Afslankpillen: hoe goed werken deze nu echt

De meeste mensen die willen afvallen denken aan het opstellen van een dieet dat zo goed mogelijk is geoptimaliseerd. Maar er zijn ook mensen die hier liever een andere manier voor gebruiken; afslankpillen. Een pilletje per dag en je zou zo maar een aantal kilo per maand kunnen verliezen. Maar in hoeverre is het nu echt zo dat afslankpillen gewichtsverlies veroorzaken, en zijn er gevaren bij het innemen van dergelijke pillen?

Veel mensen die gebruikmaken van afslankpillen geven aan dat zij in zeer korte tijd een goed effect merken. Zij vallen veel kilo’s af, zelfs als zij minder nemen dan door de verpakking is aangeraden. Komt het dan nog steeds door de bestandsdelen van de afslankpillen, of zijn er andere factoren in het spel die hier een grote invloed op hebben? In dit artikel lees je alles over afslankpillen en of jij deze kunt inzetten om eindelijk dat streefgewicht te behalen dat jij al een tijdje wilt halen.

Hoe werken afslankpillen?

Iedere afslankpil heeft een andere werking. De ene afslankpil zorgt ervoor dat jij vetten minder gemakkelijk opneemt, de andere afslankpil zorgt voor een verminderde vochtopname en de volgende afslankpil zorgt er juist voor dat jouw spieren groeien en je hierdoor meer energie verbrandt en dus ook vet gaat verbranden. Je kunt dus alle kanten op met de afslankpillen, en dat maakt het eigenlijk een beetje moeilijk. Want wat is nu echt een goede keuze bij het kiezen van een goede afslankpil en op welke manier kun je deze nu het beste inzetten?

Als je iedere dag een afslankpil neemt, dan kan dat al een groot effect op jouw gewichtsverlies hebben. Dat is voornamelijk te danken aan het feit dat er allerlei richtlijnen bij de afslankpillen worden gegeven. Je mag bijvoorbeeld bepaalde voeding niet eten of moet je houden aan een specifieke hoeveelheid calorieën die je op een dag inneemt. Maar juist dit is de voornaamste reden dat je met afslankpillen afvalt. Want als je dit zou doen en de pillen niet innam, dan zou je nog steeds afvallen!

De wetenschap achter afslankpillen

Over het algemeen wordt dan ook gesproken dat afslankpillen grotendeels placebo zijn. En dat is niet vreemd. Als je wilt dat iets werkt, dan is de kans ook groot dat het op een of andere manier gaat werken. Maak je zelf een maaltijd, dan is deze bijvoorbeeld een stuk lekkerder dan wanneer iemand anders deze maakt. De verwachting dat je gaat afvallen met afslankpillen lijkt dan ook de voornaamste reden dat mensen hier ook echt mee afvallen. Niet vreemd dat mensen in zeer korte tijd mooie effecten zien.

Er ligt dan ook vooral een mentale werking achter afslankpillen. Als je elke dag een afslankpil inneemt, dan ben je ook al serieus met afvallen bezig. Dan is de kans ook kleiner dat je toch dat suikerrijke toetje neemt of een koekje als tussendoortje eet. Je gaat toch liever voor die salade, omdat je weet dat de afslankpil anders ook niet werkt. Een afslankpil is dus meer een vorm van motivatie dan een daadwerkelijk middel om processen in het lichaam te versnellen. Maar dat maakt het natuurlijk niet waardeloos.

Afslankpillen: de placebo die jij nodig hebt!

Want ondanks dat minimale daadwerkelijke werking van afslankpillen, is het nog steeds een ideaal middel om in zeer korte tijd veel gewicht te verliezen. Je kunt gemakkelijker je kilo’s verliezen wanneer je gezond eet, dus de richtlijnen van de afslankpillen helpen hierbij. En je bent vanuit de basis al serieuzer met het dieet als je afslankpillen neemt, dus ook hier helpen de pillen weer. Al met al dus een geweldige werking, zelfs al is de lichamelijke werking minimaal.

Nog mooier is dat de afslankpillen tegenwoordig vrijwel overal verkrijgbaar zijn. Dat maakt het nog gemakkelijker om af te vallen. De meeste andere supplementen, zoals eiwitrijke drankjes en speciale maaltijden, zijn minder algemeen verkrijgbaar. Je kunt de meeste afslankpillen gewoon bij de apotheek of drogisterij halen, en bij iedereen zit wel een apotheek of drogisterij om de hoek. Wil je hierbij nog meer afvallen? Loop dan naar de apotheek of drogisterij, omdat dat weer helpt om vet te verbranden. Ben je op zoek naar een overzicht van de beste afslankproducten waaronder afslankpillen neem dan eens een kijkje op de productenpagina.

Kortom: je kunt afslankpillen gewoon gebruiken, maar verwacht geen magisch effect als je niet op andere vlakken maximaal presteert. Zorg dat jouw dieet goed is, vermijd voeding zoals fastfood en beweeg gedurende de dag ook meer. Je hebt de pillen eigenlijk niet nodig, maar als je merkt dat het placebo-effect jou echt op de been houdt dan mag je die natuurlijk niet links laten liggen.

Start vandaag met afslankpillen!

Overtuigd van het placebo-effect van afslankpillen? Dan kun je vandaag al starten met afvallen. Je hebt hier alleen een pakje afslankpillen en een goed voedingspatroon voor nodig. Schrijf jouw patroon uit, stel een streefgewicht op en je zult zien dat je op korte termijn veel gewicht zult verliezen.

 

Leave a Reply