Afslank shake van Body Supplies review

Afslank Shake van Body Supplies_review

In dit artikel vind je een review van de Afslank Shake van Body Supplies. Deze shake mag zeker niet ontbreken op onze website. De Body Supplies afslank shakes zijn namelijk van goede kwaliteit en scherp geprijsd.

Wie is de producent van deze Afslank Shake?

Body Supplies verkoopt supplementen en sportvoeding voor elke doelstelling. Of je nou wilt afvallen, aankomen of spieropbouw wenst. De producten zijn samengesteld uit alleen de beste ingrediënten en dit alles tegen een scherpe prijs.

De producten zijn afgestemd op verschillende doelgroepen. Daarmee zijn onder andere de afslank shakes geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Body Supplies is ook actief op Instagram en Facebook. Daarmee proberen ze onder andere een goede klant relatie op te bouwen en te onderhouden. De Afslank Shake van Body Supplies dankt haar populariteit aan het feit dat veel mensen goede afslank resultaten hebben bereikt. Een goede reden dus om een review te schrijven.

Ingrediënten per shake

BodySupplies shake reviewDe Afslank Shake bevat relatief veel eiwitten. Per shake is de eiwitdosering 20 gram. Dat is best veel in vergelijking met andere shakes. De eiwitdosering is daarmee vergelijkbaar met de shakes van Dieet Pro die goed uit onze shake test komt.  Verder bevat de afslank shake van Body Supplies geen toegevoegde suikers en slechts 90 kcal. Daarmee is deze Afslank Shake ideaal om bijvoorbeeld je koolhydraat inname flink te beperken. Koolhydraten (suikers) worden immers gezien als #1 dikmaker. Door de hoge dosering aan eiwitten blijf je lang verzadigd.

Hieronder een korte opsomming van de belangrijkste ingrediënten van de Afslank Shake van Body Supplies:

 • 20 gram eiwit
 • 90 kcal
 • 1 gram Glucomannan
 • 2,6 gram vezels
 • 1,4 gram koolhydraten (1,1 gram suiker)
 • 0,3 gram vet (0,2 gram verzadigd)
 • Extra Vitaminen en Mineralen

Afslank Shake is uniek omdat het erg hoog in eiwit is. De shake bevat als voornaamste eiwitbron het zogenaamde eiwit isolaat en micellaire caseïne. Voor meer achtergrondinformatie over de verschillende soorten eiwit.

Daarnaast bevat Afslank Shake Glucomannan. In vergelijking met veel andere dieetshakes, is dit een van de weinige shakes die dit ingrediënt bevat. Bij andere shakes wordt soms het Glucomannan als extra voedingssupplement aangeboden. Voordeel van deze shake is dat het ingrediënt in de shake zelf verwerkt is.

Glucomannan ondersteunt gewichtsverlies bij het volgen van een energie-beperkt dieet. Een energie-beperkt dieet wil zeggen dat je minder calorieën eet dan de dagelijkse caloriebehoefte. Hierdoor ontstaat er een positieve energiebalans waardoor je gaat afvallen. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3 gram Glucomannan. Daarbij maak je het beste gebruik van drie doseringen van elk 1 gram. Dit aangevuld met circa 2 glazen water. Ideaal gezien neem je dit in voorafgaand aan de maaltijden en in combinatie met een dieet.

Prijs/kwaliteit verhouding vergelijken

Zoals je gewend bent van goedkoopsnelafvallen.nl vergelijken we shakes op prijs en kwaliteit. Hieronder een vergelijking met enkele andere bekende dieet shakes:

MerkEiwit per shakeGlucomannanPrijs per shake
Body Supplies dieet shake20 gram1 gram€ 0,67
Dieet Pro18 gram0 gram€ 1,36
Smart Protein Body & Fit18,7 gram0 gram€ 0,75

In vergelijking met andere dieetshakes valt op dat de Afslank Shake van Body Supplies het hoogste eiwitgehalte heeft, tegen de laagste prijs. Daarnaast bevat het Glucomannan, waardoor je sneller resultaat zult merken. Dit effect is aannemelijk op basis van uitgevoerde onderzoeken naar het effect van Glucomannan in combinatie met gewichtsverlies (bron).

