123Fresh product review

Update mei 2017: Dit product is niet meer beschikbaar. Bekijk de totaallijst met afslankproducten voor eventuele alternatieven.

 

123Fresh is een opkomende concurrent op de markt. Door de diversiteit aan producten en de verse ingrediënten, valt deze aanbieder echt op. Zo biedt 123Fresh de mogelijkheid voor consumenten om zelf een compleet eigen maaltijdbox samen te stellen. Hierbij kun je 3 maaltijden zelf samen stellen, op deze manier eet jij altijd dat wat jij lekker vindt. Zo heb je onder meer keuze uit: kip,vlees of vis, groenten, of aardappelen, pasta of rijst. Zelf ben ik erg benieuwd hoe deze box mij bevalt, aangezien hij veel voordelen heeft. Een groot voordeel viel mij direct op en dat is dat je in tegenstelling tot andere aanbieders niet direct vast zit aan een abonnement.

Waaruit kun je kiezen?

123freshaangepast123Fresh heeft een breed assortiment als het gaat om het zelf samen stellen van je box. In 3 simpele stappen kun jij zelf een gezonde en gevarieerde maaltijd bij elkaar zoeken. Deze box stel je altijd minimaal voor 3 dagen en 2 personen samen.

Stap 1 – Kies uit meer dan 75 soorten vlees, vis of kip
Stap 2 – Kies uit meer dan 65 groenten
Stap 3 – Kies uit meer dan 15 aardappelen, rijst of pasta’s

Maar er wordt ook rekening gehouden met mensen die om de een of andere reden niet alles mogen/willen eten. Zo biedt 123Fresh boxen aan die in het teken van diëten, intoleranties en/of allergieën staan. Onder elke ‘speciale’ box op de website vind je 5 recepten, waar er 3 van gekozen kunnen worden. 123Fresh biedt de volgende boxen aan:

De Sport Box

Dit is een box speciaal voor de mensen die door hun sport goed moeten letten op wat ze eten. Personal trainers van Training Lifestyle & Voeding stellen iedere week recepten op, waarbij rekening gehouden wordt met sporters en hun specifieke voedingsbehoeften.

De Paleo Box

paleo-aangepastAls je het Paleo dieet volgt is 123Fresh een ware uitkomst! Een veel gehoorde klacht rondom het Paleo dieet is dat het lastig is om er mee te beginnen. Wat moet je precies koken, welke voeding is wel Paleo en welke voeding niet. In dit geval biedt 123Fresh echt een uitkomst. De Paleo box van 123Fresh houdt rekening met je levensstijl, en dat bespaart je een hoop tijd. En je houdt er ook nog een lekkere maaltijd aan over zonder dat je hoeft te twijfelen of het wel echt conform Paleo dieet methode is; ideaal toch?

De Feel Good box

Deze box is samengesteld om je net even wat beter te laten voelen? Niet zo lekker in je vel? Door de gezonde en makkelijke recepten waaruit hier gekozen kunnen worden is dit van korte duur. Binnen no-time voel jij je weer als een vis in het water.

De Glutenvrije box

Uiteraard kan 123Fresh niet achterblijven voor mensen met een glutenallergie. Boodschappen doen duurt vaak dubbel zo lang, en uit eten in een restaurant geeft vaak moeilijkheden. Daarom biedt 123Fresh een glutenvrije box aan. Lekkere recepten, met verse ingrediënten.

De Vegetarische box

Heerlijke verse ingrediënten in een vegetarische box. Ook hier kun je uit verschillende recepten 3 soorten kiezen, die je in jou eigen maaltijdbox kunt opnemen! Makkelijk, en vooral heel lekker.

Nog wat extra info..

Je kunt bestellen voor 3 dagen en vanaf 2 personen. Op werkdagen voor 00:00 uur besteld? Dan wordt je beselling binnen 48 uur bij jouw thuis, op het werk op of een van de 3.000 afhaalpunten van PostNL bezorgd. Bezorgen in België is bij 123Fresh ook mogelijk. 123Fresh bezorgt van dinsdag tot en met vrijdag.

123Fresh zit gevestigd in Hengelo (Overijssel). 123Fresh vindt het belangrijk dat iedereen de mogelijk heeft om gezond en gevarieerd te kunnen eten. Omdat door drukke omstandigheden dit er af en toe in schiet, vonden zij dit een goede oplossing. Maar een abonnement? Nee, je bent hier nergens aan verbonden.

De redenen om te kiezen voor 123Fresh!

  • Stel je eigen maaltijd samen
  • Kies uit doelgerichte kant en klare maaltijdboxen
  • Binnen 48 uur gekoeld thuis bezorgd
  • Ontvang alleen de meeste verse ingrediënten
  • Vaste prijs van €6,60 per maaltijd en eventueel uit te breiden
  • Geen abonnement
  • 123Fresh denkt aan het milieu. Retourneer je de verpakking? Dan krijg je 100% van de verzendkosten terug.

Mijn mening over 123Fresh en haar producten

Ik was al overtuigd toen ik kennis nam van het concept en de website. Toch was ik ook kritisch want waarin onderscheidt 123Fresh zich nu eigenlijk en is het eten wel vers dat geleverd wordt? Daarom heb ik het zelf maar eens getest.

Het eten in de box is super vers, en erg lekker! Zelf ben ik sowieso geen fan van abonnementen. Meestal ben ik langer bezig een abonnement op te zeggen, dan het voordeel van het hele concept. Ik ben hier dus erg blij mee! Wat voor de meeste mensen ook erg handig is, is dat je precies zelf kunt kiezen wat je in je maaltijdbox wilt. Zo weet je zeker dat wat je eet lekker is. Hierin onderscheid 123Fresh zich echt van andere concepten, het is namelijk super makkelijk.

Natuurlijk is het openmaken van een box vaak net zo leuk als een cadeautje krijgen, en het nadeel vind ik dan ook dat er geen verassingbox is. Dan probeer ik eens iets heel nieuws. Een voordeel is dan wel weer dat ik gewoon een ‘speciale’ box bestel met de recepten die mij erg lekker lijken. Zo is het toch nog een beetje een verassing wat er in de box zit, en leer ik heerlijke recepten! Zo zie je maar, ieder nadeel heeft zijn voordeel. Al met al is deze box zeker het proberen waard.

Leave a Reply