Afvallen buik en heupen: Een efficiënte methode

afvallen buik en heupen

Voor veel Nederlanders is afvallen een heuse worsteling. Het afvallen zelf is vaak het probleem niet. Zodra je begint met afvallen, dan verlies je altijd wel kilo’s, maar het probleem zit hem natuurlijk in de locatie waar je af wilt vallen.

Als je op een bepaald gebied af wilt vallen dan gaat het vaak niet zoals je zou wensen. Zo is afvallen buik en heupen vaak een groot probleem.  Vooral de heupen zijn problematisch, omdat veel jonge vrouwen de heupen gewend zijn van hun tienerjaren. Eenmaal voorbij de 20 krijg je nu eenmaal als vrouw bredere heupen. Dit is ook goed, want dit duidt op vruchtbaarheid.

Helaas wordt het schoonheidsideaal niet gegeven door gezonde vruchtbare vrouwen, maar slanke, bijna ongezonde, vrouwen die een maatje 32 of 34 dragen alsof het niets is. Met dit beeld in je hoofd en het referentiekader van je tienerjaren is het niet vreemd dat je ontevreden kunt zijn met je heupen.

Met de buik is het vergelijkbaar. Dit is een deel van het lichaam dat soms onafhankelijk van de rest lijkt te opereren. Je kunt er immers nog zo strak en fit uitzien, maar dan toch nog een buikje hebben. Afvallen lijkt in zulke gevallen dan ook zinloos, want je bent immers al slank en fit je wilt alleen van je buikje af.

Voor de mensen die willen afvallen, en dan vooral afvallen buik en heupen is het verstandig om eens dit artikel over afvallen rondom de buik te lezen.

 

Afvallen buik en heupen met het juiste dieet

De buik en de heupen hangen natuurlijk nauw met elkaar samen. Als je de buik wil laten slinken, dan is het niet raar dat de heupen in het proces ook kleiner worden. Dus als je een methode kunt vinden waarbij je buik kleiner wordt dan kun je in feite direct twee vliegen in één klap slaan.

Een goed dieet is het halve werk. De vraag is dan ook waar die andere helft uit bestaat. Afvallen buik en heupen begint eigenlijk bij weten wat je vooral niet moet eten. Dus je richt je in eerste instantie niet op wat je wel moet eten, maar zorgt ervoor dat je bepaalde boosdoeners uit de weg gaat.

Het probleem met de commerciële samenleving waarin wij leven, is dat geld verdienen belangrijker is dan mensen op een eerlijke wijze voorlichten. Nu is het zo dat veel mensen in de huidige maatschappij erg bezig zijn met gezonde voeding. Vervolgens zie je dat er veel producten ontstaan die zogenaamd tegemoet komen aan deze wens. Denk aan het ‘bewuste keuze’ keurmerk, de vele light producten, de ‘30% minder vet’ producten en noem het allemaal maar op.

Toch zijn deze producten niet per se goed om af te vallen. Sterker nog, afvallen buik en heupen gaat een stuk sneller met een geschikt dieet waarin al dit soort producten helemaal niet voor komen. Zorg er dus voor dat je je niet laat misleiden door dit soort marketing trucs. Een gezond dieet begint bij reguliere producten als een lekkere boterham met pindakaas.

 

Het drie daagse dieet voor het afvallen buik en heupen

Het dieet wat hieronder wordt beschreven is in feite een soort starterkit. Met dit dieet kun je heel gericht afvallen in een zeer kort tijdsbestek. Tevens pakt het dieet de buik en de heupen aan, dus het is een dieet dat ideaal is voor het afvallen buik en heupen. Het dieet bestaat uit hele simpele producten zoals je die gewend bent. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Vanille ijs
  • Bruine boterham met pinda kaas
  • Fruit (appel, grapefruit)
  • Groente (sperziebonen, worteltjes)

Het geheim van dit dieet is om reguliere producten te eten, maar gedoseerd. Met doseringen kun je namelijk het afvalproces beïnvloeden, omdat je net onder de hoeveelheid calorieën van het lichaam gaat zitten. Zo kun je afvallen buik en heupen dus heel gemakkelijk controleren.

Door niets te eten val je wel af, maar het is ongezond en zodra je eet krijg je de kilo’s snel weer terug. Afvallen buik en heupen doe je dus efficiënt met een gecontroleerd dieet zoals het drie daagse dieet.

Andere tips voor het afvallen buik en heupen

Natuurlijk zijn er meer manieren om het afvallen buik en heupen te bevorderen. Een handige tip heeft te maken met je eetpatroon. Als je wilt afvallen of in ieder geval niet aan wilt komen, dan is het goed om zowel te genieten van een stevig ontbijt als een stevige lunch. Het diner mag vervolgens wat lichter zijn. Dit is ook een prima manier, als je het combineert met gezond voedsel, om het afvallen buik en heupen te bevorderen.

Het perfecte dieet voor afvallen buik en heupen

Wil je een gezonde leefstijl opbouwen en tegelijkertijd snel afvallen? Dan is het Vitadis Slanker Leven Plan wellicht iets voor jou. Vitadis is een dieet waarmee al ruim 30.000 Nederlanders succesvol zijn afgeslankt. Het dieet bevat alle eigenschappen waaraan een goed dieet dient te voldoen.

Het bevat heerlijke gezonde afslankproducten waarmee je eenvoudig kilo’s vet verliest. Door de goede opbouw van en begeleiding bij het dieet is iedereen in staat om de kilo’s er ook af te houden. Geen jojo-effect dus. Wil je meer weten of Vitadis lees dan eens dit artikel.

Leave a Reply