Veel vrouwen zouden wel enkele kilo’s buikvet kwijt willen, maar ze zien er tegenop om een dieet te gaan volgen. Bij het volgen van een dieet wordt vaak gedacht aan onmogelijke opdrachten, zoals het nauwelijks meer mogen eten of in ieder geval geen lekkere dingen meer te mogen eten. Men verwacht dat er daarnaast intensief gesport moet gaan worden om het beoogde doel te bereiken.

Diëten wordt dus in verband gebracht met vervelende dingen en het kost dus vooral veel frustraties, tijd en energie. Niet verwonderlijk dus dat je nog niet aan het diëten bent begonnen omdat je bang bent dat je dit toch niet vol gaat houden. Gelukkig is er dan nog het Vitadis Slanker leven plan. Misschien is dit wel hét dieet dat het makkelijkst vol te houden is. We vertellen je hier graag meer over, evenals het bestellen van deze producten in de Vitadis webshop.

In de Vitadis webshop vind je de producten voor Fase 1 en Fase 2

Het Vitades Slanker leven plan heeft een aantal grote voordelen, zoals:

  • Afvallen gaat met minder moeite
  • Een gemakkelijk te volgen dieet
  • Sporten is NIET nodig
  • Lekker blijven eten

Deze wijze van diëten bestaat nog niet zo heel lang, maar het heeft al veel aan populariteit gewonnen in de afgelopen maanden. Wat het vooral succesvol maakt, laat zich eigenlijk wel raden. Het is namelijk een dieet dat eigenlijk gewoon vrij eenvoudig vol te houden is. Je hoeft er geen grote dingen voor te laten en ook je levensstijl hoeft niet drastisch te worden omgegooid.

Het betreffende dieet bestaat uit een aantal fasen. Je hebt hierbij de keuze uit fase 1 of fase 2. Fase 1 wordt het meest gebruik van gemaakt. In de Vitadis webshop vindt je Starterspakket Fase 1, dat dus het populairst is onder de mensen die willen gaan diëten. Fase 2 vind je in de Vitades webshop onder Fase 2. Het starterspakket dat je in de Vitadis webshop kunt bestellen bestaat uit eigenlijk alle noodzakelijke voeding. Alles wat je nodig hebt op een dag kun je in dit starterspakket vinden. Vitadis is dus niet alleen afvallen met shakes maar Vitadis heeft een heel ruim assortiment.

Het starterspakket zit vol met alles wat je nodig hebt om succesvol af te vallen

Je hoeft zelf ook niet te bedenken wat je voor de avond zult gaan eten. Dit pakket bevat ook handige en heerlijke recepten waar niet alleen jij maar ook je gezin van mee kan eten. Zo eet dus iedereen verantwoord. Het pakket uit de Vitadis webshop, daar kun je maximaal 1,5 week mee doen. Mensen denken vaak dat diëten best duur is en vaak is dat ook het geval. Je betaalt voor een duur programma en ook het diëten zelf is duur.

Dat kan je er al van weerhouden om ook maar te beginnen aan diëten, omdat het wel iets lijkt te zien dat alleen is weggelegd voor mensen met een dikke portemonnee. Dit is niet het geval bij de producten die je vindt in de Vitadis webshop. Je vindt er bijvoorbeeld een rekenmodelletje dat laat zien het je maar 3,70 euro per dag kost om af te vallen. Dat bedrag bestaat voor een groot deel uit de kosten voor boodschappen.

Dit starterspakket uit de Vitadis webshop is dus voor iedereen toegankelijk, ook dus voor mensen met een kleine beurs. Waar bestaat dit starterspakket uit de Vitadis webshop eigenlijk nog meer uit:

  • E-book Slanker leven
  • Shakebeker
  • 223 lekkere en gezonde afslankrecepten
  • Afvallen één nul één, tips en trucs voor gewichtsverlies

Dit pakket bestaat overigens uit nog veel meer dingen die je nodig hebt om effectief gewicht te kunnen verliezen. Voor de precieze inhoud verwijzen we je graag naar de Vitadis webshop.

Begeleiding door een online-coach

Fase 2 wordt in de Vitadis webshop besteld door mensen die graag de hoofdmaaltijden zelf in de hand willen houden en alleen begeleiding zoeken bij het eten van verantwoorde tussendoortjes. Over begeleiding gesproken, je hoeft natuurlijk in je eentje dit dieetprogramma aan te gaan. Je kunt online worden bijgestaan door een eigen toegewezen online-coach. Er gebeurt meer digitaal, want zo kun je ook via een app zelf je gewichtsverlies bijhouden. Je ziet dus in één oogopslag je vorderingen en dat kan je net het steuntje in de rug geven om door te zetten.

Zie je het toch ergens gedurende het programma het niet helemaal zitten, dan neem je gewoon even contact op met de online-coach. Deze geeft je het gewilde steuntje in de rug, zodat je weer positief vooruit kunt kijken. Wanneer je één van deze producten bestelt in de Vitadis webshop, dan kun je eigenlijk al heel snel beginnen met dit dieet. Bestel je vandaag nog Fase 1 of Fase 2, dan kun je morgen al starten. Trouwens, er geldt een korting van wel 60% op het starterspakket Fase 1! Dit betreft een tijdelijke actie, dus wees er snel bij wanneer je interesse hebt.

Ben je op zoek naar een gedetailleerde review over de Vitadis producten dan lees je die hier.

Leave a Reply