Welke smaken zijn er verkrijgbaar?

Naast de kwaliteit, heeft de Afslank Shake ook een goede smaak. Dit wordt bevestigd door de vele positieve reviews over dit product. De Afslank Shakes van Body Supplies zijn verkrijgbaar in vier verschillende smaken. De smaken zijn van zichzelf romig en zoet. Voor fruitliefhebbers zijn er de smaken banaan en aardbei. Voor zoetekauwen zijn er ook de smaken chocolade en vanille.

 

De shake lost goed op in water en melk. Daarmee blijven er geen klontjes achter in de shake en drinkt de shake lekker weg. Zelf mix ik altijd even met een staafmixer.

Hoe kun je de Afslank Shake gebruiken (incl. leuke recepten)

Afslank Shake van Body Supplies kun je gebruiken als maaltijdvervanger of als vervanger van tussendoortjes en snacks. Het stilt de honger, waardoor het makkelijker voor je gaat zijn om ongezonde snacks te laten staan. Op een makkelijke, snelle en lekkere manier kun jij je doelen nu bereiken. Dat afvallen met shakes gezond kan zijn heb je eerder al kunnen lezen.

Kies 1 tot 3 keer per dag voor deze heerlijke Afslank Shake. Bij het ontbijt, tussendoor, na het sporten of ’s avonds. Omdat je voldoende eiwitten binnenkrijgt, kan de spiermassa instant gehouden worden. Ook helpt het je om de hele dag door een verzadigd gevoel te hebben. Probeer naast de shakes een gezond en gevarieerd voedingspatroon op te bouwen. Zo bouw je een basis voor een slanker leven.

Ben je niet zo’n fan van melk, kies dan voor kokoswater of amandel/soja melk als variatie. Dit zijn lekkere alternatieven en laag in calorieën.

Een lekker en gezond recept:

 1. 1 maatschap (28mg) Afslank Shake in aardbeismaak
 2. Een handje vol frambozen of aardbeien
 3. 250 ml kokoswater of amandelmelk
 4. In de blender of goed roeren (met staafmixer o.i.d.) en smullen maar!

Vind je melk gewoon lekker en houd je erg veel van pindakaas dan kun je kiezen voor de Shake pindakaas en banaan:

 1. 1 maatschep (28mg) Afslank Shake in bananensmaak
 2. 300ml magere melk
 3. 2 lepels romige natuurlijke pindakaas
 4. 1 eetlepel honing
 5. 4 ijsblokjes
 6. In de blender of goed roeren (met staafmixer o.i.d.) en smullen maar!

 

Ervaringen gebruikers Afslank Shake Body Supplies

In totaal heb ik zo’n 72 reviews bekeken. Klanten waarderen de shake met een 8,6 op een schaal van 10. Dit geeft aan dat veel klanten erg tevreden zijn over de shake.

Veel mensen gebruiken de shake als vervanger voor ontbijt of tussendoortjes. Ze geven aan dat ze al veel kilo’s kwijt zijn geraakt. Een aantal gebruikers is zelfs 10 kilo kwijt geraakt in 2 weken. Ook de smaak wordt over het algemeen heel positief ervaren.

Als nadeel noemen sommige gebruikers dat de shake dik wordt al deze niet direct wordt opgedronken. Eerlijk gezegd is dit een fenomeen dat bij de meeste shakes voorkomt. Laat je een shake te lang staan dan wordt deze dik en vaak ook klonterig.

De Afslank Shake van Body Supplies bestellen

Inmiddels is de Afslank Shake van Body Supplies eenvoudig online te bestellen. Je bestelt bij de originele leverancier. Vaak ontvang je de shake al de volgende dag in huis indien er op tijd besteld wordt.

Body Supplies Afslankshake bestellen

Terug naar de afvallen met shakes kennisbank.

Leave a Reply