeel is de gedegen aanpak die bewezen effectief is. Ik schreef al eerder in dit artikel dat het alle stappen bevat die nodig zijn voor een blijvend succes. Daarnaast hebben ze ook nagedacht begeleiding en ondersteuning. Er is een speciaal forum/community ingericht waaraan iedereen kan deelnemen. Als je niet wilt is het overigens niet verplicht. De mensen kunnen elkaar zo ondersteunen bij het afvallen en hun ervaringen, tips en trucs delen met elkaar. Het forum wordt ook actief bezocht door de experts achter het programma afvallen met nederland. Hierdoor krijg je altijd snel deskundige antwoorden op al je vragen en problemen. Het is bewezen dat afvallen beter gaat als je het samen doet en hulp zoekt als je hier behoefte aan hebt.

Het programma Afvallen met Nederland bestellen

Via onderstaande knop kunt u meer informatie inwinnen over deze afslankmethode. Ook kunt je direct bestellen.

Leave a Reply